Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» Tee-se-itse-urheilu nyökkää
Urheilukauppojen hyllyistä kalastajat löytävät nyökkäyksiä jokaiseen makuun: eri materiaaleista, erilaisista malleista ja monenlaisista palapeleistä. Ammattiurheilijat tekevät kuitenkin nyökkäyksensä yksin. Eikö heillä todella ole mahdollisuutta ostaa merkkituotteita? Se ei ole lainkaan kalastajien-urheilijoiden ahneus. Oikeat kotitekoiset solmut ovat todella parempia kuin merkkituotteet.
Ennen nyökkäystä Mormyshingissä asetetaan kaksi päätehtävää:
 • - oikean pelin luominen;
 • - korkea tietosisältö ja herkkyys puremille.

Selviytyä tästä tehtävästä voi olla vain nyökkäys täydellisellä kuormalla. Merkki klassisesti oikeasta kuormituksesta on kaaren muodossa oleva taivutus, jonka kulma on 90 astetta pystysuunnassa. Tietenkin nyökkäyksen taipuman tulisi vastata mormyskan painoa. Ja kaupasta saatava yleinen nyökkäys ei voi tarjota sellaista mutkaa. Sinun on valittava nyökkäys mormyskan ominaispainoon. Valitse ihanteellinen solmu 0,12-asteikolle; 0,15; 0,18; 0,2; 0,26; 0,32 grammaa myymälässä ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Maksimi, joka onnistuu, on valita kolme solmua koko alueelle. Joillakin painoilla ne ovat alikuormitettuja, toisilla ne ylikuormittuvat. Täydellisen tasapainon luomiseksi urheilijat tekevät käden nyökkäyksiä.

Tee nyökkäys


Tarvitset erikoismateriaalia urheilun nyökkäämiseen itse. Paras materiaali on lavsan. Voit ostaa sen kalvon muodossa tai voit löytää tuotteen, josta voit leikata nauhan.
DIY urheilu nyökkää

Klassinen esimerkki sopivasta lavsanista on röntgenkuva. Voit käyttää myös tietokoneen näppäimistön tai vanhojen levykkeiden tyynyjä. Pidän henkilökohtaisesti enemmän röntgenfilmistä. Leikkaa ensin halutun leveys kaistale yleisestä kankaasta. Käytän nyökkäyksiä 6-7 cm, tämä on keskimääräinen pituusalue. Jotkut urheilijat käyttävät pitkiä 8–9 cm nodusia, mutta ovat päinvastoin lyhyitä 4-5–5 cm nodeja. Tämä on makuasia. Nyökkäykseen tarvitset puolisuunnikkaan kaistaleen, jonka alaosa on 4-5 mm, ylemmän - 1,5-2 mm. Tavanomaisen röntgenfilmin paksuus on 0,16 mm ja se vaatii jauhatusta.
DIY urheilu nyökkää

DIY urheilu nyökkää

DIY urheilu nyökkää

Ompeleminen ei tulisi tapahtua tasaisesti, vaan luomalla paksuuden kartio. Kalvo on kätevä jauhaa veitsellä, jos ei, niin tavallisella hiekkapaperilla. Toimistoveitsi ei sovellu tällaiseen työhön. Mutka ompelee molemmille puolille. Alustavien valmistelujen jälkeen loppupäästä tulee tehdä nyökkäys siiman reikälle. Ei ole suositeltavaa tehdä reikää kuumalla neulalla, koska se sulaa kalvon hyvin. Voit tehdä reiän ilman lämmitystä ja jauhaa sen reunat hiekkapaperilla.
DIY urheilu nyökkää

DIY urheilu nyökkää

DIY urheilu nyökkää

DIY urheilu nyökkää

Mormyshkan keskeyttäminen sinun on saavutettava täydellinen mutka. Suurin osa työstä tehdään. Nupun kärki on maalattu pysyvällä merkinnällä niin, että purema on näkyvissä. Jos vavassa on tehdasliitin, valmistettu nyökkäys työnnetään siihen. Jos liitintä ei ole, se tulee tehdä itsenäisesti. Tätä varten tarvitset lanka- tai kambiikkaiden punoksen, joka toimii liittimen perustana ja lämpö kutisteputken, joka toimii ulkovaipana. Cambric valitaan siten, että sen halkaisija on yhtä suuri kuin piiskan halkaisija. Kambriiniin liimataan lavsan-aihio, joka kiinnitetään päälle kutisteputkella. Jää vielä tehdä reikä siiman ohittamiseen ja urheilu nyökkää on valmis.
DIY urheilu nyökkää

DIY urheilu nyökkää

Kuvassa on 0,2 gramman nyökkäyskuorma, joka on tehty kuvattua tekniikkaa käyttäen.
Kommentit (2)
 1. Kamerunec
  #1 Kamerunec vieraita 5. maaliskuuta 2018 16:22
  2
  Merkki klassisesti oikeasta kuormituksesta on kaaren muodossa oleva taivutus, jonka kulma on 90 astetta pystysuunnassa. Kuinka ymmärtää tätä en anna .....
 2. Vieras Juri
  #2 Vieras Juri vieraita 6. maaliskuuta 2018 09:35
  1
  No, hyvin tyhmiä valokuvia. Paljon ei ole näkyvissä eikä selkeästi!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit