Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Patjan puhdistaminen
Puhdas patja on yksinkertaisesti välttämätön edellytys jokaiselle ihmiselle, koska unessa ihminen viettää kolmannen osan elämästään. Tämä yksinkertainen nelivaiheinen puhdistusopas auttaa sinua löytämään mukavan ja puhtaan makuutilan.

Mitä me tarvitsemme


Patjan puhdistamiseen tarvitaan hyvin vähän elementtejä, ja ne kaikki ovat improvisoituja:
  • ruokasooda
  • seula (sokerin tai suolan suola ravistelija - se on vielä parempi),
  • pölynimuri.

Kuinka puhdistaa patja

Pölyn poisto


Jos käytät seulaa, kaada siihen sooda ja suihkuta se koko patjaan. Tavoitteesi on poistaa pöly, joten on hyvä, jos vuotaa liikaa soodaa tietylle alueelle. Erityisesti likaiset patjan osat vaativat enemmän natriumbikarbonaattia.
Suola ravistimen käytössä prosessi on samanlainen - suihkuta vain sooda koko pintaan.
Kuinka puhdistaa patja

Pölynimurin käyttäminen


Kun olet kaatanyt soodaa, jätä patja ehjänä useita tunteja tai vielä paremmin koko päiväksi - ja sooda tekee tempun. Hän vetää kaiken lian ja hajut kankaasta ja imee ne vahingoittamatta itse kangasta.
Seuraavaksi sinun tulee erityisen imuroida patja, jotta sooda voidaan poistaa kaikista sen halkeamista. Muutoin natriumbikarbonaatin jyvät eivät anna sinun nukkua mukavasti yöllä.
Kuinka puhdistaa patja

tulos


Hurraa! Patjasi on jälleen puhdas!
Kuinka puhdistaa patja

Ja jos siinä on vielä pieniä pisteitä, toista toimenpide uudelleen. Ehkä päästä eroon erityisen vaikeista tahroista ilman kuivapesua ei toimi. Tämä menetelmä on kuitenkin erinomainen patjan pintapuhdistukseen ilman kemikaaleja. Käytä sitä niin usein kuin mahdollista.
Puhdista patja heti, koska se likaantuu voimakkaiden tahrojen välttämiseksi. Tämä toimenpide voidaan toistaa myös kaikilla verhoilla olevilla huonekaluilla - sohvilla, nojatuoleilla ja tuoleilla.
Kommentit (1)
  1. Vieras jumala
    #1 Vieras jumala vieraita 23. toukokuuta 2019 19:21
    0
    Olisi hienoa, että kääntäjä oppisi venäjän kielen, venäjällä ei ole sanaa matraS, mutta matrotit ovat ehdottomasti olemassa.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit