Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Seinälle asennettava kaasukattilan mini-uuni
Kaasukattila on epäilemättä välttämätön ja hyödyllinen asia, mutta valitettavasti se ei ole ikuinen. Valitettavasti monet nykyaikaiset kodinkoneet valmistetaan sillä odotuksella, että niiden korjaaminen maksaa kuluttajalle enemmän kuin uuden laitteen ostaminen ja kaasukattila on yksi tällainen laite. Jos maatalossa tai kodin kattilahuoneessa tämä epäonnistuu, älä kiirehdi heittämään sitä pois tai hävittämään sen tilalle uutta. Hänen järjestelmässään on arjessa monia välttämättömiä ja hyödyllisiä mekanismeja; erilaisia ​​moottoreita, pumpuja, venttiilejä, tuuletusaukkoja ja vastaavia. Tämän lisäksi on palotila ja putki palamistuotteiden poistamiseksi. Tätä juuri tarvitsemme miniliesi valmistukseen. Tällainen liesi voi olla erittäin hyödyllinen teltassa matkustettaessa leiriytymisen kanssa yön yli, kuten kalastukseen, metsästykseen tai vain rentoutumiseen järven tai joen rannalla, jotta poltettaisiin kallista bensiiniä autossa. Lisäksi tämä liesi voi olla hyödyllinen maassa kasvihuoneen lämmitykseen jäätymisolosuhteissa (kasvihuoneen asianmukaisella nykyaikaistamisella tietysti!).
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Tarvitsee


Tarvitaan seuraavia työkaluja ja materiaaleja:
 • Ruuvimeisseli (vastaa laitteessa käytettyjä ruuveja).
 • Hiomakone leikkuupyörällä.
 • Line.
 • Marker.
 • Pieni sarana (ovelle).
 • Puuruuvit.
 • Pora.
 • Tiedosto.

Miniuunin valmistaminen kaasukattilasta


Polttokammioon pääsemiseksi minun piti purkaa melkein koko kattila komponenteihinsa ja poistaa kaikki sisältö. Tarvitsin kuitenkin vain Phillips-ruuvitalttaa tähän! Mutta jos työskentelet ruuvitaltalla, se vie melko vähän aikaa. Seinälle asennetun kattilan palamiskammio on melko pieni suhteessa itse kattilaan. Minulla on esimerkiksi sen mitat vain 35 x 25 x 25.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Lisäksi (mikä on erityisen kätevää) tällaisissa kameroissa on jo putken poistoaukko.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Itse palotila on myös purettu. Se on kiinnitetty ruuveilla ja se koostuu irrotettavista seinistä, vedenlämmityse elementeistä, tulenkestävästä suojauksesta asbestisuojailta ja kaasusuuttimilta.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Purkaamme palotilan, poistamme kaiken sisäisesti, meille tarpeeton sisältö ja kokoamme seinät tulenkestävillä suojailla.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Nyt meidän on leikattava ovi polttoaineen (tukit, hakkuut tai hiili) toimittamiseksi uuniin. Tätä varten merkitsemme etuseinämällä viivaimen ja merkinnän avulla tarvittavan alueen.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Etuseinämän tarkan määrittämiseksi otin huomioon sen sopivimman sivuttaisen sijainnin putken ulostulosta, samoin kuin lämmönkestävästä lasista tehdyn silmän, joka valvoi polttoaineen palamista. Nyt otamme kiillotuskoneen (älä unohda suojalaseja!) Ja leikkaa ovi varovasti merkinnän mukaan.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Tunnolliset valmistajat valmistavat pääsääntöisesti sellaisia ​​palokammioita erityisistä tulenkestävistä metalleista, kuten titaani, joten leikkaamisen aikana sinun on oltava kärsivällinen ja valmistettava joka tapauksessa varaleikkuupyörä. Kun ovi on leikattu, annamme koko asian jäähtyä yksinään. Älä missään tapauksessa kastele sitä! Tämä on tärkeää! Äkillinen jäähdytys voi häiritä seoksen rakennetta, josta kammio koostuu, mikä johtaa sen muodonmuutoksiin jatkokäytön aikana! Tällaisten tuotteiden seos on suunniteltu riippumattomaan, luonnolliseen jäähdytykseen. Kun metalli on jäähtynyt, puhdistamme oven reunat ja sen reikä kammion seinässä viilalla burrsista.Seuraavaksi ovelle ja seinälle merkitsemme merkinnät saranan alle. Poraamme reikiä.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Poraamme oviin myös reikiä hilaventtiilin kiinnittämistä varten. Tarvitset silti reikiä oven alla. Ne palvelevat ilman syöttämistä uuniin (eräänlainen puhallus) .Asenna tarvittaessa jalat, kammion pohjaan kulmiin poraamme myös halkaisijaltaan reikiä.
Tarvitsemme myös suorakaiteen muotoisen metallin, jotta tehdään nauha, joka peittää oven ja seinän välisen raon sisäpuolelta, jotta ovi ei mene uuniin, kun se suljetaan. Voit tehdä tämän leikkaamalla tarvittavien parametrien metallipala, johon myös poraamme reikiä seinään kiinnittämistä varten sisältä.
Kun pora on valmis, kootamme kaikki yhdeksi kokonaisuudeksi pienten muttereilla varustettujen ruuvien, ruuvitaltan ja vastaavan avaimen avulla.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Mene nyt putkeen. Tällaiset putket palamistuotteiden poistamiseksi kaasukattiloista menevät yleensä kaksinkertaisesti. Tämä on niin kutsuttu "turboputki". Putken sisällä on siis vielä yksi - pakokaasu tulee ulos sisäisen putken läpi, ja kylmä ilma tulee kattilaan ulkoisen putken kautta järjestelmän jäähdyttämiseksi. Tässä tapauksessa meille on erittäin hyödyllistä lisälämmöneristys. Täytä tämä yksinkertaisesti putkien välinen tila jollakin lämmönkestävällä täyteaineella. Nyt ei voi pelätä, että putken lämpö sulattaa teltan tai kasvihuoneen katon.
Kuten jo mainitsin, palamiskammiossa on jo putken poistoaukko, joten meidän on vain kiinnitettävä se vastaavasti.
Minihella seinälle asennettavasta kaasukattilasta

Se on helppo asentaa ja yhtä helppo poistaa, mikä on erittäin kätevää kuljetuksen aikana. Haluttaessa on mahdollista asentaa sadesuoja putken yläosaan niin, että se ei kaata uuniin, kun sitä ei käytetä. Tällainen uuni sopii helposti minkä tahansa auton tavaratilaan, se ei ole raskas, kompakti. Se lämmittää huonolla säällä ja antaa mukavuutta teltassasi.
Kommentit (1)
 1. Vadim Alexandrovich
  #1 Vadim Alexandrovich vieraita 3. toukokuuta 2018 klo 11:22
  0
  Hölynpölyä alusta loppuun !! Palamiskammio alhaalta palaa nopeasti, koska kertakäyttöistä laitetta voidaan käyttää. Ideoita varten 5. Tuotteen tehokkuudesta 2.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit