Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin
Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Mistä liuskekivi-aukot tulevat, kun lähellä ei ole puita tai korkeita rakennuksia, joista jotain voisi pudota, pysyy mysteeri minulle henkilökohtaisesti. Siitä huolimatta tämä on tosiasia. Nyt myydään monia erilaisia ​​liimoja erilaisille materiaaleille, mukaan lukien liuskekivi. Monet niistä eivät kuitenkaan ole niin tehokkaita kuin haluaisimme. Jotkut juoksevat katolta sateen aikana, toiset parhaimmillaan keväällä lumen mukana. Lopulta päätin tehdä liiman itse, omilla käsilläni. Liima ei ollut huono. Laastarit sen käytöllä ovat onnistuneesti selvinneet talvesta ja selviävät edelleen työstään. Kiipeämällä katolle keväällä etsimällä uusia "yllätyksiä" ja yllätyksenä löytää kiinnitysosat turvallisiksi ja terveiksi, päätin jakaa hyödyllisiä neuvoja. Se näytti vuoden ikäiseltä laastarilta.
Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Revitin sen helposti demonstroidaksesi uuden asennuksen.

Tarvitsee


 • PVA-liima.
 • Alabasteri.
 • Asbestikangas.
 • Polkupyörän pyörän (tai vastaavan vaijerin) puolat.
 • Hiekkapaperi puulla (karkeajyväinen).

Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Sulje liuskekivi reikä


Laastari vahvistetaan. Tätä varten valmistelemme ensin neulat (jos niitä ei ole, leikkaa teräslanka) ja asbestikangas. Nyt laimennamme itse liimaa. Kaada 180-200 grammaa PVA-liimaa astioihin, joita vaivataan. Sitten kaada alabasteria pieninä annoksina jatkuvasti sekoittaen, kunnes massa saavuttaa paksu hapankerman konsistenssin.
Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Upota valmistettu asbestilaastari seokseen, kun seos on valmis ja siihen ei ole jäänyt palaja.
Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Voit jättää seoksen rauhaan kymmeneksi minuutiksi, antaa sen hautua. Tänä aikana valmistelemme paikka tulevalle laastarille. Puhdistamme karkeasti rakeisella hiomapaperilla reiän ympärillä olevat kentät koko alueelta, jolla seos makaa.
Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Voitele hiottu pinta PVA-liimalla. Nyt otamme kaksi tai kolme neulaa ja laitamme ne reikään, liuskekkeen reunoja pitkin.
Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Päälle, neuloihin, aseta seokseen kastettu asbestilaastari. Levitä seuraavaksi seos laastarin ympärille tasaiseen kerrokseen. Tasoitamme sen lastalla. Suljetaan astia seoksella kannessa, jotta se ei alkaa kuivua, ja odota puolitoista tuntia, kunnes laastari on hiukan kiinni. Sitten toinen, ei liian paksu kerros korjaa korjaustiedoston.
Kuinka kiinnittää liuskekivi liuskekiviin

Ripottele päälle kevyttä alabasteria. Se kuivataan päivän ajan, joten selvitä seuraavan päivän sääennuste ennen työn aloittamista, koska pienetkin sateet voivat kaikki viedä viemäriin. Mutta sitten voit unohtaa reiän turvallisesti, kunnes päätät vaihtaa katon pinnoitteen.
Kommentit (9)
 1. Sergey K
  #1 Sergey K Vierailijat 13. kesäkuuta 2018 17:10
  1
  PVA on tietysti vedenpitävä, mutta alabasteri ei pidä vedestä kovinkaan ...
  Eikö ole parempi vaivata tämä koko asia nykyaikaisissa sementtipohjaisissa liimoissa? Voitele hyvin pohjamaalilla, ja jopa tavallinen kangas voidaan ottaa, ja kaikki siististi siistinä.
 2. Vieras Sergey
  #2 Vieras Sergey vieraita 13. kesäkuuta 2018 19:15
  4
  Voit tehdä universaalia liimaa, ota asetoni ja polystyreeni. kaada asetoni jonkinlaiseen astiaan; lisää vaahto. vaahto liukenee. tuo viimeistely kuten liimaa. Huomaa, että se kuivuu nopeasti. halkeamien liimaamiseksi ota rakennusverkko. Mitä pienempi neliö, sitä parempi. Sivelemme aikaisemmin puhdistetun pinnan liimalla, levitä verkko ja levitä verkon päälle
 3. Vieras Michael
  #3 Vieras Michael vieraita 15. kesäkuuta 2018 klo 10:37
  2
  Ota pala sinkitystä, muutama senttimetri enemmän kuin taivutusreikä. Taivuta liuskekiviä pitkin. Silikonoi galvanoitu kehä ja reiät. Kiinnitä galvanointi sitten ruuveilla puristimella (poralla) Silikoni-ruuvit. Kummankaan ei tarvitse odottaa mitään, teki ja unohdin.
 4. Vieras Michael
  #4 Vieras Michael vieraita 15. kesäkuuta 2018 23:18
  2
  Toistuvasti testattu. Alabaster + kaikki maalit ovat vanhoja paksuja. Sekoittaa paksuksi taikinaksi. Ja kaikki reiät on suljettu. Kuivalla liuskalla ..
 5. Vieras Victor
  #5 Vieras Victor vieraita 16. kesäkuuta 2018 14:37
  1
  Luotettava menetelmä: Sementti 1 osa asbestia 7 osaa. Löysää asbestiarkki, sekoita sementin kanssa ja lisää vettä paksuun puuroon. Tämä on liuskekivi.
 6. Ramils
  #6 Ramils vieraita 23. kesäkuuta 2018 12:27
  0
  Korjasin liuskekivi näin:
  Hän otti säkkikannen, polyeteeniä, epoksihartsia koveteella.
  Polyeteeniä asetettiin reikään, jonka päälle - kääre, jonka koko oli hiukan suurempi kuin polyeteeni. Epoksilla kyllästetty säkkikangas koveteella. Liimaa kannen reunat liimalla ja paina se liuskekivelle.
  4. vuosi uutena.
 7. Vieras Andrey
  #7 Vieras Andrey vieraita 8. heinäkuuta 2018 09:45
  0
  Ahaha, tule nyt aallolle!
 8. Vieras Alexander
  #8 Vieras Alexander vieraita 20. syyskuuta 2018 13:45
  0
  Aseta muoviset munakoiso. Sekoita sementti nopeasti silikoni-liimalla ja päällystä nopeasti. Ratkaisu asettuu nopeasti. Tunnen tämän reseptin noin 50 vuotta. Kun istutin wc-ratkaisun tähän ratkaisuun. Joten kirottu päivä, jolloin sain selville tämän reseptin.
  1. Volka
   #9 Volka vieraita 11. lokakuuta 2018 11:24
   0
   Teit virheen tekstissä - liima on silikaatti, ei silikoni.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit