Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena
Putkityöt, kuten muutkin korjaustyöt, sisältävät monia vivahteita. Teknisesti tämä työ on ymmärrettävää ja ennustettavissa, mutta et voi ennakoida kaikkea. Tapahtumia voi tapahtua sopivimmalla hetkellä, ja sinun on oltava varautunut niihin.
Vikaantuneen hanan vaihtaminen putkistoon on tavallista työtä. Yleensä se suoritetaan sen jälkeen, kun talon vesihuolto on kokonaan sammutettu tai pystysuorilla johdotuksella varustetussa nousuputkessa. Mutta mitä tehdä, kun koko talon irrottaminen vedenjakelusta ei ole suositeltavaa, ja nosturi on vaihdettava?
Katsotaanpa, kuinka yksi putkimiesten päälliköistä pääsi ulos tilanteesta. Haluamme varoittaa heti, että tämä menetelmä ei ole ihmelääke ja että sillä on melko vakava riski. Mutta sen hylkääminen ei myöskään ole sen arvoista. Joten aloitetaan!
Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Ongelman kuvaus


Palloventtiilistä, huolimatta sen paremmasta rakenteesta suhteessa venttiiliin, voi myös tulla käyttökelvoton. Tähän voi olla useita syitä:
 • Palloa mittakaavan muodostuminen ja sen seurauksena PTFE-tiivisteiden (satulat) poistaminen;
 • Kiertotangon murtuma;
 • Nosturin sisäosien muodonmuutos;
 • Itse pultin pallo vaurioituu.

Tämä voi tietenkin johtua monista syistä, esimerkiksi huonolaatuisesta ohutmetallista tai valmistajan säästöistä komponenteille. Mutta kriittisessä tilanteessa, kun nosturi ei toimi ja se on vaihdettava, sinun on löydettävä oikea poistumismahdollisuus ja samalla et saa tulvata itseäsi tai naapureitasi.
Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Vaihdamme nosturia paineen alaisena


Aluksi on syytä valmistaa joitain astioita veden täyttöä varten ennakoimattomalle tapahtumalle. Jos wc tai tarkastusluukku sijaitsee lähellä viemäriputkea, voit tyhjentää ne sopivan letkun kautta.

Valmistamme tiivisteaineen


Lankojen tiivistämiseksi putkistoissa käytetään erilaisia ​​tiivisteaineita. Jokaisella niistä on omat edut ja haitat. Yksi monipuolisimmista ja muinaisimmista tiivisteaineista pidetään pellavatakana.
Viime aikoina hinausta on tavallisesti käytetty yhdessä tiivistepastaten, kuten Unipack, kanssa. Se on helppokäyttöinen, myrkytön, korroosionkestävä ja +140 asteen lämpötilaan saakka. Mutta tämän materiaalin suurin etu on kyky sopeutua 45 asteeseen. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen monimutkaisille kokoonpanoille, joissa on mukana useita elementtejä ja kummankin sijainti on tärkeä. Toisin kuin esimerkiksi vaalea, sinun ei enää tarvitse purkaa liitosta, jos vääntät yhtäkkiä vahingossa hankaa tai karkeaa suodatinta mittarin edessä. Se kuivuu erittäin hitaasti, joten jos joudut purkamaan kokoonpanoelementit, tämä työ voidaan tehdä ilman paljon vaivaa.
Kelaamme useita hinauskuituja ja kierrä ne tiukkaksi pigtailiksi. Laskemme pituuden niin, että se riittää koko langan käämitykseen hanan alla. Nostamme vähän tiivistepastaa ja liota tiivisteaineemme huolellisesti.
Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Irrota nosturi


Tämä menettely on erittäin vaarallinen, koska nosturin runko voi kiertymättömänä halkeilla tai yksinkertaisesti räjähtää veden paineesta. Säädämme säädettävää tai kaasuavainta nosturin kauluksen koon alapuolella. Samaan aikaan venttiilin kahva (vipu tai "perhonen") voidaan poistaa ruuvaamalla ruuvi messinki Euro-mutteri.
Säädä paine ja sammuta hanat vastapäivään pitäen nousun hanasta.Langan viimeiset kierrokset voidaan tehdä manuaalisesti, koska langan vastus tulee olla minimaalinen.
Kun olet poistanut hanan langasta, korvaamme vedenpoiston varastosäiliön tai letkun.
Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kierrämme sinetin


Kääri esivalmisteltu pigtail-letti hanan kierteeseen myötäpäivään. Niinpä nosturin asennuksen aikana tiivisteen kelaus ei ole mahdollista. Lisäksi se voidaan hankaa lankaan käsin.
Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Asennamme nosturin


Asennamme uuden palloventtiilin käsin avaamalla venttiilin veden syöttämistä varten. Usean kierroksen jälkeen yhteys voidaan vetää ylös avaimesta. Käännämme hanaa kokonaan, paljastaen sen aseman suhteessa muihin kokoonpanoelementeihin, ja käännä venttiili. Hyvä liitos on kuiva liitos nousun ja nosturin ulostulossa.
Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Kuinka vaihtaa venttiili paineen alaisena

Käytännön vinkkejä


Sammuta tällaisissa tilanteissa vedenjakelu nousuputkessa tai talossa aina kun mahdollista. Koska on mahdotonta olla täysin varma putken putken alla olevan langan oikeellisuudesta, sinun on valmisteltava leikkaamaan se uuteen, ja tämä vie aikaa. Ja veden paineen alla - tämä on erittäin hankalaa, ja joskus yksinkertaisesti mahdotonta.
Jotta palloventtiili ei joutuisi toimintahäiriöihin tai rikkoutumisiin, sitä tulisi kehittää 1-2 kertaa kuukaudessa, sulkemalla ja avaamalla lukitustanko vuorotellen.
Yritä aina ottaa korkealaatuiset lukitusosat, myös kuulaventtiilit, koska hyvä putkimies, joka pystyy korjaamaan viat, ei välttämättä ole käsillä!

Katso video


Kommentit (62)
 1. Victor Fedorovich
  #1 Victor Fedorovich Vierailijat 24. maaliskuuta 2018 01:52
  28
  rzhachno, joten kehyksessä vedenpaine on korkeintaan 1,5 ilmakehää (1,5 kg / cm2); tosielämässä vedenpaine on vähintään 4 ilmakehän (4 kg / cm2)
  1. Alexander
   #2 Alexander vieraita 24. maaliskuuta 2018 10:23
   13
   Avaa talon muut hanat ja paine laskee dramaattisesti.
   1. Alexander
    #3 Alexander vieraita 30. maaliskuuta 2018 19:01
    8
    Joo, joten hänen naapurinsa aloitti nosturit avatakseen heidät)))))))
  2. Alexander Sergeevich
   #4 Alexander Sergeevich vieraita 3. huhtikuuta 2018 01:57
   25
   Olen samaa mieltä! Olisin katsonut ohjattua toimintoa, kun P sanoo enemmän kuin 2. En vain voi vetää vettä valmistettuihin astioihin - en pysty kääntämään sitä normaalisti! Pomppu ja suorita hätäjoukko!

   En edes katsonut, lyhyesti sanottuna. Enrage, yleensä sellaisia ​​neuvoja! Ihmiset nähdään tarpeeksi, he alkavat tehdä, ja sitten he juoksevat heti meille - "Apua ja helpommin!"
  3. jurassic
   #5 jurassic vieraita 7. huhtikuuta 2018 16:35
   9
   meillä on 8 - 10. Silmiä olisi mielenkiintoista nähdä
  4. Vieras Alexander
   #6 Vieras Alexander vieraita 12. toukokuuta 2018 10:27
   14
   Minun täytyi itse vaihtaa putkimies- ja painehanat usein, koska joissain tapauksissa tuloa ei voida estää. Ne muuttuvat erittäin helposti, jos kädet kasvavat useammasta kuin yhdestä paikasta. Kirjailija teki virheen, ennen kuin hana kiristettiin, hänen piti olla AVATTU, jotta paine ei paina niin kovaa, pakkaamisen jälkeen sulje hana ja se on se. Ja ne kommentaattorit, jotka epäröivät, sanon yhden, tiedät vain, kuinka istua nojatuoleissa ja sohvilla, etkä pysty suorittamaan perustoimia. Mutta se on hyvä, niin kauan kuin siellä on ihmisiä, meillä on työtä))
   1. Putskin
    #7 Putskin vieraita 20. tammikuuta 2019 20:48
    2
    Joten hän avasi sen jonkin verran, ja nämä surut ovat kommentti-nuoria, jotka voivat vain puhaltaa näppäimistöä.
 2. Alexander
  #8 Alexander vieraita 24. maaliskuuta 2018 02:19
  23
  ja kokeile tätä kuumalla vedellä olevalla nousuputkella 4 atm: n paineessa. ja mikä kapasiteetti tulisi asettaa!
 3. Vieras Vasily
  #9 Vieras Vasily vieraita 24. maaliskuuta 2018 03:32
  8
  Kyllä .... Paine järjestelmässä ei ole enempää kuin puolitoista ilmakehää .... Ja mittarin värin perusteella - HVS: ssä oli ruuvinvaihto ... Ja HUW: n paineessa 6,2 - onko vaihtoehtoja ??!
 4. Vieras Michael
  #10 Vieras Michael vieraita 24. maaliskuuta 2018 06:47
  49
  Älä yritä käyttää tätä neuvoa. Kaada oma ja alempi sijainti kvatiralle
 5. Vyacheslav
  #11 Vyacheslav vieraita 24. maaliskuuta 2018 07:13
  3
  Kaasuventtiilien sarja
 6. Alexander
  #12 Alexander vieraita 24. maaliskuuta 2018 07:41
  67
  Hei naapureille, olen itse putkimies, enkä koskaan tee sellaista hölynpölyä, enkä neuvo muita.
 7. Vieras Anatoly
  #13 Vieras Anatoly vieraita 24. maaliskuuta 2018 08:06
  5
  Ja jos siellä on kuumaa vettä?
 8. Sanya
  #14 Sanya vieraita 24. maaliskuuta 2018 08:37
  17
  ja jos lanka katkeaa, niin mitä !!!
  1. Alexander
   #15 Alexander vieraita 24. maaliskuuta 2018 10:26
   5
   Kun he piinaavat itseään asettamalla vesijohtoveden taloon (asunto) hankkimalla ongelmia asunto- ja kunnallisteknisten työntekijöiden avulla, tekevät sen tulevaisuudessa itse ja ilmaiseksi.
  2. Shura
   #16 Shura vieraita 24. maaliskuuta 2018 klo 17.57.
   20
   Tappaa puun vaarna ja kutsuu hätätilannetta
 9. Alexander Semenyuk
  #17 Alexander Semenyuk vieraita 24. maaliskuuta 2018 09:10
  17
  Moskovassa säästöt 2,5 tonnia, ja riski on vielä suurempi. Hanan alla oleva lanka voi myös katketa. Se oli sellaista. Mutta jos kaikki päätti käyttää mahdollisuuden, valmista puinen paloiteline. Voit tehdä sen itse esimerkiksi kuivasta levystä (ei lastulevystä). Terävän pään tulisi päästä putkeen vapaasti 2 - 3 cm. Kriittisessä tilanteessa se voidaan ajaa putkeen, katkaista lanka ja kiristää palloventtiili ja porata puu putkesta ruuvitaltalla. pilko kuusi ilmakehän pitoa
 10. Maxs
  #18 Maxs vieraita 24. maaliskuuta 2018 09:12
  5
  Kerran tulvin melkein itselleni ja naapureilleni. Nosturi alkoi valua, ravistelin sitä millä tahansa ja odotin sopivaa tapausta useita vuosia. Hän tuli - hän näki ilmoituksen veden sammutuksesta 3 tunniksi.
  No, minulle riittää, ajattelin ja lajittelin kaiken. Vettä annettiin puolessa tunnissa. ;) Uutta hanaa ei voinut kiirehtiä, koska En poistanut kahvaa, kieroin vanhan. Hän palasi alkuperäiseen tilaansa. Vesillä ei ollut aikaa päästä naapureihin.
  Maksoin nousuputken irrottamisesta ja muutin rauhallisesti kaiken.
 11. Vieras Sergey
  #19 Vieras Sergey vieraita 24. maaliskuuta 2018 12:12
  16
  Sinun on käännettävä hinaus toiseen suuntaan.
  1. Alexander
   #20 Alexander vieraita 7. huhtikuuta 2018 klo 22.10
   2
   Kyllä, kyllä, ja hinaus oli mahdollista kääriä poistamatta nosturia kokonaan ja sitten nosturi irrotettaessa ja käämittämällä heti uusi
 12. Dmitry
  #21 Dmitry vieraita 24. maaliskuuta 2018 16:19
  16
  Paineessa 3 atm. veden virtaus avoimesta putkesta 1/2 ": een on noin 90 l / min. Joten et saa paria kauhoja. Tulvaat kaikki! Ja vaikka, kuten artikkelissakin, kaikki on kierteellä kunnossa ja kaikki tehtiin nopeasti. Kukaan ei tee. En anna neuvoja.
 13. vieras
  #22 vieras vieraita 24. maaliskuuta 2018 17:44
  19
  Älä yritä toistaa sitä! Täytä kaikki helvettiin. Tietoja letkusta yleensä täydellinen hölynpöly.
  1. Vieras Alex
   #23 Vieras Alex vieraita 26. maaliskuuta 2018 15:47
   5
   Ei ollenkaan hölynpölyä. Se oli sopimus. Yöllä naapuri heräsi, rikkoi nosturin sisäänkäynnin kohdalla. Kehystä letku imurista ja wc: hen. Onneksi kylmä nouseva räjähti. Pellavahaava, 3 kierrosta FUM: n päälle ja vähän silikonia. Nosturi haavoitettiin avoimessa tilassa. Se on ollut kuudes vuosi siitä, kun menin - ja kaikki on nyt hyvin.
 14. vieras
  #24 vieras vieraita 24. maaliskuuta 2018 klo 9:48
  7
  No, lopulta:
  Keltainen kaasuhana, asennettu veteen.
  Pellava kelataan satunnaisesti eikä aivan lankassa, mikä tarkoittaa, että se ei ole makuulla niin kuin pitäisi ja vuotoja tulee
  Suuri riski naapurien tulvista.
  Ja mikä tärkeintä, hanat sijaitsevat tiskin yläpuolella ja viittaavat nousevaan, mikä tarkoittaa, että vuorosta on jo maksettu kuukausimaksu eikä sitä makseta, kun soitat hätävesimiehelle.
 15. max
  #25 max vieraita 24. maaliskuuta 2018 klo 10:37
  15
  Putkimiehenä sanon, että kun irrotat vanhan tuulettimen, kierrät välittömästi uuden, sen pitäisi olla auki, mutta ensin on käärittävä 2 3 kiertettä (kierteet), suljettava tuuletin ja puhdistettava lanka hiljaa, kelattu kela, kela on myötäpäivään. nuoli ja pyöritä tuuletusaukko loppuun asti. Mutta parempi kutsua erityisesti koulutettuja ihmisiä
  1. Kostja
   #26 Kostja vieraita 3. heinäkuuta 2018 klo 9.00
   2
   Bliiiin! Ventil, ei ventel. Ainakin luet sen, mitä on kirjoitettu ostoasiakirjoissa.
 16. Dmitry
  #27 Dmitry vieraita 25. maaliskuuta 2018 10:33
  3
  Putket ovat vanhoja, selvästi hitsattuja pitkään. Joten, jotta hana ei putoa putkesta kääntämällä hanaa - tässä tapauksessa se on kaikki sama: käännämmekö sitä paineen alaisena - ilman painetta, olisi kiva pitää putkea kaasuavaimella langan yläpuolella ja kiertää hanaa molemmin käsin - käännä hana yhdellä näppäimellä ja pidä toista putki. Ja älä vedä nosturia putken päällä, vaan työskentele käsin käsi, jotta hitsaus ei vähentyisi.
 17. Alexander
  #28 Alexander vieraita 25. maaliskuuta 2018 18:56
  5
  On parempi olla tekemättä tällaista koetta asunnossasi, älä kaappaa rahaa kodin putkiston antamiseksi, jotta se irrottaa veden nousuputkessa! Varsinkin jos ei tiedetä, mikä paine putkessa on: 3 ... 4 atm: lla, nosturia ei yksinkertaisesti voida tuoda kierteeseen ...
 18. Jakub
  #29 Jakub vieraita 25. maaliskuuta 2018 21:59
  3
  Mikä pellava? ”Hän valmisti nopeasti haan, siveli sen autotiivisteellä. Itse tiiviste jätettiin avoimeksi levittääkseen se nopeasti nousuputken kierteisiin. Avaa seuraavaksi kaikki hanat kuumalla ja kylmällä vedellä aina kun mahdollista. Tämä vapauttaa jonkin verran painetta. Uuden hanan on oltava avoin, jotta se ei pala.
 19. Akaki
  #30 Akaki vieraita 26. maaliskuuta 2018 15:30
  1
  Chet jotenkin vakuuttamaton. Putki on sijoitettu kätevästi, virtaus ei ole voimakas ... Mitään oikeasti siellä ei ole enää. Valitettavasti. Ja ei ole tehty sellaisia ​​temppuja!)))))))
 20. Vieras Andrew
  #31 Vieras Andrew vieraita 26. maaliskuuta 2018 18:15
  2
  nouseva on kiinni, mutta vettä ei tyhjennetä; paineella ei ole sellaisella korkeudella.
 21. Vieras Oleg
  #32 Vieras Oleg vieraita 27. maaliskuuta 2018 07:23
  0
  Mutta jos hän korvaisi suuremman tilavuuden pohjan alla, esimerkiksi 80 litran muovinen tynnyri, hänellä ei olisi ollenkaan ongelmia.
 22. Alexander
  #33 Alexander vieraita 27. maaliskuuta 2018 07:35
  5
  Hyvät herrat, jos asutte kerrostalossa ensimmäisen kerroksen yläpuolella, en todellakaan suosittele nosturin vaihtamista ilman paineen vähentämistä seurausten välttämiseksi
 23. Vieras Sergey
  #34 Vieras Sergey vieraita 27. maaliskuuta 2018 18:36
  1
  Naapureiden tulvien välttämiseksi oli tarpeen rakentaa jotain pesualtaan kaltaista ja suunnata vesi wc: hen (onneksi se on lähellä)
 24. Vieras Oleg
  #35 Vieras Oleg vieraita 28. maaliskuuta 2018 16:17
  6
  Käämitys tulisi haavoittaa myös silloin, kun nosturia pidettiin viimeisellä langankierteellä
  1. Vadim
   #36 Vadim vieraita 1. huhtikuuta 2018 01:48
   0
   Luin kommentteja ja ajattelin ainakin jonkun kertovan minulle tämän? Aivan niin.Jotta säästät aikaa, sinun on käämittävä käämitys heti, kunnes vanha nosturi on täysin auki. Jos teet kaiken nopeasti ja tarkasti, niin 2 atm: n paineessa. 20 litran tilavuus riittää. Tarkistin sen itse äskettäin lämmitysjärjestelmässä.
 25. alexey
  #37 alexey vieraita 29. maaliskuuta 2018 12:22
  0
  kaatoi ämpäri vettä tiskin ohi)
 26. alexey
  #38 alexey vieraita 29. maaliskuuta 2018 12:23
  4
  ja vielä) toivon, että naapurini ylhäältä eivät kuuntele sinua)
 27. Alexander
  #39 Alexander vieraita 30. maaliskuuta 2018 18:54
  1
  Oli mahdollista keksiä mikä suppilolanka 5 litran pullosta wc: hen. Ja hän pyysi naapuria alhaalta pitämään sitä, koska hänellä ei ollut minnekään mennä)))))
 28. Vieras Igor
  #40 Vieras Igor vieraita 1. huhtikuuta 2018 19:49
  2
  4 atm on viiden kerroksen rakennuksessa ja talon 16. kerros 7 on 7,5 atm. Se tulvii kaiken kellariin.
 29. Fedotov Sergey
  #41 Fedotov Sergey vieraita 1. huhtikuuta 2018 19:59
  2
  Älä yritä tehdä tätä - jos lanka on vanha, se voi rikkoutua etenkin, kun hana “roikkuu” 1-2 kierteeseen! vain letkulla, sido se ensin 2-3 lankaan ja TÄMÄN TAKAISIN TAKAISIN
 30. Ivanov Ivan, muutti nosturinsa itse.
  #42 Ivanov Ivan, muutti nosturinsa itse. vieraita 2. huhtikuuta 2018 06:40
  3
  Paskaa, -Älä yritä tehdä tätä, -Niin voi tulla paljon ongelmia 1-Naapureiden tiivistäminen 2 - Lankojen repiminen putkesta putkenosturin purkamisen yhteydessä 3 Jos kuuman veden syöttö tai keskuslämmitys voi palaa, langan 4-pellavaa ei ehdottomasti haavoiteta, jonkin jälkeen Ajan myötä putken ja hanan välillä on kierteitetty yhteys. On toinenkin, parempi tapa, jos se on kärsimätön, mutta en puhu siitä, huonoissa käsissä se voi aiheuttaa haittaa, ei hyötyä.
 31. Putkimies Petrov
  #43 Putkimies Petrov vieraita 4. huhtikuuta 2018 09:16
  0
  hauska, keittiössä oli sama ongelma, sekoittimen kuulaventtiili juoksi, sinun täytyy vaihtaa, mikä on helpompaa? mutta asunnon aukkohana on vanha eikä se lukitse vettä, avasin hanan kylpyhuoneessa (mihin olisi vettä mennä), ruuvisin pallovettä, tietenkin juoksin, pistorasiaan, mutta !!! vitun johdotus on vanha ja vesi on kulkenut veden läpi, pidän hanasta, se osuu minuun, päästän tapin menemään - vesi roiskuu, 4. kerros, oi ja juoksin, virta on heikko, sammutin ja sietin vaimon huudolla, leikkin koneen huoneistoon, tyrmäsin sen, jätin sen pitämään nosturin ja menin itse kauppaan varaosia varten, no, he eivät tulvinneet monia ihmisiä :)
 32. Romaani
  #44 Romaani vieraita 6. huhtikuuta 2018 klo 9:31
  5
  Jos päätät vaihtaa nosturin tällä tavoin, varastoi suuri summa korjattavaksi naapureillesi!
 33. Ivan
  #45 Ivan vieraita 7. huhtikuuta 2018 klo 9:55
  4
  Meillä on yksi niin muuttunut! 8 kerrosta kastettu. Säästetty raha yli vuodeksi.
 34. v.v.p
  #46 v.v.p vieraita 11. huhtikuuta 2018 07:56
  6
  satupeurot ....
 35. Vieras Nikolay
  #47 Vieras Nikolay vieraita 12. huhtikuuta 2018 17:36
  4
  Olen työskennellyt putkimiehenä 6 vuotta, en ole nähnyt huonoja neuvoja, tietysti voit, jos olet pohjakerroksessa, mutta en silti suosittele.
 36. Kirill
  #48 Kirill vieraita 13. huhtikuuta 2018 06:54
  0
  Itse asiassa kaikki on totta! Mutta vaihtaa talon hana paineen alla ... tämä on jo yli ...
 37. Long_Live
  #49 Long_Live vieraita 15. huhtikuuta 2018 18:18
  2
  Tule, tee se, täytä naapurit ja maksa korjaus! Olet riskialtistamme)
 38. Waldemar
  #50 Waldemar vieraita 16. huhtikuuta 2018 16:34
  3
  Hitto, ja et voi ruuvata toista hanaa hanalle vasta paremmina aikoina.
 39. Juri Vasilievich
  #51 Juri Vasilievich vieraita 19. huhtikuuta 2018 12:14
  0
  Keittiön viidennen kerroksen hostellin kuumavesiventtiili vaihdetaan. Hän avasi vielä kolme venttiiliä kuumaa vettä varten huoneessa ja yhden suihkussa paineen vähentämiseksi. Paine kuumavesijärjestelmässä on suurempi kuin kylmässä. Se oli suojattu vedeltä muovialtaalla, joka vedettiin venttiilin poistokohdan yli. Kaikki "rullattu".
 40. Vieras Vladimir
  #52 Vieras Vladimir vieraita 20. huhtikuuta 2018 12:44
  0
  Yritä lentää korjaamaan naapureita Ja tämä suru putkimies näkee ensimmäistä kertaa niin, niin toista, en suosittele, että kaikki on väärin
 41. Vitali
  #53 Vitali vieraita 21. huhtikuuta 2018 14:10
  1
  Erityisesti koulutetut ihmiset tulevat ilman lisäohjeita soittamaan minne sinun pitäisi, vaikka he pyytävätkin rahaa. Sulkeudu seisomaan tunniksi. Tunnin ajan hanalla ei ole jotain korvaavaa, voit juottaa kaikki putket)))
 42. Gregory
  #54 Gregory vieraita 21. huhtikuuta 2018 19:27
  1
  En suosittele! Teräsputken lanka voi rapistua, ja irrotettaessa hiki pohja rikkoutuu ja sitten kaikki. Älä koske, jos et ole ammattilainen tässä asiassa.
  1. minulle
   #55 minulle vieraita 6. marraskuuta 2018 04:09
   0
   Ja mikä on hänen ammattitaidonsa? Pysäyttämällä vettä ajatuksen voimalla? Koska jos se muuttuu paineen alaisena ja lanka putoaa, tulos on sama jokaiselle henkilölle. Samalla menestyksellä voit mennä itse kellariin ja sammuttaa nousuputken. Mutta on parempi asentaa uusi nosturi vanhaan ja unohtaa se. Eikä 90 l / min suhteessa 1/2 "4 pisteellä, ei edes ole lähellä.
 43. Alexander Kursatsky
  #56 Alexander Kursatsky vieraita 22. huhtikuuta 2018 20:01
  1
  On paljon helpompaa ruuvata uusi nosturi siihen ja yrittää kehittää vanha. Ja hän ei edes yrittänyt.
 44. Ufimtsev Alexander Sergeevich
  #57 Ufimtsev Alexander Sergeevich vieraita 26. huhtikuuta 2018 19:14
  0
  Hitto että kirjoitat jotain ?? Kaveri sanoi saman; En tiedä mitä tapahtuu; tehty kauniiksi !! Itse olet sitten lamppu kysyä vaimosi))
 45. Edward
  #58 Edward vieraita 27. kesäkuuta 2018 18:05
  0
  Yrität korvata hana kuumalla vedellä paineen alaisena.Et työskentele, vain kuivu
 46. Eugene
  #59 Eugene vieraita 15. syyskuuta 2018 15:58
  0
  Normaali työ, melkein rauhallisesti ja vaivatta.
 47. Älä toista tyhmiä virheitä.
  #60 Älä toista tyhmiä virheitä. vieraita 21. marraskuuta 2018 19:53
  0
  Vaikka venttiili vaihdetaan paineen alaisena, tulvi todennäköisesti kaikki naapurit, tämä on millainen kapasiteetti sinulla on niin hitaalla vaihtovaiheella!
 48. Vieras Sergey
  #61 Vieras Sergey vieraita 21. tammikuuta 2019 19:22
  0
  Et voi tehdä tätä, voit käyttää mahdollisuuden vain, jos olet täysin varma siitä, mitä aiot tehdä. Jos on epäilystä siitä, että jotain menee pieleen, ajattele, onko sinulla riittävästi rahaa alempien asuntojen korjaamiseen. Riski ei ole niiden ongelmien arvoinen, joita saat. Jos tilanne ei ole hätätilanne, muutos voi muuttua kalliimmaksi. Henkilökohtaisesti, jolla on 20 vuoden kokemus ja jolla on kokemusta sellaisista korjauksista, en tee sitä, jos voin tehdä sen oikein. Ja yleensä, kun lähestyt vettä, ota ”älä tee haittaa” -sääntö. Jopa kaasulla se on yksinkertaisempaa, voit pitää sitä sormella, paine on vähäinen. Kyllä, ja räjähtäviä seoksia ikkunan ollessa auki olet 2-3 minuutissa. älä kirjoita.
 49. Vieras Alexander
  #62 Vieras Alexander vieraita 18. helmikuuta 2019 10:28
  0
  Ämpäri on hyvä korvata pystysuoran putken alla. Ja jos putki on vaakasuora?

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit