Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kuinka tehdä drooni
Kuinka tehdä drone

Mini-drooni - kauko-ohjaimessa oleva kvadrocopteri voi olla erittäin helppo tehdä kotona. Voit käyttää sitä peleihin ja asetteluna droonin työn tutkimiseen. Suunnittelu sisältää vähimmäismäärän osia, ja rakentaminen vie vähintään 15 minuuttia.
Yksinkertaisessa mallissamme ei ole moottorin nopeuden säätöä eikä muutosta lentosuunnassa. Hän ei osaa tehdä mitään muuta kuin nousta ilmaan ja pudota napin painalluksella. Mutta jos haluat, voit kerätä tulevaisuudessa vakavamman vaihtoehdon ja muokata sitä kaikilla haluamillasi mahdollisuuksilla.

Drone on rakennettava


 • .
 • .
 • .
 • .

Ja myös: jäätelötangot, ase kuumalla liimalla, juotosrauda juoteella ja flux.

Tiedot nelikopterin kokoonpanon osista


Kaukosäädin kaukosäätimen vastaanottimella voidaan lainata lelulta, esimerkiksi särkyneeltä autolta, tai ostaa - . Pääedellytyksenä tulisi olla, että kaikki elektroniikka toimii kunnolla 3,7 V: n jännitteeltä.
Kuinka tehdä drone

3,7 V akku on otettu vanhasta matkapuhelimesta, sen voi myös ostaa - . Siellä voit valita paljon pienempiä vaihtoehtoja.
Kuinka tehdä drone

Minimoottoreita voi ostaa - .
Kuinka tehdä drone

Potkurit on myös ostettava - . Niiden tulisi olla sopivia moottoreille. Joten on parempi ottaa ne kokonaan pakkauksena - .
Kuinka tehdä drone

Drone - nelikopterin tekeminen


Joten ensinnäkin kootamme tällaisen neljän sauvan ristikon jäätelöä varten. Kiinnitämme kaikki kuumat liimat. Tämä tulee olemaan minipelikopterimme pääkehys.
Kuinka tehdä drone

Liimaamme akun samalla tavalla runkoon.
Kuinka tehdä drone

Liimaamme neljä moottoria potkurin kanssa grillin kulmiin.
Kuinka tehdä drone

Nyt sinun täytyy tehdä jalat, joilla drooni seisoo. Leikkaa kaksi jäätelötikkua puoliksi.
Kuinka tehdä drone

Kiinnitä alustaan.
Kuinka tehdä drone

Lisää kaukosäätimen kortti. Kaikkien moottorien lähtö kytketään samanaikaisesti.
Kuinka tehdä drone

Yhdistämme moottorin johdot kaukosäätimen ulostuloon.
Kuinka tehdä drone

Olemme kytketty akkuun.
Kuinka tehdä drone

Tarkista. Pidä droonia nostamatta ja paina kaukosäätimen painiketta. Jos kaikkien neljän moottorin potkurit pyörivät, kaikki toimii oikein.
Kuinka tehdä drone

Menemme ulos avoimeen, laitamme quadrocopterimme ja tarkistamme työn. Droonin tulisi lentää huipulle ilman ongelmia.
Kuinka tehdä drone

Jos potkurit pyörivät ja rakenne ei irtoa, tarkista akun varaustaso. Jos kaikki on normaalia, sinun on helpotettava suunnittelua. Periaatteessa tällaisten neljän moottorin tehon tulisi olla riittävä marginaalilla.
Kuinka tehdä drone

Rakentamisen aikana suosittelen kokonaispainon säästöä niin paljon kuin mahdollista, jotta drooni olisi mahdollisimman kevyt. Joten kaada vähemmän liimaa, katkaise lyhyimmät johdot jne.

Katso video


Katso tarkemmat ohjeet lelun kokoamisesta videosta.
Kommentit (1)
 1. Abduhalim
  #1 Abduhalim vieraita 22. maaliskuuta 2019 14:30
  0
  Hei kaikki, minun on myönnettävä, että se on todella yksinkertainen muotoilu, joka sopii aloittelijoille ja droonien, quadcopterien jne. Ystäville. Mutta halusin kysyä, minkä lähettimen ja vastaanottimen valitset Ali Express -sovelluksella, jos sinulla ei ollut kaukosäädintä vastaanottimen kanssa kaukosäätimelle rikkoutuneesta koneesta, voit auttaa minua valitsemaan niin, ettei ostamisessa ole virheitä, kiitos jo etukäteen.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit