Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Kuinka saada erityinen sisustus?
Nimittäin koriste, joka on valmistettu polymeerisavista tai, kuten sitä myös kutsutaan, muovista (kestomuoveista). Tätä materiaalia on melko helppo käyttää: se muistuttaa plastiinia. Joskus sitä kutsutaan "aikuiseksi plastiliiniksi". Ja perustellusti, koska tämä materiaali ei ole ollenkaan lasten lelu. Kun työ on valmistettu polymeerisavella, valmis korut tulee laittaa uuniin ja sitten kädet pestä huolellisesti.

Tänään puhun kuinka neilikkakorvakorut tehdään.


Tätä varten tarvitsemme:
1) paperiveitsi
2) vedenpitävä liima
3) neula
4) Korvakorut - perustana korvakoruillemme
5) paperiarkki (voit ottaa lasin, keraamisen laatan - tämä on niin, että työpinta on homogeeninen, ilman helpotusta)
6) folio
7) lakka (lakat myydään erikoisliikkeissä, niitä voidaan käyttää lisäämään tuotteeseen kiiltoa ja lisäämään värien kylläisyyttä; mutta jos kaupassasi ei ole tällaista myymälää, voit käyttää tavallisinta läpinäkyvää kynsilakkaa)
8) Itse polymeerisavi. Voit valita minkä tahansa värin.

Kuinka saada erityinen sisustus?


Pese kädet ennen työn aloittamista ja käsittele niitä antiseptisella aineella. Ja aloitamme puristamalla huolellisesti savea käsissämme, jotta se lämpenee ja näyttää enemmän plastiliinilta. Seuraavaksi erotamme pienen palan kokonaismassasta, rullaa kakku siitä sormillamme ja kääri se kuten pitaleipää:

Kuinka saada erityinen sisustus?


Seuraavaksi rullaamme täsmälleen sama ympyrä tai soikea ja kiinnitä se jo ytimeemme, jonka olemme jo tehneet. Jotta terälehti näyttää luonnollisemmalta, kierrä reunoja hieman neulalla. Sen pitäisi näyttää noin:

Kuinka saada erityinen sisustus?


Seuraavaksi sieppaamme vielä muutama terälehti. Voit valita kukkakoon itse mieltymystesi ja toiveidesi mukaan. Vakiohalkaisija on noin 1,4 - 1,8 cm

Kuinka saada erityinen sisustus?

Kuinka saada erityinen sisustus?


Meillä on sellainen kukka. Aseta se varovasti paperiarkille tai laatta, ja samalla tavalla teemme toisen.

Kuinka saada erityinen sisustus?


Jos kukat osoittautuivat olematta täsmälleen samat sinulle, sinun ei pitäisi olla järkyttynyt, koska luonnossa et koskaan löydä kahta identtistä puuta tai lehteä.
Laitoimme kaksi kukkaamme folioon, jonka levitimme leivinpellille. Leivomme korvakorut uunissa. Aika ja lämpötila on ilmoitettava muovipakkauksessa. Jos tätä pakkausta ei säilytetä omalla paikallasi tai et löydä, polymeerisavi tulisi paistaa 130 celsiusasteessa 15-30 minuutin ajan (tämä riippuu paksuudesta ja tilavuudesta) kappaletyö) Korvakorumme kestävät 10 minuuttia (taas se riippuu itse muovista).
Kun paistat, kiinnitä erityistä huomiota hajuun. Jos tunnet epätavallisen, tuntemattoman aromin, poista korut heti uunista ja avaa ikkunat. Jos altistat muovia liikaa, tämä spesifinen haju tekee päästäsi loukkaantumisen, koska tämä savi on myrkyllinen aine.
Kun korvakorut ovat valmiita, anna niiden jäähtyä. Myöhemmin liimaa kukat ja tarvikkeet ostamasi liiman käyttöohjeiden mukaisesti. Kun liima on kovettunut, levitä lakka korvakoruihin, tämä pidentää muovista valmistettujen korujen käyttöikää.

Kuinka saada erityinen sisustus?
Kommentit (1)
  1. marina
    #1 marina vieraita 14. kesäkuuta 2013 klo 22.27
    0
    Upea mk! Kiitos sivustolle!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit