Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Että lihamyllyn veitset eivät ole tylsiä
Joten jauhatusveitset eivät ole tylsiä

Uskomattoman yksinkertainen neuvo, jonka ansiosta lihamyllysi toimii erittäin pitkään ilman terien teroitusta. Riittää, kun noudatetaan yksinkertaisinta sääntöä lihamyllyn kokoonpanon yhteydessä, mikä säästää veitsen leikkuureunat turhilta.

Joten jauhatusveitset eivät tylsisty pitkään


Ensinnäkin uusilla lihamyllyveitsillä on täydellinen tasainen pinta ja ne sopivat parhaiten toisiinsa. Lihan jauhamisen aikana veitsien välillä on minimiväli, jonka läpi tuote ei pääse sisään ja liha leikataan terävillä reunoilla pienellä vaivalla.
Joten jauhatusveitset eivät ole tylsiä

Kun tuote on kierretty, irrotat ja pese jauhatuslaitteen osat tavalliseen tapaan.
Joten jauhatusveitset eivät ole tylsiä

Ja nyt sinun pitäisi kiinnittää huomiota siihen, että jopa yhden kerran, työ näkyy veitsiverkossa. Tässä on ulkopuolella:
Joten jauhatusveitset eivät ole tylsiä

Ja tässä on sisempi, joka joutui kosketukseen ristinmuotoisen veitsen kanssa. Ja kitkan ja kehityksen jäljet ​​näkyvät selvästi siinä.
Joten jauhatusveitset eivät ole tylsiä

Tärkein ohje on tämä: veitsiverkkoa ei tule kääntää koko toiminnan aikana ennen uudelleenhiontaa.
Toisin sanoen pesun jälkeen sinun on laitettava veitsiverkko hierotulla puolella myös ristin muotoiseen veitsiin. Tämä on tärkeää!
Tosiasia on, että molemmissa veitsissä työskenneltäessä näyttää kehitys, joka ei ole tasainen, mutta veitsien molemmille pinnoille. Seurauksena on, että veitset on hyvin hiottu toisiinsa koneiden välisistä epätasaisuuksista huolimatta.
Ja jos käännät yhtäkkiä vahingossa verkon uuden sivun kanssa ristiterään, silloin niiden pinnat eivät enää koske niin kuin pitäisi, johtuen siitä, että ristikkäisessä veitsessä on aallonmuotoinen kehitys, jonka kuvio vastaa vain meshiterän työstettyä puolta.
Seurauksena on, että liha alkaa pudota tähän aukkoon, minkä seurauksena sitä ei leikata, vaan revitään, mikä johtaa tylpään veitsiin.
Tässä on yksinkertainen kärki, joka säästää veitset ja pidentää niiden enimmäistyöaikaa seuraavaan teroitukseen saakka.

Katso video


Kommentit (10)
 1. Paavali
  #1 Paavali vieraita 8. kesäkuuta 2018 07:38
  11
  Niin kutsuttu "parhaalla mahdollisella tavalla" on työpintojen (leikkaustasojen) samansuuntainen pariliitos ...! Itse asiassa ongelma ei ole sen pirun munaa kannattavaa ..... on olemassa useita tapoja palauttaa pinta toimintakuntoon .... katso yksinkertainen hiekkapaperi 400-1000 (uuttoasteesta riippuen), ja lasilla on siellä olevan verkon pyöreä kierto, ja jos kädet ovat liimattu oikein ja ei ole krapulaoireyhtymää ..... sitten ongelma putoaa heti ........
  1. Vieras Juri
   #2 Vieras Juri vieraita 8. kesäkuuta 2018 14:12
   1
   Ja se on parempi tehdä se uudella hiomapalkilla, älä unohda siirrettävää veistä
  2. Vieras Juri
   #3 Vieras Juri vieraita 9. kesäkuuta 2018 11:13
   3
   Hiekkapaperilla reikien reunat putoavat, mikä tarkoittaa avioliittoa. Laadukas teroitus on mahdollista vain hiomakoneella. Ja paperi on vain toivottomassa asemassa.
   1. Vieras Sergey
    #4 Vieras Sergey vieraita 11. kesäkuuta 2019 10:00
    0
    Mikä ei miellyttänyt sinua hiekkapaperilla? Oletko koskaan käyttänyt myllyä?
  3. gvsp
   #5 gvsp vieraita 18. kesäkuuta 2018 15:17
   0
   No, mitä paperia? Jauhinmyllyä ei löydy kotona, mutta paperin teroitus ei ole korkealaatuista. Timanttitahna koneöljyllä ja jauhaa kahdeksan muodossa kiillotetulle valurautalevylle (esimerkiksi vanhasta raudasta) ja verkkoon ja veitsiin.
 2. Vieras Sergey
  #6 Vieras Sergey vieraita 9. kesäkuuta 2018 klo 8:21
  2
  Balin !!! No, siinä tavallisille käyttäjille kaikki kirjoitetaan !!! ei asiantuntijoille !!! Miksi fiksu !!!
 3. Vieras Sasha
  #7 Vieras Sasha vieraita 9. kesäkuuta 2018 21:50
  9
  Veitsien ja verkon tulee olla valmistettu normaalista teräksestä, eivätkä ne saa olla tylppä ensimmäisessä lihapalassa. Se on koko ongelma. Meillä on kaikki, muokata tiedostoa.
 4. AuRom
  #8 AuRom vieraita 11. kesäkuuta 2018 08:58
  5
  Yleensä se ei ole tylppä veitsi, vaan aste, johon veitsi painetaan verkkoa vasten. Sijoita renkaat veitsen ja lihamyllyn ruuvinrummun väliin. Muuttokuorma voi kasvaa, mutta leikkaus on parempaa laatua
 5. Vasya
  #9 Vasya vieraita 14. kesäkuuta 2018 18:17
  0
  Jauhaa toiselle puolelle ja älä huoli
 6. Tokano
  #10 Tokano vieraita 19. kesäkuuta 2018 11:51
  1
  Paras tapa pyyhi verkko ja veitsi kasviöljyllä ennen käyttöä.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit