Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» Tee-se-itse kaihtimet-laskostettu
Lasitettujen verhojen kanssa valmistettujen ikkunakoristeiden monien etujen joukossa on syytä huomata rajoittamaton värivalikoima, helppo valmistus, ympäristöystävällisyys, kohtuuhintaisuus, tyylikäs ulkonäkö ja monipuolisuus, koska ne sopivat mihin tahansa sisätilaan. Lisäksi kaihtimia kiinnitettäessä sinun ei tarvitse porata runkoa. Tämä on todellinen löytö vuokra-asunnolle, epätyypillisissä ikkunoissa sekä usein muuttuvien kuvioiden ystäville. Koska ne on kiinnitetty suoraan ikkuna-aukkoon, ikkunalauta pysyy auki, mikä on erittäin kätevää keittiössä ja lastentarhassa. Ne ovat välttämättömiä myös lasitetussa loggiassa, koska niiden avulla voit tarkentaa tilaa säästämällä rahaa. Laskostetut laskoset näyttävät kauniilta sekä yksin että yhdessä perinteisten verhojen tai tyllin kanssa.
DIY laskostetut kaihtimet

Tämän rakenteen haittapuolena on, että sitä ei voida pestä, ja jos paperi rypistyy käytön aikana, alkuperäisen muodon palauttaminen on mahdotonta. Tätä haittaa kuitenkin korvaa tuotteen alhaiset kustannukset. Whatman sopii myös kaihtimien rooliin, jotka voidaan haluttaessa maalata mihin tahansa väriin tai luoda sille kuvia.

Materiaalit työhön:


1. Taustakuva;
2. Ohut satiininauha;
3. Kiristysnauha;
4. perävaunu;
5. Rei'itin tai pora;
6. Kaksipuolinen teippi;
7. Viivain, lyijykynä, sakset.
DIY laskostetut kaihtimet

Laskostettujen kaihtimien valmistusjärjestys


Ikkunoiden kaihtimien valmistuksessa tärkein asia on kankaan koon oikea laskenta. Jotta huone ei vain varjoa auringolta, vaan myös piilottaa sisätilat uteliailta silmiltä, ​​laskostuksen tulee olla noin 2 cm leveämpi kuin lasi molemmilla puolilla. Taustakuvan pituuden tulisi olla puolitoista kertaa ikkunan korkeus.
DIY laskostetut kaihtimet

Leikkaamalla vaaditun määrän kangasta, jatkamme tärkeimpaan osaan - harmonikan taivuttamiseen. Niin kutsuttujen lamellien leveys ei saisi ylittää 4 cm, muuten verhot eivät näytä esteettisesti miellyttävältä. Merkitse tulevien taitosten paikat kynällä väärälle puolelle.
DIY laskostetut kaihtimet

Viivaimen avulla teemme taittoja.
DIY laskostetut kaihtimet

Teemme reiän työkappaleen keskelle lävistimellä, läpiviennillä tai poralla.
DIY laskostetut kaihtimet

Venytämme satiini nauhan sen läpi, sitoa solmu päälle. Voit sen sijaan käyttää silkkilankaa, mutta nauhan etuna on, että se on helpompi poimia vastaamaan taustakuvaa.
DIY laskostetut kaihtimet

Aseta alareunaan kiristysnauha, joka säätää laskostuksen korkeutta.
DIY laskostetut kaihtimet

Nyt sinun on kytkettävä alataitoksen reunat. Tämä voidaan tehdä liimalla, magneeteilla tai kaksipuolisella teipillä. Levitämme liimaa, joka ei ulotu keskelle, ja yhdistämme sitten molemmat päät muodostaen riikinkukon pyrstön. Pitämään parempaa otetta laitamme paperiliittimiä tai yksinkertaisia ​​paperiliittimiä rypistykseen ja pidämme kiinni, kunnes liima kuivuu.
DIY laskostetut kaihtimet

Painotusaineena käytetään puista perävaunua.
DIY laskostetut kaihtimet

Liimaa kaksipuolinen teippi koko reunan yläreunaan.
DIY laskostetut kaihtimet

Poista suojakerros kaksipuolisesta teipistä, liimaa ylempi taite runkoon ja säädä verhon korkeus siirtämällä kiristysnauha halutulle tasolle.
DIY laskostetut kaihtimet

Tee-se-itse kaihtimet taitettu taustakuvasta on valmis!
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit