Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Kuinka päivittää savikukkapotti
Kuinka päivittää savikukkapotti

Kevään alkaessa ei vain luonto herää, vaan myös halu luoda. Jos sinulla on käytettävissänne vanha savikukka potti, olet uskomattoman onnekas. Juuri nämä kuvioidut kukkaruukut arvostetaan muodikkaassa skandinaavisessa sisustuksessa. Mutta jos esteettinen käsitys eroaa viikinkien jälkeläisistä ja vanha potti ei aiheuta halua sisustaa ikkunalautaa, tämä työpaja osoittaa, kuinka muuttaa se tyylikkääksi huonekalupalaksi.
Materiaalit työhön:
 • 1. Kasvien ruukku;
 • 2. kitti;
 • 3. Hieno hiekkapaperi;
 • 4. Akryylipohjamaalaus ja maali (hopea, violetti, valkoinen);
 • 5. Lakka craquelure-valmistukseen;
 • 6. peiteteippi;
 • 7. Sakset, lyijykynä;
 • 8. Suihke lakkaa.

Työjärjestys


Puhdista ensin potti tarvittaessa nahat, pese huolellisesti ja kuivaa.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Levitä kitti pienellä lastalla tai käsin levittämällä sitä tasaisesti koko kattilaan ja anna kuivua.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Hienojakoisella hiekkapaperilla tasoitamme pinnan, ja jotta ei aivastuisi pölystä, on parempi käyttää lääkinnällistä naamaria.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Peitämme potin valkoisella akryylipohjaisella pohjamaalilla ja odota kuivumista.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Maalaamme sen hopeamalla maalilla kahdessa tai kolmessa kerroksessa.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Siirrymme kaikkein tärkeimpaan kohtaan. Nyt sinun on määritettävä, kuinka monta ja kuinka leveää nauhat ovat istutuskoneessa, joten mittaamme potin ympärysmitan, jaamme halutulla lukumäärällä. Merkitsemme lyijykynällä heidän tulevan sijaintinsa paikat ja maskiteipillä liimaamme joka toinen nauha. Tämä auttaa tekemään niistä sujuvammat.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Levitämme yksikomponenttista craquelure-lakkaa ja varaamme ruukut sivuun muutamaksi tunniksi.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Sekoitamme valkoista ja violettia maalia, kunnes saadaan hellävarainen pastellisävy. Tarkista koskettamalla ruukkua kevyesti, onko craquelure-lakka kuiva. Jos sormi tuskin tarttuu pintaan, voit levittää värillistä maalia. Harja on johdettava vain yhteen suuntaan ja huomaa, että mitä paksumpi kerros, sitä suurempi halkeama.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Poista peiteteippi, peitä ruukkujen koko pinta suihkelakalla. Harjan ja lakan käyttäminen tölkistä ei ole suositeltavaa, jotta vältetään räjähdysvaikutus.
Kuinka päivittää savikukkapotti

Tuotteemme on valmis! Tällainen ruukku sopii täydellisesti makuuhuoneen, lastentarhan tai keittiön sisustukseen. Siellä kasvamiseen sopii parhaiten geranium, kukkiva Kalanchoe, clivia, balsam, Sansevieria, Echeveria ja kaktus. Jos planter on tarkoitus sijoittaa keittiöön, voit istuttaa siihen rosmariinia, minttua tai laventelia.
Kommentit (1)
 1. Vieras Anastasia
  #1 Vieras Anastasia vieraita 27. lokakuuta 2018 14:47
  0
  Hyvää iltapäivää Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista. Minulla on vanhoja keraamisia kukkaruukuja, ne kuorivat maalin. Haluan maalata ne, mutta kuinka voin poistaa vanhan maalin tähän? Yksi hiekkapaperi? Vai onko tähän liuottimia? Kerro minulle.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit