Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Akun roskien poistoaine
Hei kaikki! On täysin mahdollista tehdä yksinkertaisin vanhojen ja tarpeettomien esineiden desulfaatti noin 15 minuutissa, ellet tietenkään tiedä mitä ja mitä tehdä. Jokaisella normaalilla radioamatöörilla on paljon kaikenlaista elektronista roskaa. Ja jos raapitset suolistasi, löydät kaiken tarvitsemasi. Pohjimmiltaan kaikki on saavutettavissa ja vaihdettavissa.
Joten lyijyakut ovat herkkiä sulfaatiolle. Tämä on prosessi, jolla akkulevyt päällystetään sulfaatilla. Tästä ilmiöstä akun kapasiteetti ja virta huononevat.
Jotta päästäisiin eroon sulfaatti talletuksista, altistan akun korkealle jännitteelle korkealla taajuudella.
Akun roskien poistoaine

Otan korkeaa jännitettä skannerin elohopealampun virtalevyltä. En näytä kuinka löytää se skannerista ja kytkeä se, koska tämä on jokaisen skannerin yksilöllinen.
Akun roskien poistoaine

Yhdistän yhden korkeajännitejohtimen kärkeen kuparilevyn reunoilla, jotka on peitetty eristeellä. Kiinnitämme toisen korkeajännitelangan akun napaan.

Siirrytään akun palautukseen


Sen jälkeen toimitamme virtaa 12 voltin levylle. Varoitus! Vaarallinen jännite!
Akun roskien poistoaine

Nyt sinun on kiinnitettävä levy akun toiseen napaan, jotta suoraa kosketusta ei olisi. Ja virta kulki mahdollisimman lyhyttä kipinäkaaria pitkin.
Akun roskien poistoaine

Akun roskien poistoaine

Akun roskien poistoaine

Saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Beat korkeajänniteakku 30 minuutista 3 tuntiin. Kun irrotat tämän mallin ja lataa akku. Suorita purkamisen jälkeen ja toista uudelleen.
Toista, kunnes akun kapasiteetti kasvaa.
Voit lyödä myös ravistelijalla. Tätä tekniikkaa sovelletaan ni-cd-paristoihin.

Katso video


Kommentit (8)
 1. AG
  #1 AG vieraita 30. elokuuta 2018 18:39
  0
  Ja paljon paristoja on palautettu tällä tavalla?
 2. vit152
  #2 vit152 vieraita 31. elokuuta 2018 07:32
  0
  2 kappaletta ja molemmat suistosta
 3. Vitali
  #3 Vitali vieraita 31. elokuuta 2018 16:39
  0
  Oletko itse nähnyt plaattia lautasilla tai oletanut vain, että se on?
  Entä prosessin kemia / fysiikka? Onko menetelmällä tieteellisiä perusteita?
 4. Vieras Vladimir
  #4 Vieras Vladimir vieraita 1. syyskuuta 2018 klo 10:53
  0
  Hölynpöly ja monimutkainen prosessi, ja tulos on epäilyttävä. On parasta hajottaa akku automaattisella laturilla lataamalla se kokonaan ja purkaamalla pienellä virralla noin 11,8 voltin arvoon ja lataamalla sitten uudelleen. Muutama sykli ja akku on jälleen hyvässä kunnossa.
 5. Vieras Eugene
  #5 Vieras Eugene vieraita 4. syyskuuta 2018 02:12
  3
  Yksinkertaisin “desulfaattori” on laturi, jonka kanssa samanaikaisesti on kytketty lamppu. Se valitaan siten, että sen toimintavirta on viidestä kymmeneen kertaa pienempi kuin latausvirta. On hienovaraisuus - latauspiirissä ei pitäisi olla suuria kondensaattoreita. On myös suositeltavaa, että tasasuuntaajassa ei ole siltaa, vaan yksi diodi. Eli - lataus tulisi suorittaa pulssivirralla. Ja pulssien välisissä taukoissa akku purkautuu lampun kautta.
 6. Petya
  #6 Petya vieraita 12. maaliskuuta 2019 07:39
  0
  Mikä sopii "kuparilevyn" sijasta?
 7. Vieras Sergey
  #7 Vieras Sergey vieraita 6. kesäkuuta 2019 klo 16:33.
  0
  Olen tehnyt paristoja 40 vuotta. Mikä fantasia ihmisillä on!
  Hieman lukea oppikirjoja !!!
 8. AA
  #8 AA vieraita 9. kesäkuuta 2019 02:49
  0
  Voit myös tyhjentää hapon virran sijasta, lyödä kelkka-vasaralla ja ostaa uuden. Lisäksi tällaisten akkujen hinta on alhainen. Mutta akku räjähdyksen saaminen tällä tavalla (sähköisku) on erittäin helppoa + pääset kaiken yläpuolelle hapossa. Missä tahansa happo- tai alkaliparistossa siellä on räjähtävää kaasua, joka aiheuttaa kipinöiden murtamaan akun tölkit kipinän ollessa. On ollut tapauksia, joissa tavallisen vakiolatauksen jälkeen akut räjähti, kun ne irrotettiin kokonaan virransaannista heille. He vain sulkivat levyt itse pankeissa.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit