Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Erittäin yksinkertainen sänky kissalle
Kissoille yksi tärkeimmistä asioista elämässä on uni. He mieluummin viettävät suurimman osan ajastaan ​​nukkumalla tai hiljaa makuulla odottamattomimmissa nurkissa. Kissat ovat olentoja, jotka rakastavat ja arvostavat mukavuutta ja mukavuutta kuin mikään muu.
Me kaikki rakastamme pieniä kotitalouden jäseniämme ja haluamme usein parantaa heidän elinolojaan, mutta usein jopa yksinkertaisimmat talot tai kissanpennut ovat erittäin kalliita tai he vain eivät nuku ostaessaan sellaisia ​​minitaloja. Mutta tämä ei tarkoita, että poistamme lemmikkimme nurkkaltamme talossa. Siksi teemme kodikkaan kissan sängyn improvisoiduista keinoista, jotka ovat kotona melkein kaikille.
Erittäin yksinkertainen sänky kissalle

Jatkotyöhön tarvitsemme seuraavia materiaaleja:
  • Muovisäiliön kansi kakun alla (mitä suurempi astia, sitä enemmän lemmikkejä mahtuu siihen).
  • Pieni tyyny (tai tarpeeksi kangasta täyttöä varten).
  • Pieni ruudullinen tai kangas.
  • Vanha huivi tai huivi snood.

Erittäin yksinkertainen sänky kissalle

Sängyn tekeminen kissalle


1. Rakenteellisen jäykkyyden vuoksi kansi voidaan kelata esiin nauhalla useissa kerroksissa (ainakin kolmessa) suoraan reunan alla. Kaikki tämä on huomaamaton, koska piilotamme sen tulevaisuudessa kankaalla. Laita tyyny astian kanteen. Voit myös laittaa vain erilaisia ​​kankaita, joita ei enää käytetä pitkään aikaan.
Erittäin yksinkertainen sänky kissalle

2. Peitä sitten peitolla tai jollain muulla kankaalla, joka on jo päällä.
Erittäin yksinkertainen sänky kissalle

3. Kääri huivilla tai vain vanhalla snoodilla kuvan osoittamalla tavalla.
Erittäin yksinkertainen sänky kissalle

Lemmikkisi ovat tyytyväisiä tällaiseen viihtyisään paikkaan. Tärkeintä on valita hänelle huoneessa nurkka, kuten esimerkiksi ikkunalauta (jos tietysti se ei puhu ikkunoista), paljastuu mielenkiintoinen näkymä kadulle ja lähellä on akku, joka lämmittää pinnan. On tärkeää tehdä sänky kissalle, jotta lemmikki voi tuntea olonsa mukavaksi ja vapaaksi.
Ja myös tällainen sänky on käytännöllinen pesussa, koska kaikki on helppo poistaa ja pinota takaisin. Villa voidaan puhdistaa erityisellä tarttuvalla telalla. Kannen osalta se voidaan korvata ajan myötä, jos se yhtäkkiä halkeilee, koska syömme kakkuja ainakin muutaman kuukauden välein.
Erittäin yksinkertainen sänky kissalle

Ja myös on mielenkiintoista käyttää loput:
Siitä (astian pohja kakusta) voit rakentaa lintujen syöttölaitteen sitomalla säiliön pohjan kaksi reunaa köydellä ja puristamalla ne ikkunan runkoon. Tällainen syöttölaite on yksinkertainen ja kestää kauan. Lemmikkisi nukkuvat omistajiensa rakastavien käsien tekemällä sohvalla ja katsovat ikkunan ulkopuolella lepattavia lintuja.
Erittäin yksinkertainen sänky kissalle
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit