Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Makrilli grillillä
Grillillä paistettu makrilli voi olla nopea improvisaatio, kun aikaa odottamattomien vieraiden saapumiseen on hyvin vähän. Kala marinoidaan tunnin ajan, paistetaan melkein heti: ruhon sivuista tulee kultaisia ​​vain 20 minuuttia. Maun mukaan keitettyä ja paistettua makrillia ei voida verrata grillillä paistettuihin kaloihin. Tämä ruokalaji nautitaan rikkomalla pieniä paloja haarukalla. Paistamisen jälkeen kala saa erilaisen tilan, tähän ruokaan voi liittää lasillisen kevyttä valkoviiniä.
Makrilli grillillä

tuotteet:
 • makrilli - 2 kpl,
 • oliiviöljy - 6 rkl. l.,
 • sitruunamehu - 2,5 rkl. l.,
 • soijakastike - 4 rkl. l.,
 • kuivat mausteet (Provence-yrtit tai kuivatut mausteet kaloille) - 2 rkl. l.,
 • suola - 1 tl.

Makrilli grillillä

Makrillin valmistusjärjestys grillillä


1. Ihanteellinen vaihtoehto on heittää vasta saalis makrilli grillille. Sitten mausteita ei tarvita, se voidaan tehdä vain suolalla ja sitruunamehulla. Jotta jäädytetty kala olisi maukas, hänen on kiinnitettävä enemmän huomiota. Koko suuri rasvamakrilli on paistettu.
2. Ruhot leikataan, sisäosat otetaan pois, pestään. Hyvin usein makrillit paistetaan pään kanssa, kun ne ovat aiemmin poistaneet verhot. Mutta päättömät leivotut kalat näyttävät enemmän ruokahaluilta, joten sinun pitäisi päästä eroon syömättömistä osista etukäteen.
Makrilli grillillä

3. Pese ruhot pesemällä kylmää vettä, raaputa sisäiset mustat kalvot ohuella veitsellä. Purista sitruunamehu, kastele kala.
Makrilli grillillä

4. Ruhot hierotaan kevyesti suolalla molemmilta puolilta, ne vievät vähän suolaa. Kastutettu makrilli soijakastikkeella ja kasviöljyllä.
Makrilli grillillä

5. Ripottele makrillin mausteita. Voit ottaa kuumia mausteita. Voitele ruhojen sisäpuoli erityisen huolellisesti. Kalavatsa täytetään sitruunankuorilla.
Makrilli grillillä

Makrilli grillillä

6. Makrelliruoat jäähdytetään 60 minuutin ajan. Pitkäaikainen peittaus johtaa makrillin liialliseen pehmenemiseen.
7. Makrelli paistetaan grillillä, koska se voi liukastua suoraan vartaista grilliin. Arinaa ei tarvitse voidella, öljymarinadi ei anna kalan tarttua metalliin.
8. Makrelli paistetaan 10-12 minuutin ajan molemmilta puolilta. Samanaikaisesti maustekurkkuun voidaan asettaa marinoitua sipulia ja sieniä. Paistamisen aikana makrilli kastellaan soija-sitruuna-marinaadijäännösten kanssa.
Makrilli grillillä

Makrilli grillillä

9. Kalat asetetaan suurelle lautaselle, jota ympäröivät sitruunaympyrät ja yrtit. Kun tarjoillaan, kala leikataan, sitruunaviipale asetetaan jokaiseen makrillipalaan.
Makrilli grillillä

10. Piknikillä grillattua makrillia tarjoillaan ilman lisukkeita, rajoitettuna leivään ja mausteiseen kastikkeeseen.
11. Jäähdytetty makrilli ei näytä ollenkaan kuumalta. Monet leipovat makrillin ja jääkaapissa, ja tarjoavat sen vasta seuraavana päivänä. Kylmästä makrillista saadaan erinomaisia ​​pastoja. Yhden kalan liha vapautetaan luista, yhdistetään kahdella ruokalusikallisella paksua majoneesia, lyödään, vaivataan haarukalla. Osoittautuu rehevä homogeeninen tahnamassa. Kuutioiksi sipulit kuutioidaan, laitetaan tahnaksi. Lisätään jauhettua mustapippuria, korianterijauhetta ja kuminan siementen kokonaisia ​​jyviä. Paistettu makrillipasta levitetään ruisleipää.
12. Jos kuumapaistettu makrilli muuttuu olennaiseksi osaksi illallista, voit tarjoilla sitä perunamuusin ja tuoreiden vihannessalaattien kanssa.
Makrilli grillillä
Kommentit (1)
 1. Vieras Vladislav
  #1 Vieras Vladislav vieraita 30. huhtikuuta 2018 19:35
  0
  Silti paista silli.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit