Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Sydän Quillingista
Joskus vietämme niin paljon aikaa valitsemalla lahjan toiselle puoliskollemme, että unohdamme - arvokkaimman lahja - Tämä on DIY-lahja.
Jotta sydän voidaan valmistaa paperista, tarvitsemme punaista paperia, yksi arkki riittää, paperitavaraveitsi, PVA-liima, merkki, tulitikut ja viivain.


Osien muodostamiseksi on tarpeen leikata paperinauhat toimistoveitsellä, noin 0,5 cm leveä ja 30 cm pitkä.Kun olet leikannut raidat (palat 20-25), sinun on otettava pala paperia ja piirrettävä siihen sydän, jonka myöhemmin täytät.


Sitten sinun on aloitettava tärkein asia - osien valmistus. Sinun on otettava ottelu ja käärittävä tiukasti yksi paperinauha siihen loppuun asti.


Ja kun olet lopettanut käämityksen, poista varjo varovasti ottelusta. Sinun pitäisi saada sellainen elementti.


Kun olet poistanut vyön ottelusta, laita se pöydälle ja se avautuu hitaasti ja seuraavan muodon.


Paperin pää on suljettava PVA-liimalla. Tästä liimasta kuivumisen yhteydessä tulee läpinäkyvä, joten se soveltuu erittäin hyvin Quillingiin.
Sinun on tehtävä 20-25 sellaista elementtiä (kuinka monta raitaa paperia on) hyvin, sitten alkaa täyttää piirretty sydän.


Täytä sydän kokonaan elementeillä ja liimaa se samalla liimalla keskenään. Kun olet liimattu kaikki elementit, jätä sydän kuivumaan, ja sitten voit lahjoittaa. Haluan huomata, että voit käyttää minkä tahansa värin paperia ja tehdä eri muotoisia ja erikokoisia.
Quilling on viihdyttävä ja mielenkiintoinen toiminta, joka ei vaadi paljon vaivaa. Elementit on melko helppo hankkia, ja niiden koottaminen on helpointa.

Luomme sydämen Quillingista ja se on mitä meillä on.Upea lahja tytölle. Erityisesti sivustolle washerhouse.com/3/fiKommentit (1)
  1. Diman
    #1 Diman vieraita 20. elokuuta 2011 12:13
    0
    Super hymy

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit