Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Kolikot-säästöpossu on hyödyllinen ja erittäin mielenkiintoinen asia kotitaloudessa. Säästöpossua voi tietysti ostaa kaupasta, mutta itse tekeminen on paljon halvempaa - loppujen lopuksi kaikki sen valmistukseen tarvittavat materiaalit ovat kirjaimellisesti hyppysissäsi. Ja prosessin luominen säästöpossu, josta todella pidät.

Joten mitä materiaaleja tarvitaan säästöpossujen tekemiseen kolikoista? Korkea tinapurkki (mieluiten hedelmien, ei suolakalan alla) saumauskansi, värillinen paperi ja PVA-liima.

Säästöpossu


Tarvitaan myös työkaluja - veitsi ja kone tölkkien kehrämiseen.

Säästöpossu


Ota ensin saumauskansi ja tee reikä sen keskelle (kapea rako) veitsellä. Joten reikän piti olla tiukasti kannen keskellä, sinun tulee mitata ensin etäisyys siihen viivaimella. Vaikka voit tehdä ilman mittauksia, leikataan aukko "silmältä".

Säästöpossu


Käännämme kannen ympäri ja päästämme eroon ikkunasta, joka kulkee sen kehää pitkin. Tosiasia on, että kantta, jolla on joustava kansi, ei ole mahdollista laittaa peltipurkkiin, koska viimeksi mainitun halkaisija on useita millimetrejä kannen halkaisijaa suurempi.

Säästöpossu


Kun joustava on irrotettu, saumauskansi asetetaan purkkiin ilman ongelmia. Mutta ongelma on: kansi voidaan helposti poistaa. Ja kuten tiedätte, säästöpossujen sisältöä ei pitäisi poistaa helposti. Siksi tina voidaan joutua rullaamaan tölkkien kehruukoneella. Älä liioittele sitä kiertämällä, koska liiallisista ponnisteluista kansi taipuu ja joudut aloittamaan uudestaan.

Säästöpossu


Nyt säästöpossu on valmis, mutta se ei voi ylpeillä esteettisestä ulkonäöstä. Siksi se tulisi koristaa värillisellä paperilla. Paperiarkki leikataan pituussuunnassa siten, että sen korkeus vastaa säästöpossujen korkeutta. Sitten levyn päät kiinnitetään PVA-liimalla.

Säästöpossu


Tölkkiä oleva säästöpossu mahtuu yli sata kolikkoa. Voit nostaa rahaa säästöpossusta poistamalla sen kansi tavallisella avaajalla. Ja jos tämän jälkeen rullaat tinatölkin uudelleen, säästöpossu on jälleen käyttökelpoinen.
Kommentit (1)
  1. usko
    #1 usko vieraita 14. huhtikuuta 2015 11:44
    0
    Klaaaaaassssss

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit