Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Paistettu makrilli
Tuoksuva makrilli, paistettu sipulilla ja sitruunalla, rapea kuorella ja herkällä lihalla on varmasti suosikkiruoka, sinun täytyy vain keittää se ainakin kerran. Valmistelu vie melko vähän aikaa, mutta tulos ei jätä ketään välinpitämättömäksi.
Paistettu makrilli

Ainesosat


Kypsennetyn makrillin keittämiseen tarvitset:
  • - tuorejäädytetty makrilli - 1–2 kpl;
  • - sitruuna - 1/2 kpl .;
  • - sipuli - 1 kpl;
  • - suola;
  • - kalan maustaminen.

Keittäminen makrilli uunissa


Paistettu makrilli

1. Tämän ruuan valmistamiseksi yritän valita rasvan, makrillin, keskikokoisen, niin että se mahtuu helposti leivän päälle. Sulata kala, poista sisäkotelot, huuhtele huolellisesti, upota paperipyyhkeeseen.
Paistettu makrilli

2. Leikkasin valmistetun makrillin toiselta puolelta osittain viipaleiksi harjanteelle, hiero sitä suolalla ulkopuolella ja sisällä, ripottele mausteilla kaloja. Jätän makrillin niin suolaksi 5-10 minuutiksi.
Paistettu makrilli

3. Kun kala marinaa, otan keskikokoisen sipulin, kuorin sen ja leikaan ohuiksi puolirenkaiksi.
Paistettu makrilli

4. Sitruuna-kaivos perusteellisesti, katkaise päät, leikkaa kahtia ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Paistettu makrilli

5. Täytä sitruuna- ja sipuliviivu varovasti viiltoihin, kalan sisälle myös sipulia ja sitruunaa. Yritän laittaa sipulia enemmän, se antaa kalan mehukasisuutta ja miellyttävän aromin.
Paistettu makrilli

6. Laitoin valmistetut kalat leipälevylle, joka oli aiemmin voideltu pienellä määrällä kasviöljyä, ripottele sitruunamehulla ja panin uuniin. Leivän makrillia noin 20 minuuttia 180 asteen lämpötilassa. Kalojen valmiutta osoittaa kultainen kuori. On tärkeää, etteivät liioittele makrillia uunissa, koska palanut sitruuna ja sipulit voivat pilata ruokia vain katkeraan jälkimakuun.
Paistettu makrilli

7. Otan valmiit kalat lautaselle, koristele vihreillä ja tarjoilen kuumana pöydälle. Sipulien ja sitruunan kera leivottu makrilli on erittäin maukas, yksinkertainen, ravinnollinen ja samalla monipuolinen ruokalaji. Sitä voidaan tarjoilla tavanomaisena illallisena tai perhelomana. Varmasti pidät tästä resepistä ja sinut sisällytetään erikoisuuksien kokoelmaan. Bon ruokahalua!
Paistettu makrilli
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit