Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Tyylikäs tyylikäs maljakko
Käsityön tekemiseen improvisoidusta materiaalista on paljon tekniikoita.
Tykkään katsella eri televisio-ohjelmista, kuinka käsityöläiset tekevät kaikenlaisia ​​asioita omilla käsillään kappaletyö. Sieltä sain tietoa ja halu tehdä jotain tyylikkäästi Decoupage. Jos sinulla on hyvä mielikuvitus ja improvisoituja materiaaleja, voit tehdä erittäin mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia asioita. Itse tekniikan avulla voit tehdä työtä kankaiden, paperin, nahan, nappien, kukkasien ja muun avulla.


Tässä esimerkiksi melko käsittämätön kahvipurkki, vanhojen keinokukkien oksa ja tavallinen hedelmäverkko fantasia- ja kultamaalilla muuttui upeaksi kultaiseksi maljakoksi. Minun tapauksessani se oli ruudukko. Voit käyttää mitä tahansa kuvioitua materiaalia.


Tyhjennä paperitarran purkki ja laita ritilä siihen. Muuten, voit myös ilman ruutua, mutta on helpompaa kiinnittää kukkia siihen. Värjämme verkon purkin kultamaalilla ruiskupurkista. Maali voi kuitenkin olla mikä tahansa väri. Jos se ensimmäistä kertaa värjäytyi ei kovin hyvin - ei pelottavaa.


Kiinnitämme huolellisesti satunnaisessa järjestyksessä, eli kuten mielikuvituksenne mukaan kertoo, oksia, joilla on lehtiä ja kukkia. Helmet voidaan kiinnittää jokaisen kukan keskelle. Oksat ja kukat voidaan kiinnittää ristikkosoluihin langan tai liiman avulla. Mielestäni simpukoiden lisäelementit näyttävät erittäin hyvältä.


Kun kaikki ylimääräiset elementit on kiinnitetty, syntynyt maljakko tulee sävyttää uudelleen kaikista sivuista ja antaa kuivua. Haluan varoittaa sinua - koristemaljakko. Et laita tuoreita kukkia siihen. Voit kuitenkin laittaa kuivattuja kukkia tai keinokukkia, jotka on käsitelty samalla maalilla. Toivon, että sellainen maljakko koristaa sisustustasi. Samalla tavalla voit tehdä decoupage-tyylisestä lasipullosta epätavallisen muodon.


Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit