Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Huoneen eristyspolystyreenivaahto
Huoneen eristyspolystyreenivaahto

Asunnossa viihtyisän oleskelua varten talvella omistajat verhoilivat huoneet eristävillä päällysteillä, joiden joukossa laajasti käytettiin paisutettua polystyreeniä.
Mikrobit, sienet, kemikaalit, ultraviolettisäteet ja muut ympäristötekijät eivät pysty tuhoamaan materiaalinsa sisäistä rakennetta. Mutta seinien peittämisen jälkeen näillä tuotteilla lämmitetyn tilan lämpötilan muutos kiihtyy, kosteus tiivistyy ja huoneen pinta-ala pienenee.

Seinäeristyspolystyreenivaahdon tekniikka


Jos asuinhuoneiston omistaja on päättänyt eristää huoneen seinät kyseisellä materiaalilla, hänen on valmistettava pinta huolellisesti. Tämän toimenpiteen aikana suuret epäsäännöllisyydet täytetään asennusvaahdolla, ja halkeamat käsitellään monimutkaisemmin. Ne laajenevat ja menettävät jäljellä olevat roskat, kostutetaan suihkuttamalla vettä ja täytetään laattaliimalla, joka on sekoitettu kipsiin suhteessa 1: 1. Halkeamien päällystämisen jälkeen seinät peitetään lopulta tasoitusyhdisteellä.
Polystyreenilevyjen rivit asennetaan liimaustekniikalla täydellisesti valmistettuun alustaan ​​ja työ etenee lattiatasosta katon korkeuteen. Niiden kiinnityksen luotettavuuden parantamiseksi suositellaan käytettäväksi polyuretaaniliiman liuosta sisäiseen työhön. Ensimmäinen eristystuotteiden rivi on kiinnitetty pienelle etäisyydelle lattiasta, ja arkkien mitat säädetään pohjan ominaisuuksiin leikkaamalla materiaali.
Huoneen eristyspolystyreenivaahto

Liimaa käytetään prosessoimaan tuotteen kehä, joka levitetään sitten pinnalle 200 mm etäisyydeltä viereisestä levystä ja kun sitä puristetaan, se liikkuu, kunnes muodostuu 50 mm rako. Levyjen itsenäinen liike, joka tapahtuu ennen kuin liima kovettuu painovoiman vaikutuksen alaisena, estetään laajoilla muovisilla tapilla. Ennen tällaisten tuotteiden asentamista lämpöä eristävän suojakuoren vierekkäisten elementtien välisten rakojen leikkauspinta varustetaan aukolla, jonka leveys on myöhempi kuin siihen kiinnitetty tippi.
Huoneen eristyspolystyreenivaahto

Kiinnityselementin pituuden tulisi vastata levyn paksuutta, ja kiinteän polystyreenivaahdon väliset saumat olisi suljettava asennusvaahdolla. Ylimääräinen kovetettu tiivistysaine leikataan maaliveitsellä ja alkaa höyrysulkukerroksen asentaminen foliosta päällystetystä polyeteenikalvosta, mikä estää kosteuden tiivistymisen, patogeenien leviämisen ja haitallisten sienten leviämisen.
Huoneen eristyspolystyreenivaahto

Huoneen eristyspolystyreenivaahto

Tämän materiaalin kankaat, joiden vähimmäispaksuus on 0,2 mm, kiinnitetään päästä päin foliopuolen kanssa polystyreenivaahtoon eristetyn pohjan koko pintaan ja loput raot suljetaan teipillä, joka on varustettu kalvokerroksella. Esteettisen vetovoiman ominaisuuksien parantamiseksi höyrysulkukalvolla varustettu pinta päällystetään stukkosetillä. Ennen työtä asetetaan lasikuituverkko, jonka solut ovat 5 mm, mikä lisää liuoksen tarttuvuusvoimaa pohjan kanssa.
Huoneen eristyspolystyreenivaahto

Huoneen eristyspolystyreenivaahto

Tämän materiaalin kankaat kiinnitetään 100 mm: n päällekkäisyydellä ja kiinnitetään muovisilla tapilla eristettyihin seiniin. Verkko käsitellään liimalla, jonka kerroksen paksuuden on vastattava 2 mm, ja kulmat on varustettu metalliprofiileilla.Esteettisen vetovoiman saavuttamiseksi tarkastellulla tekniikalla eristetyt seinät viimeistellään ja pinnoitetaan sisustuspinnoitteilla, jotka ovat yhteensopivia sisustustyylin kanssa.
Huoneen eristyspolystyreenivaahto
Kommentit (7)
 1. Vieras Anatoly
  #1 Vieras Anatoly vieraita 14. syyskuuta 2018 15:33
  5
  Hyvä kirjailija! Venäjällä, jossa on pakkasia, tilojen eristäminen sisälle EI ole mahdollista !!! Tämä tehdään, kun kadulla ei ole alle nollia lämpötiloja. Katso SNIP.
 2. b
  #2 b vieraita 14. syyskuuta 2018 19:14
  6
  Onko huoneessa polystyreeniä? Et tarvitse tarpeeksi Lame-hevosta Et tiedä mitä dioksiini on? Lue polystyreenin ominaisuudet, mutta ei valmistajan verkkosivustolla. Minulla on delirium-artikkeli. Pidin erityisen siitä, kuinka leikata viinirypäleitä niissä, joissa ei edes ilmoiteta, mikä pöytä tai viini Tuuletinmuotojen tyyppejä ei ole ilmoitettu, lentokone, kordoni, kaari jne., joissa jokaisella tyypillä on oma trimmi. Älä anna sille tarvittavia neuvoja.
 3. Vieras Michael
  #3 Vieras Michael vieraita 14. syyskuuta 2018 22:22
  2
  Paisutettu polystyreeni palaa erittäin hyvin!
 4. San
  #4 San vieraita 17. syyskuuta 2018 12:09
  2
  Joten huone ei ole lämmin! Muutoin seinä kastuu. Eristä vain ulkopuolelta!
 5. kunnia
  #5 kunnia vieraita 21. syyskuuta 2018 05:08
  0
  Täällä ihmisten aivot kastuvat, ja sementti päänsässä palaa, kuinka monta lukutaidottomia jaloja on. Seinä ei kastu, ongelmana on, että se ei jäätydy puoleen, vaan kokonaan, mikä ei ole kovin hyvä sementille, mutta siinä ei ole mitään kauheaa, sementtirakenteita on käytetty vuosikymmenien ajan kylmässä. Ja se voi kastua vain, jos seinän ja polystyreenin välillä on rako, ts. Jos liimaustekniikkaa rikotaan
 6. onnekas
  #6 onnekas vieraita 5. lokakuuta 2018 13:44
  0
  Polystyreenin takana on kastepiste. ja tämä on kosteutta, kondensoitumista, hometta.
  Uudet korjaukset ja eristys ulkopuolelta. Mutta hän sai arvokasta kokemusta. :)
 7. Vieras Dmitry
  #7 Vieras Dmitry vieraita 23. lokakuuta 2018 klo 9:02
  0
  Miksi me pidämme turkista itseämme emmekä syö turkista?

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit