Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » Charlotten resepti
Tarvitsemme charlotten tekemiseksi:

Jauhot - 150 gr.
Sokeri - 150 gr.
Omenat - 3 kpl
Munat - 4 kpl
Voita.

Keitetään!
Pese omenat, kuori ja leikkaa pieniksi viipaleiksi, ydin on leikattava. Kaada viipaloidut omenat sitruunamehulla, jotta ne eivät tummennu.
Valmista pohja - taikina. Tätä varten meidän on lyödä munat sekoittimella lisäämällä vähän sokeria. Lisää saatuun massaan jauhot pieninä erinä sekoittaen. Voitele muotti voilla ja ”jauhe jauheella”, laita omenat ja kaada ne valmistetun taikinan kanssa. Charlotte on valmis kuljettamaan esilämmitettyyn uuniin 45 minuutin ajan. Paistamisen aikana uunin ovi ei ole missään tapauksessa auki, haju ohjaa meitä. Koristele valmis charlotte jauhesokerilla!

Charlotten resepti

Charlotten resepti

Charlotten resepti

Charlotten resepti
Kommentit (2)
 1. MIV
  #1 MIV vieraita 28. elokuuta 2017 20:16
  0
  Charlotte on win-win-vaihtoehto, tee ruokaa nopeasti, et tarvitse paljon tuotteita ruoanlaittoon, ja mikä tärkeintä, saat herkullisia leivonnaisia. Sen valmisteluun voit käyttää paitsi omenoita. Se on erittäin maukasta kirsikoista, päärynöistä.
 2. Polinka2008
  #2 Polinka2008 vieraita 29. elokuuta 2017 19:35
  0
  Erittäin onnekas löytäneensä tämän reseptin. Etsin muutama päivä sitten, mutta löysin monimutkaisempia reseptejä. Nyt voin miellyttää rakkaitaan, ja omenat löytävät sovelluksen.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit