Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Sarake kirjassa omilla käsillä
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Hän istui eräänä iltana kirjan kanssa käsissään ja tuli hullu idea. Sarakkeiden puhujista on tullut tylsää. Joten päätin kerätä epätavallisen sarakkeen, en kuin kaikki muut. Se voidaan ottaa luonnossa tai käyttää autotallissa, maassa.
Löysin vanhan kirjan latoista. En todellakaan ole lukenut sitä, mutta se toimii edelleen.

Tarvitsee


Kotitekoiseen työhön tarvitset paksun kovakantisen kirjan, pehmeässä työssä sen kanssa on erittäin epämiellyttävää.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

. Otin vanhat tallentimelta. Minulla on 1 wattia 4 ohmiin. Tämä koko ei ole erityisen voimakas. Minulla on tarpeeksi tätä voimaa, en kerro koko äänenvoimakkuutta.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Aion käyttää ruuana . Minulla on bu-elementti, jonka jäännöskapasiteetti on 2440 mAh. Jos kirja on paksu, voit asentaa kaksi paristoa. Teen niin, jos minulla ei ole tarpeeksi kapasiteettia tähän tuotteeseen. On parempi käyttää Li-polia, se sopii juuri tähän kotitekoiseen tuotteeseen paksuudeltaan. Minulla ei ollut sitä, käytin Li-ionia.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Lataa akku . Nämä moduulit ovat halpoja. On myös suojalaitteita, mutta minulla on sellainen. Huomaa, että suojalevy on pidempi.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Koska minulla on latausohjain ilman suojausta (BMS), käytän suojakorttia matkapuhelimen akusta. .
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Vahvistimena käytän valmista moduulia Kiinasta. . Taulussa on 2 * 3 wattia. Säädän äänenvoimakkuutta suoraan toistolaitteesta. Äänenvoimakkuuden säätöä ei tarvita.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Käytän sellaista kytkintä. Hän otti sen pois tietokoneen virtalähteestä.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Sarakkeen tekeminen kirjasta


Siirrymme pylvään valmistukseen. Ensin täytyy merkitä, mihin kaiuttimet asennetaan. Tämän jälkeen voit jatkaa kaikkien elementtien katkaisujen merkitsemistä. Merkitsin kaiuttimien reiät perusasennossa. Me jaamme sivun kahteen osaan ja piirrämme kompasseja ympyröin, leikkaa se veitsellä paperille.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Kun olen leikannut pyöreät reiät kaiuttimille, jatkoin leikkaamalla kapeat kolonnin jäljellä oleville elementeille. Sinun on leikattava se huolellisesti. Sivut täytyy puristaa yhteen ja leikata. Tärkeintä ei ole unohtaa leikata joitain sivuja, ne toimivat etupaneelina. Kytkimen alla on tehtävä reikä. Latausohjaimelle tarvitaan myös läpikulku.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Juote kaikki yhdessä. Järjestelmä on hyvin yksinkertainen. Akun virta syötetään vahvistinlevyyn. Miinus suoraan plus kytkimen kautta. Latausohjaimen johdot menevät akkuun 18650. Suojalevy on juotettu akkuun. Vahvistimen lähtöjohdot menevät kaiuttimiin. 3,5 mm: n liitin. juotettu vahvistimen tuloon. Toin sen kirjan sauman alle.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Kun suljet sivut, kaikki näyttää siltä noin. Tarkistamme työn ja siirrymme sitten jatkotoimiin.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Nyt sinun on liimattava sivut toisiinsa. Liimat tavallisella PVA-liimalla. Sivele sivut, laita kirja lehdistön alle. Liima kuivuu melko nopeasti. Jos et paina lehdistöä, sivu loistuu ja siitä ei tule kaunista.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Ikkuna latausohjaimen kanssa piti viimeistellä. Leikkaa erittäin suuri reikä. Liimattu pala sivua. Liitin kiinnittyi myös pleksilasiin. Kun kytket laturin, latausprosessi on selvästi näkyvissä.
Tee-se-itse-sarake kirjassa

Tällaisen kannettavan kaiuttimen sain. Se soittaa melko äänekkäästi.Jos kirja on paksu, voit tehdä sarakkeen 4 kaiuttimelle.
Onnea kaikille kokoonpanossa.

Kommentit (2)
 1. Vieras Victor
  #1 Vieras Victor vieraita 25. kesäkuuta 2018 09:49
  0
  En ole nähnyt sellaista. Idea on super!
  1. popvovka
   #2 popvovka Vierailijat 25. maaliskuuta 2019 klo 9:21
   0
   Voit silti tehdä taskulampun kirjaan, mutta ...

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit