Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Lattian laattojen asettaminen kotona ei ole niin kallista prosessia. Siksi uskon, että korjauksen yhteydessä voit säästää rahaa ja tehdä kaiken työn itse. Annan huomionne muutamia vinkkejä lattialaatat omilla käsillä. Tällaisten töiden suorittamiseen tarvitset seuraavat työkalut ja materiaalit: hiomakone kivilevyllä, tavallinen laasti, lovettu laasti, rakennustaso, laattaliima, laasti ja itse laatta.
Valmistele lattiapinta huolellisesti ennen työn aloittamista. Tämä on yksi tärkeimmistä kohdista. Laatat laitetaan vain "varmalle" pinnalle: linoleumi tai luolalevyt eivät toimi täällä. Lattian pinnan tasoittamiseksi voit käyttää vaneria. Tämä ei kuitenkaan riitä. Suosittelen tasoittamaan pinta tasoituksella, jotta laattalameilla olisi hyvä kosketus lattiaan. Mitä sileämpi pinta, sitä helpompi on laatat laittaa.

Lattianlaatat

Lattianlaatat


Seuraavaksi sinun on määritettävä laattojen asennusjärjestys. Tyypillisesti kokonaiset laatat asetetaan esteettömiin, keskeisiin paikkoihin ja leikataan reunojen ympärille, jos laatta ei sovi.
Oikeastaan ​​kiinteillä laatoilla ja aloita. Vaivaa liima valmistajan ohjeiden mukaan (sekoita huolellisesti, kunnes se on tasaista, ilman kerääntymiä, ja pidä teknologinen tauko noin 10 minuuttia). Levitä seuraavaksi tavallisella lastalla liima valmistettuun pintaan tasaisella kerroksella. Sitten piirrämme lovettua lastalla kerrosta pitkin, niin että saamme nauhat. Lasamme laatat huolellisesti: ensin asetamme yhden reunan kokonaan ja laske sitten hitaasti toisen. Paina sitten laattaa kädelläsi niin, että se nousee tasaisesti. Itse muotoiluprosessi ei ole monimutkainen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että laattojen välisen etäisyyden tulisi olla noin 3-4 mm. Ja kun asennat kutakin laattaa, käytä rakennustasoa: kaikkien laattojen on oltava samassa tasossa.

Lattianlaatat

Lattianlaatat


Kun koko laatta on asennettu, voit alkaa valmistaa aihioita. Tätä varten suoritamme mittaukset, piirrämme laatalle ja leikkaa tarpeettomat jäännökset hiomakoneella. Jotkut rakentajat käyttävät mekaanisia tai sähköisiä laattaleikkureita. Monimutkaisia ​​aihioita on kuitenkin helpompi leikata hiomakoneella. Seuraavaksi jatkamme laattojen asettamisprosessia tarkkailemalla aukkoja. Huomaa, että laattojen ei pidä levätä seinää vasten (tyhjennys vaaditaan).
Työn päätyttyä on varmistettava, että asennettu laatta loppuu kokonaan. Liima kuivuu kokonaan 24 tunnin kuluttua. Tällöin laatta voi altistua stressille. 3 - 4 päivän kuluttua on tarpeen puhdistaa laattojen väliset saumat ja rasvaa ne laastalla huolellisesti, poistamalla ylimäärä.
Laatojen siirtymispaikat linoleumiin tai laminaattiin suljevat tavalliset kynnykset. Sulje seinämän liitokset jalkalistalla tai reunalla. Kuivaamisen jälkeen lattia on valmis. Onnea.

Lattianlaatat

Lattianlaatat
Kommentit (2)
 1. Andrew
  #1 Andrew vieraita 30. heinäkuuta 2014 13:44
  0
  1. Lattialaatat, lattialaudat, elämä on sama
  2. GKL: tä on saatavana seuraavina paksuuksina: 6,8, 10, 12,5 (mm) Knauf; 9,5, 10, 12,5 (mm) - kotimainen isänmaa, kun käsi vie
 2. Grisha
  #2 Grisha vieraita 20. lokakuuta 2014 23:00
  0
  Sisäosien kustannuksella (reunasta leikkaaminen) kannattaa laskea etukäteen tai aloittaa keskeltä tai reunasta, jos insertti on erittäin suuri. Jos huone on suuri, kannattaa vetää lanka ja laittaa se niin, että geometria ei hajoa saumoissa

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit