Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
Kuinka porata tiedosto

Kuinka porata punaisen tiedoston valossa? Hyvin yksinkertainen tapa, joka on hyödyllinen sinulle elämässä. Pieni temppu työkalun käyttämiseen muihin tarkoituksiin tai ei siihen tarkoitukseen. Lyhyt työpaja punaisen teräksen porauksesta.

Poraamme tulisen tiedoston


Joten, korjaamme tiedoston porakoneen otteeseen. Lisäämme poran lasiin ja laattojen istukkaan. Kyllä - kyllä, pora, jolla porata lasia tai laattaa.
Kuinka porata tiedosto

Suihkuta pora runsaasti ja porauspaikka rasvalla.
Kuinka porata tiedosto

Ja jatka reikien poraamiseen. Kaikki on kuin tavallisella poralla ja metallilla.
Kuinka porata tiedosto

Nostamme sen lyhyen harjoittelun jälkeen.
Kuinka porata tiedosto

Suihkuta taas rasvalla ja jatka poraamista.
Kuinka porata tiedosto

Reikä porattiin, mutta ei kokonaan. Koska lasilla olevalla poralla on kartiomainen juottaminen, poratulla reiällä on myös kartion muotoinen, kun pora ei ole kokonaan ohi.
Kuinka porata tiedosto

Jotta reikä olisi tasainen, käännä tiedosto ympäri ja poraa reikä takaosaan.
Kuinka porata tiedosto

Käsityöläiset ottavat useimmissa tapauksissa erityisen poran tällaisia ​​asioita varten ja teroittavat uudelleen, mutta ehdotin yksinkertaisempaa menetelmää.

Miksi porata tiedosto?


Se on totta, siihen ei ole mitään syytä porata! Tämä on vain hyvä esimerkki siitä, kuinka ja miten porataan kuuma-teräs, kovametalli, pikaleikkaus.
Yleensä käytä sitä, käytä sitä, kirjoita kommentteja.

Katso video


Kommentit (14)
 1. Dyment
  #1 Dyment vieraita 8. kesäkuuta 2018 19:04
  5
  Plasmaleikkuri leikkaa kaiken. Jopa öljyä ei tarvita. Ainakin viila, jopa kovametallipora, jonka kanssa viira porataan)) Hän ehdottomasti tekee reiän, vaikka reikää on vaikea kutsua täydellisesti tasaiseksi. Teen vapaalla ajalla veitsiä vanhoista timanttileikkureista)))
 2. Bobot
  #2 Bobot vieraita 8. kesäkuuta 2018 klo 8:12
  3
  Mutta kuinka porata laakeri?
 3. Vieras Vladimir
  #3 Vieras Vladimir vieraita 10. kesäkuuta 2018 00:09
  9
  Lujuustiedostot sementoidaan pikemminkin kuin kalsinoidaan.teräksen sementointi on teräksen pinnan diffuusiokyllästys hiilellä kovuuden ja kulutuskestävyyden lisäämiseksi.
  1. Vieras Alexander
   #4 Vieras Alexander vieraita 11. kesäkuuta 2018 16:11
   5
   tiedosto ei koveta vain kahvan varret, tiedosto itsessään on kovettunut kokonaan! ja sementointi on hiilen pinnan kyllästyminen teräksellä! joka saavuttaa muutaman millimetrin kymmenesosan syvyyden!
  2. Vieras Leonid
   #5 Vieras Leonid vieraita 15. kesäkuuta 2018 11:06
   3
   Älä kerro tarinoita. Yritä taivuttaa mitä tahansa tiedostoa. Jos pystyt, näytä se.
  3. Vieras Vladimir Vladimirovitš
   #6 Vieras Vladimir Vladimirovitš vieraita 15. kesäkuuta 2018 14:40
   1
   Opi teoria, nuori mies. Sementoinnin jälkeen teräs kovettuu välttämättä. Sille tehdään hiilihappoa paremman lämpenemisen vuoksi.
 4. Vieras Eugene
  #7 Vieras Eugene vieraita 11. kesäkuuta 2018 22:03
  8
  Olin yllättänyt tuotantotallissa kuljettajia poraamalla jousen tavallisella poralla pikaliittimestä. Salaisuus on yksinkertainen: kierto - 50–60 rpm; kastele se.
 5. Ohi
  #8 Ohi vieraita 13. kesäkuuta 2018 13:38
  3
  En katso videoa, luin sen vain. Luin paljon ja pitkään. Minussa oleva korjaaja on tyytymätön tyylillisten ja kielioppivirheiden määrään. Tarkista tekstisi ennen lähettämistä.
  Muuten, kiitos neuvoistasi! Jos päätän porata tiedostoja, käytän ehdottomasti kovametallileikkaustyökaluja :)
 6. max
  #9 max vieraita 13. kesäkuuta 2018 23:29
  4
  Tavallinen betoniporat poraa täydellisesti kaiken kovettuneen teräksen ja heti käytävään vaaditulla reiän halkaisijalla. Voit kiduttaa heitä suoraan myymälästä, mutta on parempi hallita metallin porauksen uudelleenvalinta. Kuten - katso YouTube Exmast-kanavalla, siellä vanha kääntymistaitojen opettaja kertoo kaiken täydellisesti ja mikä tärkeintä, näyttää sen.
 7. Se tapahtuu
  #10 Se tapahtuu vieraita 15. kesäkuuta 2018 19:30
  1
  Arkielämässä tämä tieto ei ole välttämätöntä, ja tuotannossa jopa ilman sellaisia ​​tietämättömyyksiä he tietävät kuinka ja kuinka porata karkaistuja ja kermetti tuotteita. Olisi parempi näyttää kuinka kovettaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu veitsi keittiössä - se on toinen tehtävä. Monet leikatut kuumat perunat ja veitset vapautetaan, ne eivät pidä pistoa, tie on tankkaa terä.
 8. Arthur-saappaat
  #11 Arthur-saappaat vieraita 16. kesäkuuta 2018 07:49
  6
  Miksi porata tiedosto: tehtaallamme (tehdas on jo kauan ollut olemassa) kahdesta poratusta tiedostosta, jotka on kiinnitetty pultilla ja kiinnitetty ruuveihin, tehtiin improvisoituja suuria saksia, joiden avulla ne leikkasivat PVC-putket johtimien ja kaapelijohtimien merkitsemiseksi, suurilla räätälöitsijöillä suuria määriä kloorivinyylikloridia suurina määrinä kärsimys leikattu, jauhaa sama harha ilman vaivaa
 9. Vieras Juri
  #12 Vieras Juri vieraita 20. kesäkuuta 2018 04:52
  0
  Kovaa seosta tai pikaleikkuria ei voida porata. Poraamalla taottua terästä 45X13 liukasin 3 kovaa porausta.
 10. Vieras Nikolay
  #13 Vieras Nikolay vieraita 22. kesäkuuta 2018 08:55
  3
  Parempi kuin mikään rasva käyttää pala normaalia rasvaa. Voit porata tavanomaisella poralla, vain hitaalla porakoneella.
 11. Vyacheslav
  #14 Vyacheslav vieraita 6. heinäkuuta 2018 09:35
  1
  Kirjoittajalla näyttää olevan erittäin kaukainen käsitys työkalumateriaaleista, jos hän suosittelee kovan seoksen poraamista ... kovalla seoksella.
  Asiantuntevat ihmiset ovat keksineet kaiken jo pitkään!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit