Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kuinka helppoa on astian puhdistaminen hiilivarastoista ilman" kemiaa "
Kattila on useammin ja voimakkaampi kuin muut ruoanlaittoon käytetyt välineet. Se pääasiassa paistaa ruokia korkeassa lämpötilassa. Siksi jopa tämän keittiötarvikkeen huolellisimmassa käsittelyssä ja jatkuvassa pesussa jokaisen käytön jälkeen siihen muodostuu ajan mittaan ruma ja vaaraton nokikerros.
Astian puhdistamiseksi sieppauksesta, on olemassa erilaisia ​​kemikaaleja ja valmisteita. Jotkut niistä ovat vaarallisia ihmisille. Voit myös käyttää kansanmenetelmiä, mutta niiden toteuttaminen nykyaikaisessa keittiössä on vaikeaa, ja joskus yksinkertaisesti mahdotonta. Alla tarkastellaan radikaalia puhdistusmenetelmää - tulta.
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Tarvitsee


Sen toteuttamiseksi tarvitsemme:
 • Nopea kastettu pannu;
 • voimakas liekin lähde;
 • tilava vesisäiliö;
 • kaavin (metallipesu).

Teknologia hiilen poistamiseksi vanhasta astiasta


Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Käytämme periaatetta: kiila kiila. Hiilen muodostuminen astian pinnalle rasvan ja öljyn lisäksi myötävaikuttaa korkeaan lämpötilaan, jonka paistetut ruuat sisältävät nestemäiset komponentit vähentävät jonkin verran. Se sisältää myös vettä, joka haihtuu ja myös jäähdyttää astian.
Jos lämmität ruoanlaittovälineitä ilman sisältöä, kalsinointilämpötila ylittää käyttölämpötilan, ja rasvan ja öljyn saostuminen alkaa kuoriutua astian pinnalta ja jopa palaa suoraan.
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Suoran lämmittämisen avoimella liekillä tulisi olla pidempi, sitä massiivisemmat puhdistettavat astiat, erityisesti sen paksuus, ja sitä voimakkaampi hiilikerros on.
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Kun noki on palanut ja kuoriutunut melkein kokonaan, estämättä kuumaa pannua jäähtyä, upota se nopeasti kylmää vettä olevaan astiaan. Terävä lämpötilaero auttaa puhdistamaan astiat myös noesta.
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Heti kun astian lämpötila laskee tasolle, jonka avulla voit koskettaa sitä käsillä, aloitamme hankaamalla jäljellä olevat astianpesukoneet kaavinta poistamatta sitä vedestä.
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Tämä puhdistusvaihe ei vaadi paljon aikaa ja vaivaa, koska hiilen hiukkasten ja metallin välinen tarttuvuus voimakkaan kalsinoinnin ja nopean jäähdytyksen vuoksi on vähentynyt minimiin.
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Varoitus! Edellä kuvattua puhdistusmenetelmää voidaan soveltaa vain valurautaisiin astioihin. Alumiini-, tefloni- ja keraamisia astioita ei voida alistaa tällaiselle testille. Tästä lähtien hänestä tulee täysin käyttökelvoton.
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Katso myös kuinka puhdistaa kaikki liesi nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa - https://washerhouse.com/3/fi/4838-samyj-jeffektivnyj-sposob-ochistit-varochnuju-panel.html
Kuinka puhdistaa vain hiilialus ilman kemiaa

Katso video


Kommentit (7)
 1. Vieras Nikolay
  #1 Vieras Nikolay vieraita 28. kesäkuuta 2019 16:05
  4
  Jos heität kuuman pannun kylmään veteen, se räjähtää turvallisesti. Sinun tarvitsee vain lämmittää pannua, kunnes raid syttyy, kun se palaa sprinkleroituna. Kalkinasin tulessa.
 2. Zuev Vladimir Mikhailovich
  #2 Zuev Vladimir Mikhailovich vieraita 30. kesäkuuta 2019 07:32
  1
  laitat astian vettä tulelle kaada soodatuhka kiehuvaksi, kunnes pannu muuttuu lumihiutaleksi kaikkea silmämääräisesti ilman ongelmia
 3. Julia
  #3 Julia vieraita 30. kesäkuuta 2019 klo 22.20
  2
  On kirjoitettu, että tämä menetelmä soveltuu vain valurautaisiin pannuihin. Eikö tässä näytetä alumiinia? En ole nähnyt sellaista lumivalkoista valurautaa.
 4. Tamara Vasilievna
  #4 Tamara Vasilievna vieraita 1. heinäkuuta 2019 07:11
  2
  Artikkelissa sanotaan, että tämä puhdistusmenetelmä soveltuu vain valurauta pannuille, ja video on selvästi alumiinia ja on selvää, että se on kevyt.
 5. Andrey 🎩 Polushin
  #5 Andrey 🎩 Polushin Vierailijat 2. heinäkuuta 2019 08:59
  1
  Tarkoitan "ilman kemiaa"? Eikö tuli ole "kemia"? Polttoaine, esimerkiksi metaani (CH₄) - ei kemia? Ja hapetin, useimmiten happi (O) - ei ole kemia? Ja käytetty vesi on binaarinen epäorgaaninen yhdiste, jonka kemiallinen kaava on H2O, onko se vetyoksidi, vetyhydroksidi, onko se hydroksyylihappo, vetymonoksidi tai dihydromonoksidi - ei kemia? Kaikki menit hulluksi siellä pelkääessäsi "kemiaa". Lääkärien piti jopa tunnistaa uusi sairaus - kemofobia.
 6. vieras
  #6 vieras vieraita 4. heinäkuuta 2019 16:46 p.
  1
  Hiekkapuhallettu! Kemiaa ei ehdottomasti ole
 7. Genashik
  #7 Genashik vieraita 2. elokuuta 2019 klo 10:42
  1
  Kirdyk-valurauta kuuma kylmässä vedessä. Ja voit kadottaa silmäsi. Haitallisimmat neuvat tänä vuonna!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit