Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Nopea pizza
Jokaisen kotirouvan elämässä on tilanteita, joissa vieraat tulevat odottamatta. Mitä valmistaa kiireellisesti, jotta voit yllättää tulevia, ei yhden naisen arvoituksia. Ruuan pitäisi lopulta olla paitsi nopeaa ja maukasta, myös sen on oltava juhlava. Nopea pizza ei saa vieraita kauhistumaan odottaessa pitkään, ja emäntä keittää sen 40 - 45 minuutissa ilman ylimääräistä vaivaa.
1. Keittämiseen tarvitset 2 kuppia jauhoja, 1 kuppi kefiriä ja tl suolaa, soodaa ja sokeria.


2. Kaikkien komponenttien on siirryttävä toisiinsa ja vaivattava puolinesteinen taikina murtamalla varoja huolellisesti.


3. Ota metalli (tai leivinpelti), rasvaa muotin reunat ja pohja voilla tai kasviöljyllä ja kaada taikina muottiin jakamalla se tasaisesti koko muotin pintaan.


4. Aseta muoto taikinan kanssa esilämmitettyyn 200 asteeseen saakka 5-10 minuutiksi, jotta taikina "tarttuu" hiukan. Poista sitten se uunista ja jäähdytä hieman.


5. Täyttöön voit käyttää kaikkea jääkaapistasi löytyvää. Täytteen valmistamiseksi ota tässä tapauksessa 200 grammaa kanaa, 150 grammaa keitettyjä sieniä, 2 keskikokoista tomaattia, 150 grammaa kovaa juustoa, useita vihreitä oliiveja ja 150 grammaa majoneesia. Jauha kaikki ainekset, leikkaa oliivit puoliksi, tomaatit - renkaiksi.


6. Päällystä jäähdytetty kakku kevyesti majoneesilla.


7. Laita tomaattirenkaat päälle "upottamalla" niitä vähän taikinaan.


8. Yhdistä kana majoneesiin ja levitä rapsu tomaateille.


9. Seuraava kerros on samppanjoja.


10. Lisää päälle kerros raastettua juustoa.


11. Pizza voidaan koristaa vihanneksilla ja oliivipuoliskoilla ja laittaa uuniin vielä 15 minuutiksi.


12. Poista valmis pizza uunista ja jäähdytä.


13. Pistä pitsan reunat (yleensä juusto, sulaen, kaataen lomakkeen reunoihin) veitsellä, poista muoto ja siirrä valmis pizza astiaan. Bon ruokahalua!


Bon ruokahalua!

Kommentit (1)
  1. Nadin
    #1 Nadin vieraita 25. heinäkuuta 2011 16:33
    0
    mmmmm-mmm-mm-mm-mm)))) Yritin tehdä siitä erittäin maukasta ja nopeaa! viini

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit