Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Lapsuuden unelma tai keräilyesine
Terveisiä, rakkaat lukijat. Luultavasti elämässä jokaisella ihmisellä on oma harrastuksensa, koska sinun on ainakin jotenkin paeta tavallisesta rutiinista. Ja tänään voit valita harrastuksen laajasta luettelosta tai voit keksiä oman. Valintani kuului mallintamiseen ja erityisesti mallintamiseen paperista ja muista toimistotarvikkeista. Ja haluaisin jakaa kokemukseni kanssasi.
Ensinnäkin sinun on selvitettävä, haluatko todella tämän. Loppujen lopuksi, kuten muutkin harrastukset, tämäntyyppinen mallintaminen vaatii halua ja vähän aikaa. Loppujen lopuksi, kun olet hallinnut taidot, voit heijastaa melkein mitä tahansa esineitä paperilla.
Mitä mallintaminen yleensä on? Jotkut saattavat ajatella, että tämä origami. Mutta ei, itse asiassa ne eroavat toisistaan.
Origami on, kun käytät vain paperia, ja taipumien avulla luot mestariteoksen. Ja harrastuksessani materiaalivalikoima on paljon laajempaa, kuten: paperi (whatmanista yksinkertaiseen A4), paperiliittimet, läpinäkyvät arkit (paksut kannet jne.), Samoin kuin liima kaiken tämän yhdistämiseen (neuvoni on sopivin PVA) ja erilaisia ​​laitteita (sakset, paperiteräveitset, pinsetit jne.). Tässä muutamia esimerkkejä:

Lapsuuden unelma tai keräily

Lapsuuden unelma tai keräily


Mistä aloittaa? Kuten sanonta kuuluu, "Moskovaa ei rakennettu heti", ja jos sinulla ei ole aikaisemmin ollut paperitoimintaa, aloita yksinkertaisilla malleilla. Minun neuvoni on etsiä Internetistä valmiita malleja malleille ja valita ensin yksinkertainen malli. Luo pari yksinkertaisia ​​esineitä, ja kun kädet mukautuvat, siirry monimutkaisempiin kohteisiin. Siten hallitset tarvittavat taidot ja pystyt tulevaisuudessa luomaan kaiken mitä tarvitset. Esimerkiksi Internet-moottoripyörän mallit:

Lapsuuden unelma tai keräily


Mitä luodaan? Aloita yksinkertaisilla muodoilla, kuutioilla, pyramidilla. Kerää sitten Internetistä otetut mallit. Jos olet geometrian ystäviä, tämä on iso plussi. Voit luoda itse monimutkaisia ​​malleja, esimerkiksi: erilaisia ​​laitteita, esineitä, eläimiä jne. Tässä muutamia esimerkkejä:

Lapsuuden unelma tai keräily


Ideoita varten voit katsella erilaisia ​​elokuvia, joissa paljon tekniikkaa. Henkilökohtaisesti katselin paljon Discovery-köysiä. Jos haluat luoda itsesi, sinun on opittava tekemään kuvioita. Tätä varten sinulla on oltava ainakin jonkinlainen käsitys geometriasta. Paras tapa aloittelijoille on tehdä erikokoisia suuntaissärmiöitä tai -kuutioita ja koota osat LEGO-tapaan liimaamalla ne yhteen.

Lapsuuden unelma tai keräily

Lapsuuden unelma tai keräily


Lopuksi haluan sanoa, että jos haluat hallita tämän taiton, sinun tulee harjoittaa ja antaa itsellesi monimutkaisempia ja vaikeampia tehtäviä, laajentaa materiaalivalikoimaa, muuten et jätä kuutioita.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit