Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kuinka kiertää putki
Kuinka kiertää putki

Näytän kuinka helppoa on leikata lanka vesiputkesta tavalliseen kotityöntekijälle ilman mitään taitoja tässä asiassa ja minimaalisella työkalusarjalla. Esimerkiksi, kun vaihdan keskuslämmityspariston, kuten minun tapauksessani. Tämä ei ole mikään monimutkainen, ja menetelmä on melkein kaikkien käytettävissä.
Joten, katkaisit putken hiomakoneella tai jollakin muulla työkalulla, kuten terälevy. Tärkeintä on, että leikkaus on sileä ja kohtisuora.
Kuinka kiertää putki

Tarvitsee


 • Klupp vaaditulle putken halkaisijalle.
 • Säädettävä jakoavain (kaasu).

Klupp on langankatkaisutyökalu, kuten suulake, vain tämä on suutin, jossa on ohjaushelma. Se on ostettava LVI-kaupasta. Niistä ei ole pulaa, joten löydät sen ilman ongelmia, jopa kylästä.
Kuinka kiertää putki

Tässä tapauksessa kiinalainen versio esitetään, aika hyvä.
Kuinka kiertää putki

Tällainen asia maksaa noin 200-500 ruplaa. Kaikki riippuu halkaisijasta ja marginaalista. Käynnissä olevat mallit halkaisijoille 1/2, 3/4 tuumaa ja tuumaa kuten versiossani.
Kuinka kiertää putki

Voit kysyä putkimiehiltä Neuvostoliiton edustajaa, jos tällainen mahdollisuus on. Sitten sinulle se on yleensä ilmainen.
Kuinka kiertää putki

Leikkaa lanka putkeen


Vanhaa maalia ei voida poistaa. Voitele paikka, jossa lanka on kiinteää tai nestemäistä voiteluainetta: kiinteää öljyä, litolia, moottoriöljyä.
Kuinka kiertää putki

Päällystämme myös suulakkeen etuhampaat.
Kuinka kiertää putki

Ei ole tarpeen eikä tarvitse levittää paljon kiinteää voiteluainetta, koska lastut kiinnittymisen jälkeen tarttuvat siihen ja eivät pudota alas, mikä tarkoittaa, että ne poistetaan.
Laitoimme ruuvitulpan ohjaimen putkeen.
Kuinka kiertää putki

Ajatuksena on, että ruuvitaltta pyörii erikoistyökalulla - helistimellä, mutta koska meillä on kertaluonteinen työ, kalliiden työkalujen ostaminen ei ole kannattavaa.
Otamme säädettävän jakoavaimen ja säädä sen koko kluppin takaosaan.
Kierrämme työkalua tekemällä useita kierroksia putken ympäri. Nyt leikkurit ovat kiinni.
Kuinka kiertää putki

Jos putki on hopea ja epävakaa, se on pidettävä toisella säädettävällä jakoavaimella, kuten tämä:
Kuinka kiertää putki

Ja kierrä suutinta toisella säädettävällä jakoavaimella.
Leikkausjärjestys on seuraava: 2-3 suulakkeen kierrosta eteenpäin, 1 taaksepäin. Tämä on tehtävä niin, että lastut rikkoutuvat, putoavat ja eivät häiritse uutta leikkaamista. Jos tämä jätetään huomioimatta, sirut voivat tukkia langat.
Kuinka kiertää putki

Sinun tarvitsee vain leikata 4-5 kokonaista lankaa.
Kuinka kiertää putki

Seurauksena putken lanka katkaistaan.
Kuinka kiertää putki

Huomaa myös, että suulakkeen etuhampaissa on pieni kartio. Tämä on välttämätöntä, jotta lanka voidaan aloittaa ja katkaista helposti. Seurauksena on, että lopullinen käännös voi olla epätäydellinen ja alittaa syvyyden.
Siksi, jotta saadaan 3-4 täydellistä kierrosta lankaa putkeen, visuaalisesti on parempi leikata 6-7 kierrosta.
Kaikkien töiden jälkeen lanka voidaan tarkistaa ruuvaamalla se mihin tahansa sovittimeen tai kiinnikkeeseen.
Kuinka kiertää putki

Mitä paksumpi putki, sitä enemmän vaivaa suuttimen kääntämiseen tarvitaan. Menetelmä ei ole hankala, asianmukaisia ​​taitoja ei melkein tarvita, jopa aloittelija pystyy selviytymään. Lankaa on mahdotonta kiertää, joten sinun ei pitäisi pelätä.

Katso video


Kommentit (20)
 1. Lamerische
  #1 Lamerische vieraita 28. kesäkuuta 2018 klo 10:02
  3
  Kyllä, miten on ??? Kun yrität kiertää ruuvitalttaa, hän hyppää heti putkesta! Ensimmäisen kierroksen "tappamiseksi" on joko painettava erittäin voimakkaasti työkalun sivua tai putki on hiottava ajon halkaisijaan. Jos joudut pitämään pyörittävää putkea toisella näppäimellä, tarvitset toisen osallistujan.
  1. Manuel
   #2 Manuel vieraita 29. kesäkuuta 2018 19:32
   1
   Jos viiste poistetaan, se menee hyvin.
 2. Vieras Gennady
  #3 Vieras Gennady vieraita 28. kesäkuuta 2018 22:08
  1
  Kiinteistä voiteluaineista tarkemmin .... ehkä silti paksu ?? stuck_out_tongue_winking_eye
  1. EVGENY IVANOVICH
   #4 EVGENY IVANOVICH vieraita 29. kesäkuuta 2018 08:11
   9
   Monien vuosien kokemusten mukaan olemme aina käyttäneet perapalaa parhaaksi voiteluaineeksi kodin kierteittämiseen. Lämpötilan noustessa leikkaamisen aikana rasva sulaa ja lasut putosivat.
   1. vieras
    #5 vieras vieraita 18. heinäkuuta 2018 13:49
    1
    kiinteä öljy, rasva, mash / öljy. Rasvapuru syödä!
 3. Minä olen
  #6 Minä olen vieraita 29. kesäkuuta 2018 14:28
  5
  Klupp harvinainen VVVV ... paremmin, ei ole olemassa todistettua Neuvostoliiton lerkaa, veisteimme kummitäiti näiden klupps-sarjojen kanssa, jotka olivat unohtaneet ...... vei lerkaa 5 min ja olet valmis
  1. Vieras Sergey
   #7 Vieras Sergey vieraita 30. kesäkuuta 2018 20:51
   2
   Sinulla on vain paskaa.
 4. anvar aminov
  #8 anvar aminov Vierailijat 29. kesäkuuta 2018 18:18
  0
  ei niin ento on aivan kuten kirjoittaja kirjoittaa täällä .... täällä sekä kokemus että instrumentti, vastaavasti ...... niin sanot hyvin, on helpompaa ottaa yhteyttä äitinsä
 5. Aleksei Rodenko
  #9 Aleksei Rodenko vieraita 29. kesäkuuta 2018 klo 22.32
  8
  Ja ennen sellaisia ​​"temppuja" opetettiin koulussa. Ketjujen leikkaamisessa, työskentelyssä yksinkertaisilla koneilla jne. Ja nyt näet "elämän hakkeroinnin".
  1. Vieras Igor
   #10 Vieras Igor vieraita 10. syyskuuta 2018 19:47
   0
   Koulussa meitä ei ehdottomasti opetettu toimimaan Kluppsina. Hanat ja kuolemat opetettiin. Se oli sellaista.
   Mutta on todella helpompaa ja halvempaa ottaa yhteyttä lukkosepteihin rikoslain perusteella. Ostaa Klupp yhdestä leikkauksesta? Miksi?.
   Tai ostaa myös noppaa, miksi? Jos en enää käytä niitä elämässäni.
 6. Vieras Alexander
  #11 Vieras Alexander vieraita 29. kesäkuuta 2018 klo 10:58
  0
  on parempi ruiskuttaa määräajoin puhtaalla vedellä, lastut eivät tartu kierteeseen tai ruuviin ja ruuvi on helppo poistaa myöhemmin putkesta. Lämmitys tehdään kokonaan metallista pääleikkauksessa 1 1/4
  1. Eduard Kirsanov
   #12 Eduard Kirsanov vieraita 18. heinäkuuta 2018 14:06
   0
   Ja voitelin kuivausöljyllä, kunnes sain öljyn erittäin korkealla kiilalla. Vihannes. En tiedä nimeä. Se haisee ritsiltä. Hänellä ei ole lainkaan tasa-arvoa. Mutta jopa kuivausöljyllä (luonnollisesti), lanka on erittäin korkealaatuista.
 7. s
  #13 s vieraita 3. heinäkuuta 2018 03:15
  1
  klupp 300-400: lle ja yksi lanka ei leikkaa, hajota, heidän kiinalaiset g ... tekevät
 8. jatkuvasti esaulov
  #14 jatkuvasti esaulov vieraita 3. heinäkuuta 2018 klo 10:05
  11
  Ihmiset, älä mene lankaan tästä x: stä. Sanon putkimies. Jokaisen pitäisi tehdä oma asia. En yleensä leikkaa lankaa enemmän kuin 3/4, etenkin sellaiselle putkelle kuin kuvassa, minulla oli surullinen kokemus noin 10 vuotta sitten. Katkaise putki katosta tai seinästä. Langan hitsaaminen on paljon helpompaa. Ja vielä yksi vivahdus, klupt on kierretty erityisellä räikkällä, eikä kolhoosilla mistään kauhistuttavasta, niin kolmas käsi ei ole tarpeen. Toinen kysymys on, että kluptiin tarvitaan paikka sekä putken tasaisen osan pituudelta (jopa puolikkaalle leikatun varren ollessa noin 7-8 cm) ja putken etäisyydellä seinästä (noin 5 cm). Kun olet katkennut katon putken kerran ja oppinut kaikki mielenkiinnot korvaamalla se katolla katkaisulla ja matolla puolen päivän ajan, ymmärrät, että erityisesti koulutettujen ihmisten tulisi tehdä tämä.
  1. vispilä
   #15 vispilä vieraita 4. heinäkuuta 2018 07:48
   3
   Etkö tee ihmisiä nauramaan, putkimies. Et edes tiedä kuinka KLUPP on kirjoitettu, mutta neuvo myös siellä! Langan katkaisemiseksi täytyy olla täydellinen typerys. 30 kertaa viipaloitu tällä tavalla! osa leikkauksista on palvellut yli 8 vuotta. Jos et ymmärrä - älä ole taitava.
 9. Ei yrityksesi
  #16 Ei yrityksesi vieraita 18. heinäkuuta 2018 klo 10:35
  0
  Miksi sellaisia ​​vaikeuksia, kun niitä myydään ilman kierreliittimiä
 10. Evgeniy
  #17 Evgeniy vieraita 23. heinäkuuta 2018 06:50
  0
  Saumattomasti valssatulla putkella tämä kulkee, mutta hitsatulla putkella, ei. Muistan kolme kertaa, kun yritin leikata trebaa sauman räjähdyksessä. Seurauksena on, että menin putkimiehille hitsaamaan. :)
 11. Vieras Vladimir
  #18 Vieras Vladimir vieraita 23. heinäkuuta 2018 07:50
  3
  Ja miksi katkaisit langan edelleen, teet sen jälkeen kuinka yhdistää akku akkuun? Tässä ovat ihmisiä, jotka ovat nähneet tarpeeksi ja olkoon omituisia, ja tästä syystä on erityisesti koulutettuja ihmisiä, jotka häiritsevät, niin se tulee kalliimmaksi.
 12. Vieras Alexander
  #19 Vieras Alexander vieraita 19. lokakuuta 2018 klo 9:40
  0
  Ilman kokemusta on parempi olla kokeilematta.Moderni klupp useimmiten nyt Kiinasta. Esihampaat ovat kuumia ja voivat rikkoutua. Kyllä, ja viistettä ei voi poistaa, jos lanka on kapeneva. Älä kiinnitä lankoja. on monia muita vivahteita.
 13. tina
  #20 tina vieraita 13. elokuuta 2019 07:29
  0
  Se olisi myös vakuuttunut siitä, että putki ei ole mätä ja että seinämän paksuus on riittävä kierteittämiseen. Ja sitten se satuttaa naapureiden lahden yli kiehuvalla vedellä.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit