Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
materiaalit:
1. kookospähkinä
2. rautatie
3. hiekkapaperi
4. kitti
5. polymeerisavi
6. akryylimaalit, siveltimet
7. liimaa
8. metalli- tai akryylipolymeeri

Arkku


Valmistusaika: 1-2 päivää.
Kookospähkinä - sopiva materiaali erilaisiin käsityöihin. Se tuottaa paljon mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tuotteita: arkkuja, marakasia, käsilaukkuja, kynttilänjaloja ja kulhoja, etnisiä soittimia. Tämä työpaja auttaa valmistamaan kookoslaatikon, johon lisätään elementtejä polymeerimuovista.
Ennen aloittamista: Arkun valmistaminen on helpompaa, jos piirtää etukäteen paperille halutun väri- ja muotoiluvaihtoehdon.
Vaihe yksi - kookospähkinän valmistus
Ostetaan sopivan muodon ja koon kookospähkinä (valitse haluamasi). Laatikko tulee vaakasuoraan, joten pähkinä on leikattava pitkin, kun olet piirtänyt viivan, joka jakaa kannen ja tulevan laatikon pohjan.
Koko sisäosa poistetaan kookospähkinästä, kuivataan, sitten käsitellään huolellisesti hiekkapaperilla, jotta pinta tulee sileä. Pienet onteloita ja epäsäännöllisyyksiä täytetään kitillä.

Arkku

Arkku


Vaihe toinen - tee jalat
Arkun ”jalat” ja ”kahva” on valmistettu polymeerisavista. Savet voi ostaa mistä tahansa tavarakaupasta, ja siellä myydään myös akryylimaalia. Muoveja on monen tyyppisiä ja värejä, kuka tahansa tekee. Työkaluista saatat tarvita pienen veitsen tai mitä tahansa pinoja keramiikkaan tai plastiliiniin. Muodomme neljä "jalkaa". Ne voivat olla pyörien muodossa (kuten tässä MK) tai pieninä palloina tai ne voivat olla suorakaiteen muotoisia. Yritämme arkun pohjaan ”jaloilla” ja painaa sitä hieman. Tämä tehdään osien sitomiseksi tarkemmin tulevaisuudessa.

Arkku


Vaihe kolme - tee kynä
Mielikuvitusta on tilaa. "Kynien" vaihtoehtoja ei ole rajoitettu. Voit tehdä ”kynän” auringon, kukan, linnun, pyörän, tähdellä muodossa ... Valinta on sinun. Tätä laatikkoa varten ”kahva” on valmistettu kalan muodossa. Kun kaikki osat ovat valmiita, anna niiden kuivua päiväksi, rasvaa sitten ja polta uunissa lämpötilassa t 150-200 ° C.

Arkku


Vaihe neljä - Yhdistä osat
Tulipalon jälkeen liimaa ”kahva” kanteen ja “jalat” laatikon pohjaan. Liimaa on parempi käyttää yleistä ja luotettavaa.

Arkku


Vaihe viisi - väri laatikko
Valmiin tuotteen väritys on yksilöllinen asia. Maalausmenetelmä ja -tyyli valitaan valitsemastasi kuvasta riippuen esittämällä tulevaisuusruutu. Värjäyksen jälkeen lopputuote voidaan lakata, ja jos haluat monimutkaista tehtävää, voit tehdä dekupaation. Kalalaatikkoon käytettiin potal-arkkia. Se voidaan korvata kokonaan kultaa jäljittelevällä akryylillä.

Arkku

Arkku


valmistuminen
Kun kaikki on kuiva, kansi pohjan kanssa voidaan yhdistää liimaamalla jokainen kookospähkinän, nahan tai vahvan kankaan puolikkaat.
Onnea työssäsi!

Arkku
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit