Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Irrotettava poran suutin jauhatuslevyn levyltä
Poran suulakkeen poralla jauhatuslevystä

Erittäin hyödyllinen poraus- tai ruuvitalttapää, joka on valmistettu käytetystä hiomalaikasta. Tällaisen laitteen avulla on mahdollista leikata metalli tai käsitellä sen pinta. Tämä leikkuutyökalu voi olla erittäin hyödyllinen niille, joilla ei ole hiomakoneet (kulmahiomakone) tai jotka eivät pysty käyttämään sitä vaikeasti tavoitettavissa paikoissa.

Mitä tarvitset?


 • Loput levyjauhimesta.
 • Pultti.
 • Yksi aluslevy on hiomalaikassa olevan reiän sisähalkaisijan kokoinen.
 • Kaksi aluslevyä, joiden halkaisija ylittää hiomalaikassa olevan reiän sisähalkaisijan.

Poran suulakkeen poralla jauhatuslevystä

Leikkaussuuttimien valmistus


Kierrä levy irti. Kuten näette, sen ei pitäisi olla täysin valmis. Jos sinulla ei ole myllyä, kysy naapuriltasi tai lähimmästä korjaamosta, he heittävät joka tapauksessa tällaiset levyt.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Laitimme suuren aluslevyn pulttiin. Sen ei tarvitse olla suorakaiteen muotoinen. Koska isohalkaisijaisten aluslevyjen löytäminen on ongelmallista, tein siitä, mitä oli käsillä. Aluslevyn ulkohalkaisijan tulee olla suurempi kuin reikä levyn kiinnittämistä varten.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Laitamme sitten levyn pulttiin. Asenna aluslevy, jonka halkaisija on suunnilleen yhtä suuri kuin levyn kiinnitysreiän halkaisija, jotta se pysyy tiukasti keskellä.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Laitamme kaiken tämän päälle iso aluslevy, sama kuin alussa.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Kiristämme kaiken hyvin mutterilla.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Seurauksena on, että meillä on tällainen erittäin hyödyllinen suutin poraa tai ruuvitalttaa varten.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Kiinnitä pultti poran kammioon.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Ja metallin sahaaminen. Esimerkiksi teräsputki.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Se leikkaa täydellisesti. Ei missään nimessä kipinöitä, kuten työskennellessäsi kulmahiomakoneilla, koska poran nopeus on erittäin pieni verrattuna hiomakoneeseen.
Suutin porassa jauhatuslevyn levyltä

Tietysti, et missään tapauksessa saa laiminlyödä turvatoimenpiteitä työskennellessäsi - ainakin suojalasien on oltava sinun päälläsi. Pienten kierrosten takia leikkuutyökalusta ei tullut vähemmän vaarallista, ja kaikkia suojausvaatimuksia on noudatettava.
Tämän suuttimen avulla voit puhdistaa metallin pinnan maalilta tai ruosteelta, leikata putki vaikeasti tavoitettavissa olevaan paikkaan ja paljon muuta. Hyödyllinen asia, tee se itse - et tule katumaan sitä.

Katso video


Kommentit (10)
 1. nikika.pod
  #1 nikika.pod Vierailijat 30. huhtikuuta 2018 12:38
  1
  Saimme pois ja heitimme poran, rakas ilo, ohi, tiedämme.
 2. Micha
  #2 Micha vieraita 30. huhtikuuta 2018 20:00
  0
  ja kuinka paljon riittää takusenkogo kruzhzhochka.
 3. Sergey K
  #3 Sergey K Vierailijat 30. huhtikuuta 2018 klo 22.20
  0
  Minulla on sellainen suutin, vaikka ostin sen normaalisti alle 22,2 mm, ostin sen noin 20 vuotta sitten.Työkalu oli silti melko kallis, eikä jauhatuslaitetta tarvittu erityisen. Poran hiontalevyille nopeus ei riitä, mutta ellei mikään muu ole mahdollista. Mutta puun 115 mm sahanterä osoittautui melko hyväksi, mutta on tietysti parempaa ja turvallisempaa käyttää erikoistyökalua.
  1. Vieras Igor
   #4 Vieras Igor vieraita 19. syyskuuta 2018 11:32
   0
   En ole suuri kulmahiomakoneiden asiantuntija. Mutta kuka osti sen itselleen, hän lukei huolellisesti kulmahiomakoneiden käyttöohjeet.
   Siellä kirjoitettiin MUSTA VALKOISSA, että puun sahauspyörien asentaminen oli kielletty kategorisesti. Aluksi en ymmärtänyt miksi se on mahdotonta.
   Mutta älykkäät ihmiset sanoivat, että jos levy juuttunut, niin etsit huoneen viidettä nurkkaa lentävältä jauhatimelta. Et pidä kulmahiomakonetta käsissäsi juuttumisen aikana. Keskitason lain mukainen kytkin ei välttämättä sammu tällä hetkellä.
 4. Vieras Victor
  #5 Vieras Victor vieraita 30. huhtikuuta 2018 klo 10:22
  2
  Vastaavia kokkeihin tarkoitettuja lapsia koskevia julkaisuja ilmestyy useammin, ja näyttää siltä, ​​että kirjoittajat eivät vaivaudu työsuojeluongelmiin. Onko kulmahiomakoneiden mielessä vielä auluja ja kyliä, joissa ei ole myytävänä myllyjä? Säännöt on kirjoitettu veressä: 1. Käytä työkalua vain tarkoitukseensa. 2. Lue käyttöohjeet.
 5. Aleksandr
  #6 Aleksandr vieraita 1. toukokuuta 2018 02:34
  0
  Ostin suuttimen, hän tappoi poran ja tappoi sen.
 6. gerii
  #7 gerii vieraita 2. toukokuuta 2018 13:57
  1
  Levystä tulee DISPOSABLE. poran pienellä pyörimisnopeudella se romahtaa nopeasti.
  Laitoin uuden levyn hiukkaselle kunnolla pyöritettäessä ja sitten reuna pisteytetään.
 7. SD
  #8 SD vieraita 4. toukokuuta 2018 12:25
  1
  Poraa ei ole suunniteltu tällaista kuormaa varten. Tällä käytöllä voimavektori toimii kohtisuorassa porausmoottorin pyörimisakseliin nähden ja se on suunniteltu kuorman frontaalitoimintaan (moottorin pyörimisakselin linjaa pitkin). Kertaluonteiseen työhön on halvempaa ottaa yksinkertainen käsisaha metalleille.
 8. SD
  #9 SD vieraita 4. toukokuuta 2018 12:29
  0
  ja jauhamiseen tällaisia ​​sovittimia on saatavana kaupallisesti. toisaalta ruuvi kuten hiomakoneessa, toisaalta sauva kiinnitystä varten poraistukkaan.
 9. Georges
  #10 Georges vieraita 29. toukokuuta 2018 17:14
  2
  Jos tämä roska tarttuu, se repi poran käsistä, ja on hyvä, jos se on vain grohnetszaan lattialla, tai ehkä on mahdollista kävellä jollain kehon alueella levypalasilla, ne levypalat, jotka lentävät kaikkiin suuntiin tauon jälkeen, voivat pilata muotokuva, kulmahiomakone ei Se oli turhaan kehitetty kulmavaihteella ja suojakotelolla, useammin kuin kerran törmäsin sellaisiin asioihin, ihossa ei ollut reikiä.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit