Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Virkattu beretti
Jos haluat antaa siskollesi, äidillesi tai tyttöystävällesi alkuperäisen lahjaVoit neuloa heille vie. Tätä varten tarvitset melko vähän: lankaa, koukkua sekä halua. On parempi ottaa villalangat ja valita haluamasi väri. Koukun tulee vastata valitsemasi lankaa.
Tämän neitsetin neulomiseen käytetään kaksinkertaista virkkausta ja kohokuvioitua nurin. Sidäksesi kohokuvioidun pylvään väärän puolen, pidä koukkua ei silmukassa, vaan virkatun pylvään ympärillä edestä taaksepäin.

neulominen beretti alkaa neulomalla 6 ilmaketjun ketju, joka on suljettava renkaaseen. Tämä on ensimmäinen rivi.

Virkattu beretti


Toinen rivi - ketjun jokaiseen silmukkaan on neulottava kaksi kaksinkertaista virkkaussaraketta.

Virkattu beretti


Alkaen kolmannesta rivistä, sinun on tehtävä korotuksia kohokuvioitujen sarakkeiden sisäpuolella. Toisin sanoen kohokuvioidun sisäsarakkeen on neulottava joka toisessa kaksinkertaisessa virkkauksessa.

Virkattu beretti


Seuraavat rivit on myös neulottu asteikolla, lisäämällä kohokuvioitujen väärien sarakkeiden välistä etäisyyttä yhdellä sarakkeella jokaisessa rivissä.

Virkattu beretti


Sellaisten askelten lukumäärä riippuu siitä, minkä halkaisijan haluat neuloa. Joten sain 16 riviä, joiden lisäykset pään halkaisijan ollessa 50 cm.

Virkattu beretti


Jos pään halkaisija on suurempi, niin vastaavasti rivejä tulee enemmän.
Sen jälkeen sinun täytyy neuloa rivejä pienentämällä.

Virkattu beretti


Tätä varten kaksinkertaiset virkkausompeleet tehdään toisiinsa ja kohokuvioidut neulokset muuttuvat. Minulla on neljä riviä. Voit saada enemmän rivejä, jos rivit ovat enemmän askeleella. Beretin neulominen päättyy joustavan nauhan neulomalla vuorottelemalla väärien ja etuosan helpotussarakkeet.

Virkattu beretti


Joustavassa nauhassa sinun on neulottava vähintään kolme riviä. Jälleen rivien lukumäärä riippuu neulan pään halkaisijasta.

Virkattu beretti
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit