Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Painikkeiden muotokuva
Tällainen tunnelma tapahtuu, kun seisot kaupan ikkunan edessä ja ymmärrät: hahmot ja lasit eivät tuo iloa, jonka haluat toimittaa ikimuistoisella lahjalla. Kerran eureka herätti minussa itseluottamusta tehdä epätavallinen muotokuva päivän sankarista omilla käsillään. Minua inspiroi Lisa Kokinin työ, joka tekee nappeista upeita maalauksia. Satoja tätä hyvää kertyy jokaisessa perheessä.


Mistä aloittaa? Valmista ensin pala pahvia ja pala valkoista kangasta. Tarvitset myös liimaa ja pinsettejä. Avaa nyt tietokoneellasi valokuva henkilöstä, jonka muotokuva aiot tehdä. Kiinnitä rätti näytölle ja piirrä lyijykynä läpikuultavien muotojen ympärille. Hyvin yksinkertainen - se on malli. Täytyy vielä täyttää se kuin mosaiikki. Aseta pahvi alas niin, että kankaan kyllästäminen ei tahraa pöytää.


Jaa napit mieluummin värin mukaan valitsemalla erityisen kirkkaat hiukset, silmät ja huulet. Keltaisen varjostuksen painikkeet soveltuvat täyttämään kasvot anatomisella todellisuudella. Epätavalliset muodot ovat hyödyllisiä surrealististen siveltimien sijasta, kuten kiharat hiuksissa.


On syytä huomata, että tummien sävyjen painikkeet, joiden tulisi olla enemmän muotokuvan puolella, auttavat kuvaamaan kasvoja voimakkuudella. Tämä tekniikka luo tunnelman kasvojen valaistumisesta lampulla.


Tein kulmakarvat hajanaisista suuren painikkeen palasista. Kirjoittamattomat valkoiset painikkeet korostavat silmien syvyyttä. Käännä kutakin niistä, kunnes huomaat samanlaisen alkuperäisen kuin riemukas. Muista, että kuvan vaikutelma kuvasta vaihtelee etäisyyden mukaan: mitä pidemmälle menet, sitä harmonisemmat yksityiskohdat tulevat näkyviin. Päällekkäin painikkeiden reunat (kuten vaa'at), muuta kuvan helpotusta, värien peliä, sulatettujen äänirajojen reunoja.


Nautit sovelluksesta. Muotokuva hiukset alkavat käpristyä, huulet elävät, ”viehätys silmät” loistavat. Muista laittaa muotokuva kehykseen (niitä myydään valokuvakaupoissa) ja sinun lahja rakastua joku tulevina vuosina. Toivotan teille luovaa nautintoa.

Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit