Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Riippuva sänky kasvihuoneessa omilla käsillä
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Hei, maatalouden ystävät, osa-aikaiset käsityöläiset. Äskettäin hedelmä- ja marjakasvien viljelyyn liittyvät maalaistalojen salaisuudet on paljastettu useammin. Halusin sanoa vihannekset. Monet kulutukseen ja kaupallisiin tarkoituksiin etsivät kannattavia tapoja kasvattaa tuottoaan. Kiistaton tosiasia - jos istutat 40 pensaskaalia 20 neliömetriin, kypsyneiden päiden kokonaismassa on pienempi kuin istuttaessa samalla alueella ei 40 penskaa, vaan 20 tai jopa vähemmän. Ja älä anna kylän ihmisiä ja lapsuudesta tottuneita kyläläisiä loukkaantua minua kohtaan, sanon suoraan. Isoäidin tarinoilla ei ole sijaa tässä toiminnassa. Ja kylä elää nykyään unohduksessa, huomaavaisuudessa ja hämmennyksessä. Kadonnut taito kylässä. Loppujen lopuksi ei ole välttämätöntä kaivaa maata hyvän perunakadoksen saamiseksi. Päinvastoin, sinun ei tarvitse kaivaa. Mutta tämä on erilainen tarina. Ja nyt kerron teille, kuinka tehdä ripustettava sänky kasvihuoneeseen.

Mihin kasvihuoneeseen sänky on tarkoitettu?


Kysymys numero yksi, mihin kasvihuoneeseen tämä sänky on tarkoitettu? No, tietenkin, kupoli, ystävät. Jäljellä olevat kasvihuoneetyypit ovat kuin hemmottelua. Vain kupoli tarjoaa pitkän lämpötilan vähentäen samalla kesäaikaa. Ja tämä on tärkein kohta Venäjän keskikohdassa ja pohjoisessa, missä asun. Lisäksi vain kupolissa roikkuva sänky ei häiritse kasvien kastelua maa-alueella. Mutta jos sinulla on tavallinen kasvihuone, älä lannistu. Et ole vielä saavuttanut ja tajunnut kupolin etuja. Jousituslaite sopii sinulle. Lisäksi toiminnallisuus ei kärsi.

Tarvitsee


Kysymys numero kaksi, mitä meidän tulee tehdä? Jotta metriä pitkä roikkuu sänky, tarvitsemme:
 • Viemäriputki ulkoiseen käyttöön. Sanon heti, jotta ei sekoitettaisi sinua. Tämä on oranssi putki. Muovi ei huonone ultraviolettisäteilyn ja alhaisten lämpötilojen vaikutuksesta. Halkaisija on 11 cm ja seinämän paksuus 3,2 mm. Tämä riittää kunnolliselle kantokyvylle. Vaikka enemmän siitä myöhemmin. Valmistusmateriaali on kuitenkin syytä selventää. Etsin kaksi vaihtoehtoa:
  - NPVH. Koska uskon, että se on nailonia sisältävä polyvinyylikloridi. Se on vankka ja muotoa pitävä materiaali.
  - polypropeeni. Pehmeä ja muovi. Se taipuu hyvin.
 • Rei'itetty teippi. Minun on vaikea luonnehtia käyttämääni. Sanon tämän. Se ei ole ohutta metallia. Se taipuu hyvin, mutta pitää muodonsa, kestää kuorman. Reiät, joiden halkaisija on vähän alle 6 mm, on järjestetty peräkkäin. Toinen rei'itetty rei'itetty teippi on aaltoileva.
 • Suluissa. Ne ovat kehrärenkaita, joiden lanka on 4 mm. Yksi sänky vaatii kaksi kiinnikettä.
 • Pesukoneet. Tärkeintä on, että ne ovat samat hakasulkeissa.
 • Lastulevymukit, joiden halkaisija on hiukan alle 11 cm ja paksuus vähintään 18 mm. Seuraavaksi kerron teille, mitä se tarkoittaa hiukan vähemmän. En kuitenkaan suosittele muun materiaalin käyttämistä piireissä. Lastulevy on viimeistelty levy, kuivattu ja peitattu korroosionestohartseilla.
 • Lemmikkinauha. Tämä teippi leikataan muovipullosta pullonleikkurilla. Hyödyllinen asia.
 • Saatat tarvita myös kiinnityskalvon. Tai ehkä voit tehdä ilman sitä. Sinä päätät.
  Vuodesta improvisoitu työkalu vaatii:
 • Tiedosto tai täydellisempi kone. Esimerkiksi sähköinen palapeli. Käytin kiinalaisen valmistuksen ihmettä - ruuvimeisselin kärkeä. Suuttimen toisella reunalla on kriketti metallin leikkaamiseksi, ja toisella on tiedosto.
 • Sakset ovat tavallisia ja metallisia.Vaikka purra lemmikkiteippiä hampailla, hallitset metallisilla saksilla. Tämä on rei'itetyn nauhan leikkaamiseen.
 • Ja reikien poraamiseksi kiinnikkeen alle, vaikka, tiedätkö, se on pikemminkin ankkuripultti. Kutsun sitä kiinnikkeiksi. Joten käytin ruuvitalttaa 3 mm poralla.

Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Valmistus riippuva sänky


Jätä jälkiasanan loppuun ja jatkan menettelyyn:
1. Putki, pituudesta riippumatta, vaatii puoliksi leikkaamisen. Kun ostat kolmen metrin putken, säästät ja voit tehdä lisää sänkyjä. Kokeilin vain metrin pituudella, koska pituuden kasvaessa kiinnittimien massa ja kuorma kasvavat. Puoliputki näyttää jo sängyltä.
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

2. Leikkaamalla ympyröitä lastulevystä, käytin ruuvimeisselin pistosahaa. Muutama sana ympyrän halkaisijasta. Käytännöllisempää on asettaa putki lastulevylle ja kiertää ulkoympyrä merkinnällä. Leikkaat tarkalleen rivin viereen. On toinen vaihtoehto - tehdä malli. Tämä aviomies kertoi minulle, ja todella toimii. Oikealla mallilla voit leikata tarkalleen viivan mukaan. Sitten leikattu ympyrä osoittaa hieman alle 11 cm. Ja meillä ei tarvitse sitä päästäkseen putkeen vapaasti. Tarvitsemme jännitystä, jotta rei'itetty nauha voi luoda ulkoisen rasituksen.
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Haluan antaa neuvoja maalata mukit jollain Tenotexilla. Vesiensuojaus. Mutta en maalanut.
3. Poraa yksi reikä ympyräseinän päähän.
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

4. Leikkaa pala reikäteippiä 23 reikään. Juuri niin tapahtui minulle.
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Kokeile kerätä:
1. Kohdista kolme elementtiä:
 • - Putki.
 • - Ympyrä.
 • - Rei'itetty teippi.

2. Yhdistä rei'itetyn nauhan reiät toisiinsa ja lastulevymukin reikään.
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

3. Liu'uta laitteisto kolmeen reikään. Kyllä, se vaatii kekseliäisyyttä. Mutta ymmärrä yksi asia. Jos käytät samaa materiaalia kuin minä. Sitten sinulle näyttää siltä, ​​että metallinauhan reunat eivät lähentyä toisiinsa. Mutta tämä ei ole niin. Koe, kiinnitä reiät ankkurin kierteellä ja kiristä. Muista, tarkalleen 23 reikää.
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Itse asiassa sänky on valmis. Täydentän sitä ripustetuilla kiinnikkeillä kaksoissilmukoiden muodossa lemmikkiteippiä ja kiedotan myös koko puutarhan tarttuvalla kalvolla. Mutta tämä on ennakkoluuloni. Jos käytät puutarhan sänkyä sisustuksena kadulla, niin on parempi sisustaa se värikkäällä koristeella. Kupolikasvihuoneen ilmasto-olosuhteet tarkoittavat korkeita lämpötila- ja kosteuseroja. Siksi käytän takertuvaa kalvoa. Kiinnitin sängyn rakennustason ja miehen avulla, joka piti rakennustason.
Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Tee-se-itse-ripustettava sänky kasvihuoneessa

Tein tänään neljä sänkyä. Ne eivät häiritse toisiaan ja muita laskuja. Tällaisen roikkuvan sängyn edut ovat:
 • Lisälaskutila.
 • Kasvihuoneen ei-aurinkoisen pinnan varjostus.
 • Mikroilmaston komplikaatio.
 • Kasvava viheriö, kuten selleri tai persilja, useita kertoja lämpiminä vuodenaikoina.

Ja teen myös 2 metrin pituisen puutarhavuodekoristeen julkisivujärjestelmälle ikkunan alle. Mutta se on toinen tarina.
Kommentit (1)
 1. Vieras Alexander
  #1 Vieras Alexander vieraita 9. heinäkuuta 2018 01:40
  0
  Tietoja kasvihuoneesta, voit lukea lisää

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit