Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Kuinka tunnistan kappaleen, jonka olen kuullut radiosta ja joka sisältyy YouTube-videon jäljittämättömien kappaleiden joukkoon ja jonka olen kuullut elokuvissa tai videoissa lisätäkseni tämän kappaleen soittolistaan? Kuinka saan selville, millaisia ​​kappaleita tietokoneelleni on tallennettu nimikkeillä Track Track tai nimillä sotkuinen merkki tutustuaksesi heidän taiteilijoiden muihin sävellyksiin? Tietämättä kappaleen tekijää, sen esittäjää tai nimeä, tämä voidaan tehdä käyttämällä useita Internetin tarjoamia keinoja. Harkitse näitä työkaluja pöytätietokoneisiin.

1. Etsi kappaleiden sanoitusten perusteella


Helpoin tapa tunnistaa jostain kuullut kappale on kirjoittaa siitä muistamasi sanat hakukoneeseen.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Mutta ei ole aina, että kuoron tai sillan sanat muistetaan. Jos jakeista olevat sanat on kaiverrettu muistiin, hakukone ei välttämättä löydä niin mainostamatonta sävellystä. Ja anna niiden verkkosivujen tulokset, joilla nämä sanat yksinkertaisesti esiintyvät. Jotta hakukone voisi etsiä täsmälleen tämän sanamäärän, kuten kappaleessa sanotaan, avainpyyntö on oltava lainausmerkeissä.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Toinen tapa suodattaa tarpeettomia hakutuloksia on etsiä ensin YouTubesta tai suodattaa hakutulokset videikriteerin mukaan. Kolmas tapa suodattaa tarpeeton hakutuloksissa: lisää avainsanoja avainsanoihin, jotka osoittavat suoraan, että sanoituksia etsitään. Lisäämme venäjäksi lauseen ”sanoitukset”, englanniksi - ”sanoitukset”. Ja lisää lisää lainausmerkkejä sanajärjestyksen pitämiseksi, esimerkiksi:
 • kappaleen "meduusat, olemme ystäviä" teksti.
 • sanoitukset "katso minua, olen kaunis olento".

Jos epätarkka kappaleen kappaleen sanamuoto esiintyy muistissa tai osa sanoista unohdetaan, laitamme tähden näiden sanojen sijasta.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Jos haluamasi vieraalla kielellä esitetty musiikillinen sävellys on huono, tiedä se, että se äänestetään tekstinä, kuten se kuuluu, Google tai Yandex.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

2. Radioaseman sijainti


Nykyään sinun ei enää tarvitse soittaa radioasemalle ja kysyä, millaista mielenkiintoista tällainen kappale kuulosti ilmassa puoli tuntia sitten. Lähes jokaisella radioasemalla on oma verkkosivusto, jolla on yleensä ollut lähetyshistoria. Ja tässä tarinassa voit seurata ajoissa, mikä kappale oli radiolle aiemmin asennettu.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Jos kappaleen teksti ei tunnista sitä tai käsittelemme musiikkia ilman sanoja, voit käyttää erityisiä tunnistusmenetelmiä, jotka ottavat näytteen sävellyksestä lähteenä ja etsivät sitä tietokannastaan. Kuten kuuluisa Shazam-projekti. Jälkimmäisten sovellukset ovat saatavana vain iOS: lle, Androidille ja Macille. Windows-ympäristössä voit käyttää lukuisia vaihtoehtoja projektille. Jokaisella seuraavista työkaluista on omat tietokannat, mutta sävellyksen tunnistamisen todennäköisyys on joka tapauksessa sitä suurempi, mitä suositumpi se on.

3. Chrome-laajennukset online-musiikin tunnistamiseksi


Jos kappale toistetaan selainikkunassa, voit tunnistaa sen Chrome-kaupan erityisillä laajennuksilla. Ne toimivat kaikissa Chromiumiin rakennetuissa selaimissa.

AHA-Music-laajennuksen asentamisen jälkeen sen painike ilmestyy selaimen työkaluriville. Kun olet välilehdessä soitetun sävellyn kanssa, paina AHA-musiikki-painiketta, odota vähän ja katso tulos - kappaleen nimi ja esittäjä.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Tunnistetut kappaleet näytetään laajennusikkunassa, kunnes historia tyhjennetään. Heidän nimensä ja esittäjät voidaan kopioida tai valita ja haku voidaan aloittaa pikavalikosta.

Lähes identtinen edellisen laajennuksen kanssa - AudD. Napsauttamalla tässä myös välilehteä soitetun raidan kanssa, napsauta laajennuspainiketta selaimen työkalurivillä ja odota tuloksia. Voimme kopioida tai etsiä tuloksia selaimen pikavalikosta.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

4. Verkkopalvelu AudioTag.infoJos tietokoneeseen on tallennettu tunnistamattomia audiotiedostoja, joiden nimillä on Track§ tai jotain sellaista, AudioTag.info-verkkopalvelu auttaa sinua selvittämään, mitä kappaleeseen kutsutaan ja kuka sitä soittaa. Äänitiedosto on ladattava palvelusivustolta.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Syötä captcha ratkaisuna yksinkertaiseen aritmeettiseen ongelmaan.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Ja odota tulosta.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

5. Verkkopalvelu Midomi.ComToinen verkkopohjainen kappaleiden tunnistuspalvelu toimii Shazam-periaatteen mukaisesti - keräämällä näytteen kappaleita mikrofonin kautta.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Tietokoneeseen kytketty mikrofoni voidaan tuoda kaiuttimiin tai voit laulaa kappaleen sanat itse. Ja palvelun tulisi ihannetapauksessa tunnistaa raita. Mutta vain ihannetapauksessa. Ensinnäkin tätä palvelua käytetään parhaiten venäjänkielisten kappaleiden vähäisessä tietokannassa Midomi.Com, joka identifioi vieraiden kielten kappaleita. Toiseksi, jokainen tietokonemikrofoni ei voi antaa oikean näytteen musiikista. Jos kappale toistetaan Windows-laitteella - sillä ei ole väliä selainikkunassa tai paikallisen kirjaston soittimessa, Midomi.Com on parempi korvata järjestelmän ääni. Voit tehdä tämän siirtymällä ääniasetuksiin “Tallenna” -välilehdessä, sammuttamalla mikrofoni ja kytkemällä stereosekoitin päälle.
Kuinka löytää suosikki kappaleesi Internetistä

Stereomikseri toteutetaan yleensä asennettaessa ääniohjain emolevyn tai äänikortin virallisilta verkkosivuilta.
Kommentit (2)
 1. feelloff
  #1 feelloff vieraita 1. heinäkuuta 2018 klo 10:09
  1
  Katsokaa tätä
 2. sergey
  #2 sergey vieraita 2. heinäkuuta 2018 18:11
  1
  On myös Shazam-sovellus. Käytän sitä itse.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit