Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Tupakointi kupolia kotona
Monet kokenut kotiäidit ohittavat villakuoreen, älä käytä sitä ruokavaliossaan. He halveksivat pientä kalaa, joka voi olla epätavallisen maukas oikein kypsennettynä. Missä tahansa muodossa hän on hyvä. Soveltuu paistamiseen ja leivontaan, kalakeittoon ja pastaihin. Ja tänään yritämme miellyttää itseämme ja vieraitamme kotitekoista savustettua kapeliinia, joka on valmistettu omassa savuhuoneessa. Menettely on niin yksinkertainen, että jopa nuoret emäntätyöt käsittelevät sitä. Jokainen pitää ehdottomasti kuumana savustetusta reseptistä, he haluavat usein hemmotella tällaista herkkua.
Pakastettu kala on erittäin halpaa, mikä tekee siitä entistä edullisemman jokaiselle perheelle, jolla on savupiippu. Kotona hankitusta savustetusta lihasta on kuitenkin myös muita etuja:
 • väriaineiden, säilöntäaineiden, arominvahvennusten, stabilointiaineiden ja muiden vaarallisten komponenttien puute;
 • yksinomaan luonnontuotteiden käyttö.

Kaikkien kotitekoisten ruokien tärkein etu on sen korkea maku. Yritä keittää savustettu kappeli kerran. Et enää osta sitä kaupasta.
Tupakointi kupolin kotona

Tuoteluettelo


Kuumaa tupakointia varten tarvitset:
 • 1 kg kalaa;
 • noin 100 g suolaa;
 • mustapippuria.

Tupakointi kupolin kotona

Voit lisätä hieman laakerinlehteä, sokeria tai muita mausteita, vaikka ensimmäistä kertaa on parempi rajoittaa itsesi vakiojoukkoon. Jotkut ihmiset käyttävät sitä monien vuosien ajan, valmistaen kuumalla savustettua kapeliinia kotona.

Kuinka suolata capelinia tupakointiin: vinkkejä


Ensin ostettu kala sulatetaan. Älä käytä mikroaaltouunia tai muita laitteita. Anna sen sulaa luonnollisesti. Tämän jälkeen ruhot pestään, kosteus poistetaan. Kapelin suolistamista ei suositella.
Tupakointi kupolin kotona

Taita valmis kalat astiaan, ripottele mausteilla, suolalla. Voit sekoittaa sitä kevyesti niin, että suola jakautuu tasaisesti kapeliniin.
Tupakointi kupolin kotona

Suolaaminen kestää noin tunnin. Sitten ruhot pestään juoksevan veden alla, kuivataan jälleen paperipyyhkeillä. Jos aika sallii, laita kalat leikkuulautoille tai lautasille, jätä se ilmaan kosteuden säästä.
Tupakointi kupolin kotona

Kuinka tupakoida kupolia: vaihe vaiheelta -opas


Tupakointi on valmisteilla. Laatikon alaosaan kaadetaan murskattua valmista hakketta. Pyökillä on erinomaiset ominaisuudet. Sitä ehdotetaan käytettäväksi herkullisuuden valmistukseen. Kerros puuhaketta kaadetaan pohjaan, noin 1 cm korkea, kuten kuvassa.
Tupakointi kupolin kotona

Pienet astiat asennetaan suoraan siruille. Kalan tupakoinnista vapautuva rasva tippuu lavoille.
Tupakointi kupolin kotona

Kala asetetaan ritilälle, kuten kuvassa. Kun otat kilogramman villakuoren reseptin mukaan, sinun on poltettava se kahdessa erässä. Laatikko sulkeutuu tiukasti ylhäältä. Altalta syttyy tulipalo tai hiilet haisevat, ja sisällä valmistetaan kuuma savustettu kala.
Tupakointi kupolin kotona

Kalan kuluminen syötäväksi kestää 25–30 minuuttia. Ihon väri muuttuu radikaalisti määritetyn ajan kuluessa. Saadaan kultainen sävy, jolla voidaan arvioida tuotteen valmius.
Tupakointi kupolin kotona

Kaplini on melkein valmis, mutta älä poista sitä heti laatikosta. Anna levätä avoimella kannella 10-20 minuuttia ennen jäähdytystä. Hämmästyttävän kaunis ja samalla maukas, vaaraton, se osoittautui. Kokeile sitä nopeammin! Bon ruokahalua!
Tupakointi kupolin kotona

Tupakointi kupolin kotona
Kommentit (4)
 1. winbob
  #1 winbob vieraita 4. toukokuuta 2018 16:47
  5
  Reseptit ovat aina rohkaisevia neuvoja, kuten sulamatta jättäminen mikroaaltouunissa tai halu antaa lepoa keitetylle ruoalle :) Pidin erityisesti lauseesta vaarattomasta savustetusta kalasta - tämä voidaan turvallisesti kirjoittaa helmenä. Tupakointi on prosessi, jossa tuotetta käsitellään puhtaalla syöpää aiheuttavalla aineella. Mutta vaikka tajuan tämän, voin rehellisesti sanoa, että elämässä ei ole mitään maukkaampaa kuin savustettu kala, rasva tai liha. Suurlähettilään reseptin lisäksi haluaisin vielä tietää itse tupakoinnin rakenteesta. Se, että tämä on rautalaatikko, käy ilmi erittäin maukkaista valokuvista, mutta joukko kysymyksiä jäi. Missä tuli palaa tai hiipivät hiilet? Savukammion alla vai onko sinun sytyttää sahanpuru itse laatikossa? Minne savu menee? Mikäli sahajauho palaa itse kuutiossa, mikä tukee palamista? Loogisesti, siellä on oltava pakotettu ilmanvaihto tai ilmavirta, muuten jopa kaikkein rankaisevin rappeutuminen sammuu. Miksi sinun on tallennettava kalat kahdessa osassa? Onko se tällainen resepti vai lasketaanko tämän savukampanjan suorituskyky yksinkertaisesti puoli kiloa tuotetta? Jos kirjoittaja vastaa, olen kiitollinen. Kiitos jo etukäteen!
 2. Vieras Sergey
  #2 Vieras Sergey vieraita 8. toukokuuta 2018 13:42
  3
  Laita laatikko miedolle tulelle (muuten kalat kypsyvät) ja pohjan kuumenemisen takia puulastut tulevat paistumaan säiliön sisällä. Kansi on kiinni, savu on sisällä. Jos suurempi savuhuone, vastaavasti enemmän kaloja mahtuu.
  1. winbob
   #3 winbob vieraita 11. toukokuuta 2018 17:53
   0
   Kiitos, mutta ajattelen kuinka laskea kuinka monta reikää on porattava, jotta sahanpuru ei pala ja ei sammu)))
 3. Edward
  #4 Edward vieraita 16. toukokuuta 2018 19:23
  3
  Jos kaatat niin paljon puuhaketta ja keität 30 minuuttia, takaa ehdottomasti AINOAIKAisen tuotteen! Sahaa on oltava sahaa enintään puoli kourallista ja poltettava enintään 10 minuuttia. Muutoin saat katkeran ja syömättömän tuotteen.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit