Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Vesi, etikka ja vetyperoksidi ruostetta vastaan ​​- jaan henkilökohtaisen kokemukseni astiankuivainten puhdistuksessa
Loma "hiipi huomaamatta." On aika tehdä jotain, jota kädet ympäri vuoden yksinkertaisesti eivät saavuttaneet.
Olen katsellut astiankuivainta pitkään. Se on metallia, ostettu turistiluokan kaupasta. Laatu on sopiva. Koska kuivausrumpu on jatkuvasti kosketuksissa kosteuden kanssa, sisätilojen päällyste oli jonkin ajan kuluttua epämiellyttävällä punaisella pinnoitteella. Yritin pestä sitä vedellä ja pyyhkeellä, mutta mikä järkeä: pinnoite vain kasvoi ja irtoa ruostetta ilmestyi. Kuvassa on vain osa hilasta, jotta pystytään tutustumaan tarkemmin miltä se näytti.
Vesietikka ja vetyperoksidi ruostetta vastaan

Kerran Internetistä luin, että tässä tilanteessa vesi-etikkakoostumus yhdessä vetyperoksidin kanssa voi auttaa, johon käsitelty esine on kokonaan upotettu. Tällaista menettelyä varten tarvitaan vähintään 12 tuntia. Talomme on katastrofi estää kaivattu asia kaksitoista tuntia. Joten he kävivät lomalle odottaen, kunnes kaikki olivat hajallaan.

Mitä tarvitsin


En muista reseptin tarkkaa mittasuhdetta, mutta tein sen tällä tavalla: kaadin puoli litran etikkapulloa ja puolen 100 ml: n kolmen prosenttisen peroksidin pullon viiteen litraan vettä (se oli pakattu apteekeihin tähän astiaan). Ratkaisu oli laajassa altaassa, missä hän sijoitti ruosteisen ”kauneutensa”. Koska vain arinan alaosa vaurioitui, sellainen määrä nestettä riitti.

puhdistus


12 tuntia on kulunut. Sen jälkeen kun otin kuivausrummun altaalta, olin hyvin järkyttynyt: kaikki ruoste oli paikoillaan. Turhautumisesta hän otti sienen ja astianpesuaineen. Kuvittele yllätykseni, kun kaikki pestiin erittäin helposti, vain ovien risteyksessä minun piti harjata vähän vanhalla hammasharjalla. Menettely kesti viisitoista minuuttia (ei enempää). Arvioi itse, kuinka hieno se osoittautui. Tietenkin, jos tarkastellaan tarkkaan, voit nähdä harvinaisia ​​pieniä mustia pisteitä paikoissa, joissa oli löysä korroosio. Ehkä sinun pitäisi etsiä jotain muuta tehokasta lääkettä.
Vesietikka ja vetyperoksidi ruostetta vastaan

Sillä välin näyttää siltä, ​​että ”avustajamme” on löytänyt toisen elämän ja palvelee mestariaansa hiukan enemmän (ennen seuraavaa puhdistusta).
Vesietikka ja vetyperoksidi ruostetta vastaan

Muuten, samaa ratkaisua voidaan käyttää useita kertoja. Siinä onnistuin pesemään saman metallin hylly, galvanoidun kauhan pohja ja sekoittimen metalliosat.

Toivon, että kokemuksestani on hyötyä jollekin.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit