Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kuinka äänieristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas
Nämä korvaamattomat ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet täyttävät täysin käyttötarkoituksensa, ovat vaatimattomia kunnossapidossa, puhdistetaan tavallisilla pesuaineilla, eivät pelkää aggressiivisia ympäristöjä ja korkeita lämpötiloja.
Mutta heillä on yksi akustinen virhe, joka ärsyttää monia ihmisiä - pohjaan putoava vesijohtovesi aiheuttaa kovaa ääntä. Tämä johtuu tosiseikasta, että seinämän paksuus on vain 0,4 - 1,2 mm.
Ruostumattoman teräksen nielujen äänenvaimennusta voidaan lisätä useilla tavoilla. Seuraavassa tarkastellaan yhtä niistä.
Kuinka äänieristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas

Tarvitsee


Menetelmämme perustuu joustavan itseliimautuvan auton äänieristysmaton käyttöön. Sen paksuus on vain noin kolme millimetriä. Voit tietysti käyttää muuta samanlaista materiaalia.
Kuinka äänieristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas

On myös tarpeen varastoida seuraavat materiaalit ja työkalut:
 • lääketieteellinen alkoholi tai rasvanpoistoaine, jolla on samanlaiset ominaisuudet;
 • kankaalla lautasliinat;
 • maali lastalla;
 • suuret sakset tai terävä veitsi.

Työjärjestys


Me avaa äänieristysmaton ja annamme hänelle aikaa makuulle ja suoristamiseen. Tarkasta sitten huolellisesti liitetty pinta ja poista kaikki tarpeeton: tarrat, pakkauselementit, kiinnitetyt täplät jne.
Joskus nieluissa on tehtaalla äänieristyselementtejä pieninä nauhoina. Poista ne tai kiinnitä uusi eriste nykyisen päälle, se on tarpeen tapauksen mukaan.
Kuinka äänieristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas

Jos se on ohut ja pitää tiukasti kiinni, voit jättää sen, muuten - poista se lastalla ja käsittele paikka hyvin alkoholiin kastetulla kankaalla.
Nyt suoritamme tarvittavat mittaukset pesualtaalla, siirrämme ne äänieristysmatolle ja leikkaa voimakkaalla saksella tai terävällä veitsellä.
Voit tehdä tässä vaiheessa ja eri tavalla. Ensin suoritamme paperikuvion, laitamme sen matolle ja leikkaa mallin mukaan.
Kuinka äänieristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas

Minkä tahansa maton leikkaamismenetelmän yhteydessä tulisi ottaa huomioon, miten ja missä saatavilla olevat kiinnikkeet tai muut kiinnityselementit on tarkoitettu pesualtaan asentamiseen.
Nyt teemme lopullisen puhdistuksen ja rasvanpoiston alkoholilla tai aineella, joka on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin pesualtaan pinta, liimaamaan ääntä absorboivalla materiaalilla.
Poista alusta leikatusta matosta ja liimaa se varovasti paikoilleen pesualtaan päälle. Varmistettuaan, että matto on liimattu oikein, puristamme sen liimattavalle pinnalle maalirullalla tai jollain muulla vastaavalla esineellä.
Kuinka äänieristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas

analyysi


Nousee perusteltu kysymys: mikä vähensi merkittävästi pesualtaan putoavan vesivirran melua? Onko se todella vain sen vaikutusta maton materiaaliin? Ei, tietysti. Hän lisäsi myös vaipan pohjan jäykkyyttä, ja on vielä nähtävissä, mikä näistä kahdesta tekijästä vaikutti paljon kokonaistulokseen.
Kuinka äänieristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas

Kommentit (2)
 1. Paavali
  #1 Paavali Vierailijat 23. kesäkuuta 2019 08:46
  0
  kaikki olisi hienoa, mutta siinä on vivahdus!) Emme saa unohtaa, että kotiäidit kaataa kiehuvaa vettä pesualtaan sisään, joten tämä eristäminen ei kestä kauan!) Ainakin se oli minulle, edes kylmän veden sisällyttäminen (sekoittamiseen pohjaan) ei auttanut .
 2. Vieras Juri
  #2 Vieras Juri vieraita 23. kesäkuuta 2019 klo 9:47
  0
  Peittäminen vaahdolla on myös hyvä.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit