Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Wellness lasten kaupunki
Omakotitalon rakentamisen jälkeen metalliputkien, profiilin ja lautojen jäämiä jäi. Tämä materiaali toimi terveysleirin asentamiseen urheiluvälineillä, hiekkalaatikolla ja keinulla. Valmistetun kaupungin piirustuksen mukaan, ottaen huomioon käytettävissä oleva materiaali, pääsemme töihin.
Työtä varten tarvitset seuraavia materiaaleja: putki, jonka halkaisija on 57 millimetriä - 35 metriä, kulma 35/35 millimetriä - 45 metriä, putki, jonka halkaisija on 15 (20) millimetriä - 10 metriä, kattolevy 7 neliömetriä, polykarbonaatti 7,5 neliömetriä (noin 2 / 3 arkkia), maalata 0,2 litraa useita värejä, 2 levyä 50 mm paksu, 0,2 leveä ja 1,5 metriä pitkä, 100 kattoruuvia, 50 niittiä. Muita materiaaleja voidaan käyttää riippuen siitä, mitä olet jättänyt rakennuksesta.
Aloitamme tulevan "sienen" putkitelineiden merkitsemisen ja asentamisen, jota varten valmistelemme vastaavat reiät maahan betonin kaatamista varten. On suositeltavaa hitsata kantapää putkissa vakauden varmistamiseksi. Syvennämme putkia puoli metriä, sellaiseen rakenteeseen sitä ei enää tarvita, kaupungin kuoret ovat joka tapauksessa nipussa. Putkien päät kaadetaan betonilla ja rakenteen yläosa asetetaan tason mukaan. Hiekkalaatikon pohjasta ja hieman korkeammalta, hiekkalaatikon korkeus on noin 0,3 metriä, leikkaa nurkkaan, saamme laatikkomaisen. Leikkaamme aihiot profiililevystä ja asetamme hiekkalaatikot sisäpuolelta kulmiin, kiinnitämme levyt niitattujen reikien läpi nurkkaan niiteillä.

Wellness lasten kaupunki

Wellness lasten kaupunki


Edelleen, putkesta tai kulmasta hitsataan tavallisen viillikaton kattojärjestelmä ja metallikattolevyn (profiilin) ​​levyt kiinnitetään kattoruuveihin.

Wellness lasten kaupunki

Wellness lasten kaupunki


Suojaamiseksi auringonvalolta ja voimakkaalta tuulelta käytämme solupolykarbonaattia, kiinnitämme sivuseinät hiekkalaatikon “sienen” telineisiin itsekelausruuveilla. Värillinen polykarbonaattikoriste sopii hyvin muovipäällysteeseen.


Wellness lasten kaupunki

Wellness lasten kaupunki


Mukavuuden vuoksi hiekkalaatikon reunat on reunattava höylätyllä ja peitetty suojaavalla nestelevyllä, on parempi kiinnittää se kulmaan pulteilla tai ruuveilla.
Vaakatason, tikkaiden ja heilurin tekemiseen tarvitset kolmen neljäsosan tai puoli tuuman putken. Leikkaamme työkappaleet ja leivomme ne ympyrässä putkitelineisiin, puhdistamme saumat ja skaalaa kulmahiomakoneen hiomalaikalla, hiomamme sitten metallirakenteen hiomakankaalla ja valmistelemme sen maalaamiseen. Lasten kaupunkiin on parempi maalata kirkkain ja monivärisinä.

Wellness lasten kaupunki


Nyrkkeilyä varten valmistetaan erityisen päärynän pidike, joka kiinnitetään karabiinilla.
Täytämme hiekkalaatikon vaalealla hiekalla, kiinnitämme keinu ja nyrkkeilysäkki.

Wellness lasten kaupunki

Wellness lasten kaupunki


Tuloksena on kaunis, monipuolinen kaupunki, jossa on urheiluvälineitä ja hiekkalaatikko kaiken ikäisille lapsille.

Wellness lasten kaupunki

Wellness lasten kaupunki

Wellness lasten kaupunki

Wellness lasten kaupunki
Kommentit (1)
  1. master1959
    #1 master1959 vieraita 28. elokuuta 2017 klo 9:26
    1
    Vain välittävä isä voi luoda niin upean pelikaupungin. Itse kasvatin kolme poikaa maassa. Meillä oli hiekkalaatikko, keinu, puhallettava uima-allas. En kieltäytyisi tällaisesta kaupungista!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit