Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »DIY-kynän tekeminen
Tee-se-itse-sakset

Monet kissan ystävät kohtaavat sen tosiasian, että heidän lemmikkieläimensä teroittavat kynnet huonekalut, jonka takia hän menettää ulkonäkönsä. Koska kissoilla on tällainen tarve, paras ratkaisu olisi ostaa erityinen kynsi. Sitä voi ostaa lemmikkikaupoista, mutta jos teet sen itse, voit säästää paljon rahaa. Lisäksi se ei ole vaikeaa. Nyt harkitaan mahdollisuutta tehdä yksinkertainen kynsi, joka koostuu alaosasta, yläosasta, jossa lemmikki istuu, ja putkesta kynien teroittamiseen.

Raapimispisteiden tekeminen


Ala- ja ylätelineissä tarvitsemme lastulevyä. Alemman pohjan voi tehdä 40x40 cm ja ylemmän 30x20 cm. Leikkaa tarvittavat mitat tasaisesti käyttämällä sähköistä palaketta. Jotta kulma on tarkalleen 90 astetta, voit käyttää neliötä.
Tee-se-itse-sakset

Nyt sinun on kiristettävä ala- ja yläosa kankaalla. Tähän matto sopii parhaiten, koska kissalle on kätevää terävöittää kynsensä siitä. Lisäksi tällä kankaalla on suuri tiheys ja se on kestävämpi. Yläosassa voit käyttää kangasta, jota käytetään huonekalujen peittämiseen. Leikkaa tätä varten kankaan haluttu koko ottaen huomioon, että se voidaan kiinnittää pohjan alle ja kiinnittää pohjasta kiinnikkeillä tai nauloilla. Matto voidaan leikata tarkalleen alaosan 40x40 cm kokoon ja kiinnittää yläosaan. Älä käytä niittejä kankaan pohjan kiristämiseen, koska kissa voi vahingoittaa niiden kynsiä. On parempi käyttää pieniä nauloja tai liimaa.
Tee-se-itse-sakset

Tee-se-itse-sakset

Tee-se-itse-sakset

Kun ala- ja yläosa ovat valmiita ja peitetty kankaalla, voit alkaa valmistaa putken, jolla kissa teroittaa kynnet. Putken korkeus voidaan tehdä noin yksi metri. Vaikka sinulla olisi pieni kissanpentu, älä tee kynsiä liian matalalla, sillä se kasvaa ja on pieni siihen. Tyypillisesti kissat haluavat teroittaa kynsensä täyskorkeuteensa ja voivat saavuttaa 70 cm. Näihin tarkoituksiin voit käyttää tavallista pahviputkea, jota käytetään valssattuihin materiaaleihin, esimerkiksi linoleumiin. Voit vain mennä kauppaan, jossa he myyvät tällaisia ​​materiaaleja, ja pyytää tätä putkea. Yleensä ne luovutetaan jo, joten sinua ei todennäköisesti hylätä.
Kun katkaistu tarvittava putkikoko, yläosaan ja pohjaan on kiinnitettävä pala puutavaraa. Sen jälkeen voit kiinnittää ylä- ja alaosat kytkemällä ne putkeen ylä- ja alapuolelle. Ennen ruuvien kiertämistä on parempi porata reikiä, jotta tangot eivät halkeile.
Tee-se-itse-sakset

Tee-se-itse-sakset

Tee-se-itse-sakset

Ja lopuksi, putki on kiristettävä köydellä. Pinnoita tämä putki PVA-liimalla ja kietoa se tiukasti köyden ympärillä yms. Miksi on parasta käyttää PVA: ta? Tämä ei ole myrkyllinen liima eikä vahingoita lemmikkisi.
Tee-se-itse-sakset

Tee-se-itse-sakset

Tee-se-itse-sakset

Tee-se-itse-sakset

Kaikki tämä työ vie sinut pari tuntia ja useita satoja ruplaa. Jos ostat valmiin raapimispostin myymälöistä, minimikustannukset ovat 2000 ruplaa.
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit