Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Oksien koristeellinen koostumus
Koristeellinen koostumus oksia


Viimeisen subbotnikin aikana keräsin kuivia oksia, jotta voin yhdistää liiketoiminnan iloihin. Minulla oli idea maalata oksat käärmeväreillä ja tehdä niistä koristeellinen koostumus tulevalle käärmevuodelle. Seurauksena olen yksinkertaistanut ajatusta, jotta veneitä ei ylikuormitettaisi kirkkain värein. Se osoittautui yksinkertaiseksi, mutta mielestäni erinomaisesti. Arvioi itse.

Tarvitsin tällaisen sävellyksen tekemistä:
Kuivat oksat - kaarevat ja suorat,
oksasakset,
Ruiskumaali kolme väriä,
Akryylimaali punaisella
harja
Maljakko.

Kuten kävi ilmi, hedelmäpuista suihkutetut oksat osoittautuivat kömpelömmäksi ja kaarevimmaksi. Otin heidät vain muutama kappale. Oksista on välttämätöntä leikata solmut sivuseinämillä ja kohdistaa ne suunnilleen kaikki koon mukaan.

Koristeellinen koostumus oksia


Maalaa oksat ruiskumaalilla muutamalla neutraalilla värillä. Käytin mattaharmaata, hopeaa ja mustaa. Minun on sanottava, että maalin kulutus oksien maalaamisessa on todella suuri, joten on suositeltavampaa maalata ne yhdessä, kasanaan, ei yksi kerrallaan. Maalatut oksat voidaan jo asettaa erikseen, jotta ne kuivuvat nopeammin.

Koristeellinen koostumus oksia


Levitämme käärmekuviota kirkkaalle akryylimaalille yksittäisiin oksiin. Minun tapauksessani nämä ovat punaisia ​​raitoja. Toistan, että halusin värittää kaikki oksat, mutta pidasin sitä liian pelottavaksi. Harmaan, mustan ja punaisen värin käsityöt sopivat sisätiloihin melko harmonisesti. Maljakko tarvitaan myös neutraalia, jotta huomio ei häiritsisi koostumusta. Kristalli tai lasi on täydellinen.

Koristeellinen koostumus oksia


Jos et pelkää näitä matelijoita, yritä ilmentää serpentarium-ajatusta, jossa jokainen tikku maalataan tietyn tyyppisen myrkyllisen käärmeen väreillä. Sen pitäisi olla kirkas ja pelottava!

Koristeellinen koostumus oksia
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit