Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Mini septinen puutarhanhoito
Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Erittäin tiheän kehityksen ja satoa varten viljelyalan saatavuuden vuoksi jätevesikone ei pysty ajamaan jokaisessa lomakylässä sijaitsevaan rakennukseen, ja jätetuotteet tulee aina tyhjentää jonnekin. WC: ssä on kaikki selvää: puinen hytti, jonka alla on kaivo. Entä jätteet, kuten vesi pesun, käsipesun tai astioiden pesun jälkeen? Sen kaataminen puutarhaan on epämiellyttäviä seurauksia viljelykasville pesuaineista ja jauheista peräisin olevan kemian vuoksi. Jopa tavallinen ruoho, joka kestää kaikenlaista pilaantumista, muuttuu keltaiseksi ja kuolee siitä. Vessaan kaataminen ei ole myöskään vaihtoehto. Joten sinun täytyy kaivaa septinen säiliö!

Tarvitsee


 • Kahden litran tynnyri (metalli tai muovi).
 • Pora.
 • Mahdolliset vahvat levyt.
 • Nauloja.
 • Vasara terällä.
 • Lapio.
 • Grillihiili (pari isoa laukkua).
 • Kattomateriaalina.
 • Kansi septiselle säiliölle (versiossani se on ovi yhdessä rikkoutuneen pesukoneen etuseinän kanssa).

Teemme septisen säiliön


Septisäiliössä on läpinäkyvä pohja, joten sitä ei tarvitse pumpata. Maa on erinomainen luonnollinen suodatin nestemäisille jätteille, joilla on pieni ja ei liian vaarallinen kemiallinen pitoisuus, kuten pesuaineet tai pesuaineet. Tämä rakenne ei vahingoita luontoa millään tavalla; melkein kaikki tämä kemia suodatetaan hiileksi ja varastoidaan yhdessä paikassa myrkyttämättä ympäröivää maata ja pilaamatta satoa.
Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Joten aloittelijoille poraamme tynnyrin pohjaan lisää reikiä, joiden halkaisija on noin kymmenen millimetriä. Taajuudella noin kaksi reikää neliömetriä kohti. Mitä enemmän, sitä parempi. Jos tynnyri on muovia, voit polttaa sen vain kuumalla sauvalla. Nyt kaikkein aikaa vievä osa työstä on reiän kaivaminen. Kuoppa tulee kaivaa kymmenen viidentoista senttimetrin syvyyteen tynnyriä ottaen huomioon hiilisuodatin. Kun kaivo on valmis, kaada valmistettu hiili kuopan pohjalle.
Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

On suositeltavaa hajottaa se pienemmiksi paloiksi ennen kuin teet tämän. Asennamme tynnyrin hiileen.
Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Täytämme hiekan piipun ja maan välisillä halkeamilla, salamomalla sitä varovasti lapion varrella tai jollain vastaavalla.
Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Seuraavaksi sinun on rakennettava kehys levyistä, jotka tulee laittaa tynnyrin päälle. Levitä runko levyllä, peitä se kattomateriaalilla ja kiinnitä nitojalla, jättäen reikä kanteen. Kiinnitämme rungon tynnyrin yli laudoille, jotka ajataan maahan paksuilla, kastettujen sieniöljykoostumuksella.
Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Jos sinulla tai tuttavillasi on rikki pesukone, jota sinun ei ole vielä pitänyt muuttaa romuksi tai lähettää kaatopaikalle, erota etuseinä oven kanssa ruuvitaltalla, hiomakoneella ja suojalasilla. Se on helppoa - siellä oleva metalli ei ole kovin paksu. Sahaa pois kaikki ylimääräinen ja irtoaa siitä, poraa reikät tämän seinän kehän ympärille kymmenen senttimetrin välein ja kiinnitä (tai ruuvaa) se kannen paikoilleen. Se tulee erittäin käteväksi muotoiluksi.
Mini sadesäiliö puutarhanhoitoon

Ei hajua, ja mikä tärkeintä, kukaan ei astu sisään ja epäonnistuu jalallaan. Jos puuttuu tällainen ovi, koota lauta. Ruuvaa se toiselle puolelle paksua kuminauhaa, joka korvaa silmukat, ja salpaa toisella. Se on yleensä kaikki. Voit käyttää sitä. Tällainen septinen säiliö sopii myös hyvin kylpyyn tai suihkuun. Tämä riittää kesäkauteen. Ja välttääksesi saostussäiliön pohjan sulamisen, älä kaada siihen mitään muuta kuin pesua, astianpesua ja muita nestemäisiä kemiallisia jätteitä.
Kommentit (4)
 1. Stepan
  #1 Stepan vieraita 8. kesäkuuta 2018 14:34
  1
  Joten ja mikä tärkeintä, täyttäminen, miten se menee? Missä tyhjennysputki epäonnistui, missä kulmassa?
 2. Hän on
  #2 Hän on vieraita 27. kesäkuuta 2018 klo 11:31
  0
  Nykyisten wc- ja septisäiliövaatimuksien kannalta. tällainen septinen säiliö ei toimi. - selvä rikkomus.
  1. Vieras Igor
   #3 Vieras Igor vieraita 6. syyskuuta 2018 08:58
   0
   Kerro sinulle talonpojat kylässä.
 3. Vieras Igor
  #4 Vieras Igor vieraita 6. syyskuuta 2018 08:51
  0
  Hän ottaa kauhan talosta pesualtaan alle ja kaataa sen tämän luukun läpi.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit