Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Vanhan musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudessa tee-se-itse -sovelluksessa
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Minulla on vanha musiikkikeskus, joka lopulta “muutti” maahan, mutta pidän siitä todella. Laitteen ulkonäkö on niin, mutta ääni on yksinkertaisesti upea! Ihailen erityisesti hänen matalataajuista vahvistinta.
Musiikkikeskus on hyvässä kunnossa, toimii hyvin. Kolmelle levylle, kahdelle kannelle, on CD-vaihtaja, joista toinen tallentaa. Mutta valitettavasti ei ole mitään tapaa lukea tietoja nykyaikaisista medioista - USB-asemista ja Flash-muistikorteista MicroSD-muodossa.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Ja luettelossa Löysin hienon , jonka etupuolella on aukot USB- ja microSD-muistikorttien kytkemistä varten. Lisäksi soittimen ohjaimet näkyvät paneelissa ja siellä on pieni näyttö. Laite sisältää myös FM-virittimen. Se saa virtaa 5 voltilla (vaikkakin malleja on 12 V: n virtalähteellä). Bluetooth-moduulilla on täsmälleen samat mallit.
Arvioituani laitteen koon ja ulkonäön päätin integroida soittimen musiikkikeskukseesi. Kerron teille tänään kuinka tein tämän ja mitä siitä tuli.

Tarvittavat työkalut


Työtä varten tarvitsemme:
 • ;
 • ruuvimeisseli;
 • juotosrauda juoteella ja juoksulla;
 • asennusjohdot;
 • työkalu rakojen luomiseen muovikoteloon (vibroleikkuri);
 • yleismittari;
 • ruuvimeisseli, 2 ruuvia ja 2 mm pora.

Musiikkikeskuksen päivitysjakso


Jotta soitin toimisi, sinun on muodostettava yhteys:
 • virtapiiri (jännitelähteelle +5 volttia);
 • lähtösignaalipiiri (vasen ja oikea kanava).

Koska keskellä on AUX-tila ja takapaneelissa on vastaavat liittimet tulppaanien muodossa, päätin kytkeä soittimen lähtösignaaliketjut AUX-liittimiin sisältä.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Joten etsiäksesi kotelon sivukansi etsiäksesi +5 voltin virtapiirien kytkentäkohtia ja pääsyä AUX-liittimien sisäpuolelle.
Musiikkikeskuksen yhteisestä taulusta löytyy kolme pistettä merkinnällä AUX: GND - yhteinen, R - oikea, L - vasen. Sovellamme pelaajamme GND, RO ja OL johtopäätökset, vastaavasti, oikealta, vasemmalta.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Kaapelissa, joka kulkee musiikkikeskuksen virtalähdeyksiköstä taululle, etsimme +5 voltin jännitelähdettä. Koska taulun pisteitä ei ole merkitty, löydämme tarvittavan jännitteen mittaamalla yleismittarilla. Yhdistä yksi sen mittareista toisella anturilla GND-nastaan ​​tai maahan (GND) kytketyn musiikkikeskuksen runkoon ja tarkista kaikki silmukan johdot. Kyllä, on erittäin tärkeää etsiä, kun AUX-tila on päällä, koska juuri tässä tilassa aion kuunnella soitinta tulevaisuudessa.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Kun olen löytänyt yhteyspisteet, juotan soittimen kaikki viisi johtoa aikataulun mukaan (kuudes ANT-nasta - en käytä antennia, koska keskuksessa on oma FM-viritin). Juotettaessa musiikkikeskus on irrotettava verkosta. Sijoita soitin musiikkikeskuksen yläpaneeliin ja kytke se verkkoon asentamatta sivupeitettä takaisin.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Kytkin AUX-tilan päälle ja asettamalla soittimen paikkaan MicroSD-kortin, jossa on musiikkitallenteita, olen vakuuttunut soittimen suorituskyvystä.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Siinä kaikki. Nyt voit siirtyä lopulliseen asennukseen. Valitsin soittimen sijainnin kasettipakan ulkokotelossa, joka on riittävän paksuinen. Kun olen merkinnyt tulevan reiän, leikkasin muovin huolellisesti läpi.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Kun asennat soittimen, vain sen etupaneelin tulee olla ulkopuolella. Soitin asennetaan kahdella itsekelausruuvilla, jotka on kierretty valmistettuihin reikiin.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Väliaikaisesti juotetut johdot juotetaan levyltä, koko muodostettu silmukka on siististi niputettu, asetettu ja kiinnitetty musiikkikeskuksen rungon sisäpuolelle, minkä jälkeen johdot juotetaan kokonaan.
Tee vanha musiikkikeskuksen nykyaikaistaminen uudelle

Nyt varmasti. Voit sulkea kannen ja kytkeä musiikkikeskuksen päälle. Samanaikaisesti kaikki kasettipakkaukset säilyttivät toiminnallisuutensa ja toimivat täydellisesti.

johtopäätös


Haluan muistuttaa, että voit aloittaa tällaisen työn, kun sinulla on selkeä käsitys sähköiskun vaarasta. On syytä muistaa, että kotitalouksien sähköverkon jännite 220 volttia on kohtalokasta. Suojattujen sähkölaitteiden sisällyttäminen verkkoon on ehdottomasti kielletty käytön aikana.
Siksi, kun teet manipulointeja pistorasian ollessa päällä ilman kannetta, sinun on noudatettava varovaisuutta ja tarkkuutta koskematta levyyn kädet. Kun työskentelet yleismittarilla, sinun ei tule sallia mahdollisuutta oikosulkea taulun vierekkäisiä kosketuslevyjä koettimella, mikä voi johtaa musiikkikeskuksen piirin vaurioitumiseen.
Mitä tulee 5 V: n virtalähteeseen, jos jostain syystä et löytänyt sitä ja jännite on 9–15 volttia, voit käyttää toista muutosta , se toimii vain tällä alueella.

Katso video


Kommentit (32)
 1. Vieras Juri
  #1 Vieras Juri vieraita 19. helmikuuta 2019 11:59
  25
  Viisi pistettä. En pilaantanut sivuun rakennettua etupaneelia. Muuten kaikki on sama. Toinen elämä on hyvä varustus. Lisäksi ylimääräinen pulla toiston muodossa puhelimesta luukun kautta. Minulla on älykäs kirjasto älykkössäsi useita tunteja musiikkia. Lisäksi tällaisten soittimien lähetystoiminnon ansiosta voit kuunnella musiikkia, jota soitetaan kotona puutarhassa vastaanottimen kautta.
 2. Vieras Andrey
  #2 Vieras Andrey vieraita 19. helmikuuta 2019 12:34
  8
  No, hienoa. Siellä on sama musiikkikeskus. Täytyy yrittää
 3. Ilshat
  #3 Ilshat vieraita 19. helmikuuta 2019 14:25
  7
  loistava elokuva, olet hienosti. Minulla on myös sama m. keskus (13-vuotias samsung) dvd: n kanssa, kuuntelen vain fm-radiota, dvd ei toimi, on sääli heittää se pois. Yritän tehdä sen kuin sinä. Onnea.
 4. Ivan
  #4 Ivan vieraita 19. helmikuuta 2019 16:04
  9
  Eikö ole helpompaa ostaa normaali ulkoinen DAC bluetoothilla ja kytkeä se AUX: n kautta kuunnella CD -laatuista musiikkia yksinkertaisesti mistä tahansa laitteesta ilman kautta?
 5. Vieras Alex
  #5 Vieras Alex vieraita 19. helmikuuta 2019 16:13
  1
  Integroi vain bluetooth-moduuli ja yhdistä musiikki siihen jopa puhelimesta, jopa tabletista? Tein juuri sen. Ja ennen sitä kuuntelin vain MP3-soitinta SD: n AUX-johtimen kautta.
 6. Aleksander
  #6 Aleksander vieraita 19. helmikuuta 2019 16:40
  1
  Ateriat tarvitsevat erillisen, muuten ne sopivat.
 7. Vieras Sergey
  #7 Vieras Sergey vieraita 19. helmikuuta 2019 19:01
  0
  Bluetoothin erikseen. Ja kortinlukija on erikseen CD: n sijasta. Ja keskustassa oleva radio on parempi, miksi sitä muuttaa?
 8. Vieras Alex
  #8 Vieras Alex vieraita 19. helmikuuta 2019 19:58
  1
  aivan super, kiitos, teen uudelleen kaksi keskusta
 9. Vieras Alexander
  #9 Vieras Alexander vieraita 19. helmikuuta 2019 klo 8:16.
  1
  Kaikki on tehty täydellisesti. Mutta kansi on jatkuvasti aukeamassa, oli tarpeen kiinnittää peiteteippi.
 10. siemenneste
  #10 siemenneste vieraita 19. helmikuuta 2019 klo 9.51 p.
  1
  Ohitettu vaiheeseen. Olen käyttänyt sitä jo viisi vuotta. Ja uusin ystäväni kauan sitten. Yksi merkittävä miinus kiinalaisen laitteen heikko toiminnallisuus. Valitettavasti, halutun albumin tai tiedoston löytäminen ei onnistu. Vain kaikki pelaa peräkkäin. Totta, bluetooth auttaa.
 11. Skrgey
  #11 Skrgey vieraita 20. helmikuuta 2019 04:29
  0
  Minulla on toinen ongelma. Musikaalikeskus Panasonic SA-AK 47 ei ole sinulle tuttu? Minun on puhdistettava kannet, mutta en voi päättää, tiedän kuinka monta mekanismin yksityiskohtaa. Ennen he kiipeivät puomikoteloon - heidät kidutettiin indeksoimaan. Ja sitten 600 kasettia kotona, ei ole mitään kuunneltavaa)))))
 12. Vieras Oleg
  #12 Vieras Oleg vieraita 20. helmikuuta 2019 10:05
  4
  Minulle se pilasi hyvän asian. Digitaalista sisältöä voidaan ja pitää toistaa eri tavalla.
 13. Vieras Andrey
  #13 Vieras Andrey vieraita 20. helmikuuta 2019 17:22
  3
  KYTKYTINJOHDON AUXiin MINI-JACK-LIITTIMELLÄ ..) Kytän vain puhelimen, kannettavan ja tablet-laitteen päälle normaalisti)) On selvää, että se on todennäköisesti vähemmän kätevä, mutta se on humanitaarista)
 14. Nikolay Nelidin
  #14 Nikolay Nelidin vieraita 20. helmikuuta 2019 klo 10:42
  2
  ..En ymmärrä .. miksi se niin häiritsee .. Ostin radiosta FM-lähettimen, jossa on USB-tulo ja microSD-kaukosäätimen pistoke, synkronoitu taajuudella ja OK. Totuus ei toimi enempää kuin 2 metriä, etäisyys pistorasiaan. , ja adapterisovitin 220 \ 12v Ei muutoksia .. sahaus, juottaminen !!
  1. Vieras Sergey
   #15 Vieras Sergey vieraita 27. helmikuuta 2019 14:56 p.
   3
   Tina! eli osta kaikki tämä, synkronoi taajuudella, vedä adapteri virtalähteestä - se ei häiritse :-))))), mutta mitä täällä on tehty - vai vaivaako? no ....
 15. Vieras Alex
  #16 Vieras Alex vieraita 21. helmikuuta 2019 19:43
  1
  Kirjailija on hyvin valmis, voit sekoittaa, mutta tein sen helpommaksi. Kalastajani on melkein 30-vuotias. Kun nauhakannat lakkasivat toimimasta noin 15 vuotta sitten, kytkein siihen vain MP3-soittimen. Nyt spin kylässä musiikin ja radion keskustassa puhelimitse!
 16. Vieras Sergey
  #17 Vieras Sergey vieraita 22. helmikuuta 2019 00:33
  1
  Vanha älypuhelin, liittimen kautta yhdistämme kaapelin avulla keskustaan. Laitamme minkä tahansa ohjelman (ilmaiseksi) hallitsemaan älypuhelinta älypuhelimen kautta (bluetooth, wifi). Laitamme älykkään kytkettynä keskukseen ikuisen lataamisen.
 17. Vieras Valeri
  #18 Vieras Valeri vieraita 22. helmikuuta 2019 02:29
  2
  Minulla on kymmenen vuotta vanha musiikki. keskustassa Panasonic, kannettavan tietokoneen kuulokeulostulolla keskituloon (tulppaanit) AUX-tilassa, ääni on erinomainen.
 18. Aleksanteri Sukhomlinov
  #19 Aleksanteri Sukhomlinov Vierailijat 22. helmikuuta 2019 klo 15:26
  2
  Ja minä näin: Esteettisesti pelaaja oli siellä.
 19. vad
  #20 vad vieraita 23. helmikuuta 2019 klo 10:55
  4
  Kiinan moduulin kolmen pennin ääni osoittautuu, mp3 - se imee viime vuosisadan, Fraunhofer-instituutin kehittämän äänensiirtomuodon sellaisten uutisien välittämiseksi, joiden laatu ei ole tärkeä.
  Keskusta on vääristynyt. AIWA teki erittäin hyviä kansia, jotka nyt maksavat paljon rahaa.
  Nyt yleensä kukaan ei ymmärrä mitään ääniä, kuuntele edelleen matkapuhelimista.
  Aseta levy hyvälle pelaajalle ja tuntea ero! Täydellinen hajoaminen musiikissa.
  1. Sektor
   #21 Sektor vieraita 28. helmikuuta 2019, kello 15:31.
   2
   Missä Unified State Exam -sovelluksen sukupolvi voisi nähdä vinyylistereoistimet? Siellä se kuulosti niin kuulostavalta. Olen kanssasi samaa mieltä. Jotkut erittäin arvostetut länsimaiset levy-yhtiöt ovat siirtymässä taas vinyyliin. Parempi toistaiseksi ihmiskunta ei ole keksinyt mitään.
 20. Vieras Pavel
  #22 Vieras Pavel vieraita 25. helmikuuta 2019 05:26
  0
  Ehdottoman tarpeeton tarkistus. Ostamme toisaalta miniliittimen 3,5 langan, kaksi “tulppaania” (100 ruplaa) ja siinä se on!
  Yhdistämme "tilpanit" musiikkikeskukseen, mini-jack 3.5 -liittimen älypuhelimeen ja kuuntelemme musiikkia ja .. älypuhelimella on kaikki.
  Ja kaikilla on älypuhelimet.
 21. Isoisä Sokolov
  #23 Isoisä Sokolov vieraita 25. helmikuuta 2019 07:12
  1
  Suunnittelu on sama kaikkialla ja tämän FM-MP3-levyn perusteella teen primitiivisiä mittasuhteita Japanin SHARP-kasetteista
 22. Vieras Juri
  #24 Vieras Juri vieraita 25. helmikuuta 2019 klo 8:31.
  0
  Olen löytänyt tämän etuliitteen noin 500 r vuodessa Avitosta ja varustan musiikkikeskukseni sellaisella pienellä jutulla koko ajan, nyt asia siirtyy "kuolleesta keskustasta". Kiitos!
 23. Vieras Nikolay
  #25 Vieras Nikolay vieraita 25. helmikuuta 2019 klo 20.49
  0
  Super! Se on vaivautumisen arvoinen.
 24. ozi
  #26 ozi vieraita 26. helmikuuta 2019 12:56
  1
  Vuotta sitten laitoin saman Super 999 kvitteni -sarjaan. CD-levy ei ole toiminut pitkään, torni heitetään mustaan ​​kanteensa ja asennetaan. Sisääntulot olivat CD-levyn käyttämiä, joten nyt se on kuin SSD CD)) Silloin ei ollut tylsää. Nyt astuisin hänen kanssaan. Tämä toimii autotallissa. Laite on pennin arvoinen ja elvyttää tyylikkäät entisen ylellisyyden jäänteet. Keskipisteessä prosentuaalinen osuus ei melkein ole elossa, eikä radio melkein lopu. Pysyt melkein kunnollisen vahvistimen timbralohkolla.
 25. Sichkareva Oksana Aleksandrovna
  #27 Sichkareva Oksana Aleksandrovna vieraita 26. helmikuuta 2019 klo 17.55
  0
  Voit kuunnella tavallisen modulaattorin kautta kytkemällä sen pistorasiaan sovittimen kautta
 26. xxx
  #28 xxx vieraita 27. helmikuuta 2019 07:16
  1
  On helpompaa ostaa johto AUX: iin ja kytkeä haluamasi liitäntä. Se maksaa 100 ruplaa eikä aiheuta mitään ongelmia
 27. Vyacheslav.
  #29 Vyacheslav. vieraita 27. helmikuuta 2019 klo 10:06
  1
  Panasonic 5 -sd-levylläni.asema kaatui.Kaikki laatikot. Löysin tien ulos. Ostin sd-digisovittimen, jossa USB-muistitikku, liitin johdon, videon televisioon tulppaanien aux -laitteeseen. SA-VK62D Panasonic on musiikkikeskus. BBK-etuliite.Vain kun kytket sen päälle punaisella painikkeella, sinun on painettava aux-painiketta. Keskus kytkeytyy päälle, selaat koko valikon puhelimen näytön digisovittimesta. Asetat äänen keskelle. Sinun ei tarvitse juottaa. Monilla on Tällainen keskus, jolla on tällainen erittely. Se on hyvin monimutkainen, mutta sen ääni on SARJA. Joten älä huoli, annoin sinulle kärjen. En henkilökohtaisesti odottanut sitä, se oli vain kokeilu, joka osoittautui 5+.
 28. Vieras Victor
  #30 Vieras Victor vieraita 18. maaliskuuta 2019 08:38
  0
  Teema on hyödyllinen, mutta ei uusi. Kuka muistaa FM Chanson -kauden alun, rakensimme 90-luvulla FM-radiomoduuleja VEF: n, Oceanin, ja jopa videonauhuriin, Vesnaan, FM-vastaanottimen äänipuhtaus + korkealaatuinen ULF-tulos oli erinomainen.
 29. Aleksei Vladimirovitš.
  #31 Aleksei Vladimirovitš. vieraita 12. huhtikuuta 2019 klo 9:08
  0
  Tein .. Otin vain virran erikseen (purkasin latauksen puhelimesta) ja sijoitin sen sisälle - paikan etu riitti - poistin 5-levyisen vaihtajan, joka ei toiminut, kiitos avusta
 30. Sergey Klevtsov
  #32 Sergey Klevtsov vieraita 8. toukokuuta 2019 18:15
  0
  Kunnioitus kirjailijalle, toistettu samalla mallilla aiwa, tulos on erinomainen!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit