Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Matkapuhelinlaturi
Matkapuhelimen laturi

Valtava ja monipuolinen puhelinten, älypuhelimien ja tablet-laitteiden laturit ovat nyt kirjaimellisesti jokaisella tiskillä. Mutta melko usein odotuksemme eivät vastaa todellisuutta! Esimerkiksi; menemällä tielle ja ostamalla matkapuhelimeesi voimapankin, ostamme esimerkiksi laitteen keskimääräiseen hintaan, jonka ilmoitettu kapasiteetti on 10 400 mAh. Tällaisen laitteen tulisi ladata ainakin 3–4 kertaa jopa kaikkein “virta-nälkäisin” puhelin! Todellisuus ei kuitenkaan aina ole samat kuin etiketissä. Kuten sanotaan; "Jos haluat tehdä jotain hyvin - tee se itse!" Tänään keräämme rehellisen voimapankin omilla käsillämme. Lisäksi se maksaa meille suhteellisen vähän verrattuna saman kapasiteetin laitteeseen (ilmoitettu jälleen etiketissä!), Jonka osti kaupasta. Henkilökohtaisesti olen jo koonnut tällaisen laitteen, enkä ole siitä iloinen! Ja nyt voin mielelläni kertoa, kuinka koota sama.

Tarvitsee


 • (4 kpl).
 • .
 • Puhelinlaukku (sopii sinun).
 • Liimaa toinen ja sooda.
 • Juotosrauta, fluxilla ja juoteella.
 • Ohut tina (esimerkiksi kahvipurkista).
 • Sakset.
 • Lyhyt USB-mikro-USB-kaapeli

Kannettava akkukokoonpano


Aloitetaan siis kokoonpano. Aluksi yhdistämme aiemmin valmistetut paristot samanaikaisesti. Leikkasimme ulos kaksi ohutlevylevyä, joiden leveys oli noin 4-5 mm. Lisämukavuuden vuoksi yhdistämme ensin kaikki paristot yhdeksi yksiköksi - levittämällä ne toisiinsa päineen, pudotamme toisen liiman liitoksille ja ripottelemme heti soodalla. Seuraavaksi, juottamalla juotinta, juottoa ja fluxia, juotamme tinalevyt kaikkiin akkujen koskettimiin (käytin pistehitsausta, mutta kaikilla ihmisillä ei ole sitä tilalla, siksi neuvoin käyttämään juotinta). Eli - yhdistämme ne rinnakkain. Sen pitäisi toimia näin:
Matkapuhelimen laturi

Matkapuhelimen laturi

Nyt sinun on kytkettävä ohjain. Jos et löytänyt sellaista asiaa sopivasta myymälästä, käytä verkkokauppoja tai osta (äärimmäisissä tapauksissa) halvin kiinalainen voimapankki, joka maksaa 100 ruplaa tämän maksun poistamiseksi siitä. Hinta on melkein sama, kuin olisit ostanut tämän huivin verkkokaupasta toimituksella.
Matkapuhelimen laturi

Yleensä meillä on nenäliinavalvoja. Nyt MAXIMUM liitä huolellisesti B + ja B- koskettimet valmistetun akun koskettimiin. Jos sekoitat plus- ja miinuspaikat - ohjain palaa heti! Astuin itse tälle rakelle, joten ole varovainen. Kun kaikki kontaktit on juotettu onnistuneesti, laitamme ohjaimen nenäliinan sopivimpaan paikkaan akulle ja liimaa taas toisella liimalla ja soodalla osoitettuun paikkaan.
Matkapuhelimen laturi

Liimaa seuraavaksi tuloksena oleva malli (puhelimeesi sopivaan) kansi.
Matkapuhelimen laturi

Matkapuhelimen laturi

Se on pohjimmiltaan se. Tämä latauskotelo auttaa sinua ulos useammin kuin kerran, retkeilymatkalla tai pitkällä matkalla.
Kommentit (6)
 1. Vitali
  #1 Vitali vieraita 17. elokuuta 2018 14:49
  5
  Kammottava maatila. Ei ole muita sanoja. Et vie sitä mihinkään ilman tapausta: joko joku putoaa pois tai oikosulkee. Ja jos se joutuu kosteaseen ympäristöön kampanjan aikana, niin se voi palaa kokonaan.
 2. Vieras Michael
  #2 Vieras Michael vieraita 17. elokuuta 2018 15:38
  3
  asian ei tulisi olla vain käytännöllinen, vaan myös näyttää esteettisesti miellyttävältä. Ja tämä, anteeksi, kolhoosi. Ja lataamisesta. MITEN? Teollisuuslaitteissa, jopa halvimmissakin, on ohjain, jolla on näyttö ja latauksen hallinta. Ja mikäli se ei ole outoa, käytettyjen elementtien teho riippuu suoraan akun kapasiteetista.
 3. Voka
  #3 Voka vieraita 22. elokuuta 2018 16:36
  0
  Ja miten tämä eroaa puverbankista paitsi synkkä kolhoosi ja tuhlattua aikaa?
 4. SLONIK
  #4 SLONIK vieraita 13. syyskuuta 2018 13:16
  0
  Ja jos otat KamAZ: n akun, kiinnität pyörät työtuolista ja köyden silmukalla, jotta voit vetää siihen alhaalta, saat lisääntyneen kapasiteetin purkin.
 5. Vieras Alex
  #5 Vieras Alex vieraita 28. syyskuuta 2018 15:54
  0
  Kuinka veloittaa itse pankki? kuinka tasapainottaa pankkeja, ja kirjoittaja unohti mainita, että kun juotet sellaisia ​​akkuja pienimmällä ylikuumenemisella, litium tekee "BUCH" !!! vain hitsaus, äärimmäisissä tapauksissa, juottaminen voimakkaalla juottimella, hyvin, erittäin nopeasti!
  1. Vieras Alexander
   #6 Vieras Alexander vieraita 19. joulukuuta 2018 06:51
   1
   Totuuden vuoksi - kirjailijalla on pistehitsaus, hän ei tee "Bukh". Tällä kertaa. Tasapainotusta ei tässä tarvita - kirjailijalla on samansuuntainen yhteys. Nämä ovat kaksi. Ja lataa, kuten ymmärrän, tämä mikrokontrollerihuivi. Kun näin samanlaisen kiinalaisen voimapankin, siinä oli liittimet laitteiden lataamiseen ja virran kytkemiseen toistensa päälle. Luulen - epäonnistuneita kuvia. Ja kyllä, kolhoosi ...

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit