Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Tasku BBQ
Esittelen sinulle kotitekoisen grilligrillin - täydellinen ratkaisu retkeilyyn, vuorikiipeilyyn tai patikointiin. Se mahtuu helposti taskuun, reppuun tai laukkuun. Tämän yksinkertaisen keittimen avulla voit keittää lihaa, vihanneksia tai sieniä leirillä tai kalastuksessa.
Tasku grilli

Työkalut ja materiaalit


Tarvitsemme:
 • 1. Hakkisaha (tai ainakin vain terä).
 • 2. Pihdit, joissa lankaleikkurit.
 • 3. Poraa ja poraa.
 • 4. Universal veitsi.
 • 5. Arkisto (tai hiekkapaperi).
 • 6. Linja.

Tasku grilli

Tasku grilli

Tietysti tätä luetteloa voidaan muuttaa, ja kukaan ei häiritse sinua osoittamaan vähän mielikuvitusta, mutta älä unohda laittaa suojavarusteita ja noudattaa turvallisuussääntöjä (muuten vaarassa loukkaantua itse).
materiaalit:
Tarvitset 2 putkea, kun taas yhden tulee mahtua toiseen. Käytin kupariputkia, joiden halkaisija oli 18 mm ja 15 mm. Periaatteessa kaikki metallit ovat sopivia, mutta käytin kuparia, koska tällaiset putket ovat kevyempiä, ne eivät muodonmuutos voimakkaasti tulen vaikutuksesta, niillä on ohuet seinät ja mikä tärkeintä, minulla oli niitä runsaasti (jäännöksiä talon lämmitysjärjestelmällä työskentelyn jälkeen), siksi ne eivät maksa minulle mitään.
2 korkkia suuremmalle putkelle (saatavana myös).
Hieman 2 mm: n pinnat polkupyörän pyörästä. En pysty ilmoittamaan tarkkaa neulaneuvojen määrää, myöhemmin ymmärrät miksi. Neuleiden tulee olla ruostumattomasta teräksestä - ruoka paistetaan niistä.
Vinkki: jos sinulla on polkupyöränkorjaamo lähellä, kysy heiltä neuleneuloja - voit saada ne ilmaiseksi (minun piti henkilökohtaisesti pilata pyörän kanssa vanhasta polkupyörästäni pitkään).
Mitat:
Kaikki on täällä melko yksinkertaista, koska osat on leikattava yhdeksi kokoksi (suorakulmaisen grilli saadaan).
Vinkki: Mitä suurempi on kiitos, sitä enemmän neuloja tarvitset. Kaikkien neulojen tulee mahtua pienempään putkeen.
Otin 20 cm: n askeleen, koska laskenin, että noin 25 neulaa, joiden halkaisija on 2,2 mm, mahtuu putkeen, jonka halkaisija on 15 mm.

Leikkaa putki


Sahaa kaksi putkea yhtä pitkäksi ja jauhaa karkeat reunat. Kuten mainitsin, tein niistä 20 cm pitkiä.
Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Mittaamme, merkitsemme ja teemme reikiä


Nyt kun olet leikannut putket haluttuun pituuteen, sinun on merkitä ja porattava reikiä neuloille.
Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Leikkaa neulat haluttuun pituuteen


Sinulla on oikea määrä neuloja ja sinun on vain laskettava reikät. Pinnojen tulisi myös olla samanpituisia, koska niiden tulisi sopia tasaisesti poraamiesi uriin.
Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

neuvosto: tarvitset 2 neulalankaa, joissa alkuperäinen lanka ja nippi toisessa päässä ja taivutettu toisessa 90 ° kulmassa, jotta niiden pituuden tulisi olla noin 5-10 mm pidempi kuin muun. Pidä tämä mielessä!

Kokoamisen aloittaminen


En halua valehdella sinulle: se ei ole niin helppoa tehdä ensimmäistä kertaa ilman tarvittavaa taitoa ja taitavia käsiä.
Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Purkaa ja pakata grillimme


Kaikki on täällä hyvin yksinkertaista - ruuvaamme nipat äärimmäisten neulan päähän ja koko rakenne hajoaa itsensä. Sen pakkaaminen ei ole myöskään vaikeaa.
Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Tasku grilli

Viimeiset ajatukset


Joten, kuten olet itse nähnyt, kaikki ei ole niin monimutkaista.
Lisäosa nro 1: Jotkut teistä ovat ilmaisseet huolensa siitä, että kupari vapauttaa haitallisia kaasuja kuumennettaessa.En voi kumota tätä tieteellisestä näkökulmasta, mutta en löytänyt Internetistä yhtään lähdettä, joka voisi todistaa tämän tutkielman: Siksi tulevaisuuden kommentit a la "kupari vapauttaa myrkyllisiä kaasuja kuumennettaessa" jätetään huomioimatta, kunnes Linkki luotettavaan lähteeseen julkaistaan.
Täydennys nro 3: Sairauksien torjunta- ja ehkäisykeskuksen verkkosivustolla kuparihöyryt sanovat seuraavaa: "Kaasun kehitystä voi tapahtua kupari- ja messinkilaitoksissa ja kupariseosten tuotannossa." Kuparin tai kuparilejeeringien sulamispiste huomioon ottaen voidaan väittää, että tulen aiheuttamista haitallisista päästöistä ei voida puhua.
En ole kovin ystävällinen kielen kanssa, joten tietyissä paikoissa puheeni saattaa tuntua käsittämättömältä, joten älä epäröi kysyä tai pyytää ottamaan kuvaa - autan mielelläni!
Tasku grilli

Kiitos huomiosta ja hyvää päivää!
Kommentit (1)
 1. alexey
  #1 alexey vieraita 5. huhtikuuta 2019 klo 9:39
  0
  Super. Kirjailija on hyvin tehty !!!)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit