Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Muovipullojen epätavallinen käyttö maassa
Epätavallinen käyttö muovipulloissa maassa

Muovipullot innokkaan omistajan silmissä ovat korvaamaton materiaali, jota voidaan käyttää rajoittamattomasti puutarhassa tai maassa. Ne säästävät perheen budjettia ja antavat sivustolle esteettisen vetovoiman. Tarpeeksi asettaa taitavat kädet ja lisätä vähän mielikuvitusta hyödyllisten laitteiden luomiseen.

Sänkyjen ja sänkyjen miekkailu


Hyvä vaihtoehto laudoille, liuskekivelle ja tiileille on identtisistä pulloista valmistettu reuna puutarhan sängyn ympärille. Ne pitävät muodonsa luotettavasti, eikä voimakkaat sateet pese niitä. Jotta säilytysastia pysyisi vakaasti, se on kallistettava tai sidottu vaijerilla.
Jos sivustolla ei ole tarpeeksi tilaa, voit rakentaa monikerroksisen kukkapenkin. Se suoritetaan samalla tekniikalla kuin pullonkorkeus-aita, vasta kun olet luonut ensimmäisen kerroksen, sinun on täytettävä tila maaperällä ja muodostettava sen jälkeen uusi taso.
Epätavallinen käyttö muovipulloissa maassa

Viiden litran tynnyrit ovat erinomainen materiaali minisänkyjen valmistukseen. Riittää, kun poistetaan osa sivupinnasta, kaadetaan maahan ja kompakti kukkapuutarha on valmis. Haluttaessa se voidaan sisustaa keiju- tai sarjakuvahahmoille sekä tehdä ryhmäsävellyksiä junan tai kaulakorun muodossa.

Kukkaruukut


PET-pullot muutetaan helposti pieniksi koristeruukuiksi suosikkikukkiasi varten. Ne sopivat täydellisesti kesämökin ja puutarhatalon sisustukseen. Jos laitat kangaspeitteen sellaiseen ruukkuun, saat tyylikkään ja omaperäisen istutuskoneen kesäverannalle.

Kasvien kastelu


Kastelu on tärkeä osa hyvää satoa, mutta entä jos onnistut pääsemään mökille vain viikonloppuna ja kausi on täydessä vauhdissa? Muovipullot tulevat jälleen pelastamaan, joista on helppo rakentaa tehokas kastelujärjestelmä.

Kastelu lähellä juuria


Kastelua varten tarvitset pullot ilman pohjaa. Lippiksen sijasta käämimme kartionmuotoisen suuttimen niiden kaulaan ja kiinnitämme maahan kasvin viereen. Kaada vettä ylhäältä ja luo tiputuskastelu. Yksinkertainen vaihtoehto on asentaa säiliö kaula alaspäin ja ripottele sitä maalla suuremman vakauden saavuttamiseksi.
Epätavallinen käyttö muovipulloissa maassa

Toinen tapa pelastaa lemmikkisi kuivuudesta on haudata pullo, jossa on reikiä puutarhan sängyssä, ja kaataa vettä niskaan. Tämä varmistaa nesteen maksimaalisen tunkeutumisen maaperään ja eliminoi tuulen aiheuttamat vauriot rakenteelle.
Epätavallinen käyttö muovipulloissa maassa

ruiskuttamalla


Muovisäiliöt auttavat järjestämään veden saannin suihkuttamalla. Tee tämä tekemällä etukäteen paljon reikiä pullolle ja kytke kasteluletku siihen. Järjestelmän avulla voit kastella koko puutarha-aluetta, joka voidaan säännöllisesti asettaa uuteen paikkaan.
Epätavallinen käyttö muovipulloissa maassa

Riippuva kastelu


Pullot asetetaan tuelle kiinnitettyyn vaijeriin tai köyteen. Kapasiteetti on asetettava kasvin yläpuolelle - kaula alas tai ylös. Ensimmäisessä tapauksessa vesi valuu kannen läpi ja toisessa pohjan aukkojen läpi. Tämän menetelmän avulla voit hienosäätää virtausnopeutta ja antaa kasville oikean määrän nestettä.

Roskakori


Esikaupunkialueiden omistajat tietävät hyvin, kuinka paljon roskia kertyy maahan tai puutarhaan. Erityinen muovisäiliöistä ja teräslangasta valmistettu säiliö auttaa torjumaan sitä.
Epätavallinen käyttö muovipulloissa maassa

Epätavallinen käyttö muovipulloissa maassa

Ensin teemme korkkien keskelle olevan huipun avulla reikiä lankalle. Sitten leikkaamme toimistoveitsellä pohjaan uran, johon pullonkaula työnnetään. Seuraavaksi siirrymme rakenteen keräämiseen, naruttamalla säiliöt lankalle ja asettamalla kaulat pohjaan.
Jotta säiliö ei hajota, teemme lankakehyksen.Tätä varten meistämme pihdillä useita samanhalkaisijaisia ​​renkaita, joihin kiinnitämme pullopylväät ohuella langalla. Pohja voi olla vaneria, sinkittyä tai lankaa.
Kommentit (4)
 1. Sergey K
  #1 Sergey K Vierailijat 11. elokuuta 2018 19:13
  9
  Kuvissa kaikki on kaunista, mutta todellisuudessa - hyvin, jos mistään muusta ei ole rahaa.
  Ja he yrittivät kastelua, ei oikeastaan ​​ero ole havaittavissa tavallisella kastelulla. Ellei nuorille rypäleen taimeille. Pullot menettävät nopeasti muodonsa, tukkeutuvat maaperään ...

  Aita, jonka vaimon sisko oli lukenut ja tehnyt meille, osoittautui Tservskin punaisen kolkonin tilalta;)
  Se aiheuttaa melua ja loukkuja tuulessa, mielestäni se murenee pian. Ja tietysti joudut ottamaan mineraalikylpyjä kerätäksesi pulloja enemmän tai vähemmän merkittävään aitaan)))
  1. Sergey K
   #2 Sergey K Vierailijat 11. elokuuta 2018 19:14
   2
   PS: roskakorilla varustetussa valossa on huomattava, että uusia pulloja käytettiin;)
 2. Vieras Vladimir
  #3 Vieras Vladimir vieraita 13. elokuuta 2018 07:40
  2
  Hei, espanjalaiset (latinalaisamerikkalaiset) ovat omituisia. Katso viimeinen valokuva.
 3. Ondrej
  #4 Ondrej vieraita 17. elokuuta 2018 klo 9:07
  1
  Muovi, kun sitä kuumennetaan yli +50 celsiusastetta, alkaa vapauttaa dioksiinia - voimakasta karsinogeenia, joka kerääntyy kehossa ... Voit syövyttää itsesi, ja muut eivät ole syyllisiä mihinkään, miksi he ovat?

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit