Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Epätavallinen käyttö hammastahnaa
Hammastahna suojaa hampaita ja koko suuonteloa ei-toivotuilta sairauksilta, meikit ja muut tarpeettomat hölynpölyt. Mutta hammastahnan levitys ei lopu siihen. Hammastahnalla on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka todennäköisesti löytyvät päivittäisessä elämässä.


Esimerkiksi hammastahna voi helposti sulkea reiät tai sirut kipsilevyssä.

Oletetaan, että olet vahingossa tehnyt pienen sirun kipsilevyssä vuokra-asunnossa, ja omistaja on tulossa. No, yhtäkään hammastahnaa ei ole. Naamiointia varten voit maalata yli samanvärisellä huopakynällä.

Hammastahna ei suojaa hampaasi, vaan myös lenkkariasi.


Valkoisella pohjalla olevat valkoiset lenkkarit tai lenkkarit likaantuvat. Erityisen raivoisat ovat nämä mustat viivat, joita ei voi pestä millään tavalla. Mutta silti löysin lääkkeen - hammastahnaa! Tarvitsemme myös vanhan (tai uuden) hammasharjan. Levitämme tahnaa harjaan ja päinvastoin - me hieromme näitä viivoja translaatioliikkeillä (aivan kuten harjata hampaitasi). Voila - viiva katosi ilman vaikeuksia.

Hammastahna puhdistaa ja kiillottaa metallipinnat täydellisesti.


Tämä on ehkä tehokkain ja yleisin tapa käyttää hammastahnaa (luonnollisesti hammasten harjaamisen jälkeen). Tapasin tämän menetelmän palvellessamme uskollisissa asevoimissamme. Sotilaan plakin vyöllä tulisi paistaa kuin kissan kulho. Yksinkertainen hionta huovalla ja goy-tahdalla on työlästä eikä kovin miellyttävää. Aikaisemmin meillä oli messinkilaattoja ja varastosta saatuaan se oli tylsää tai joskus jopa vihertävää. Otettiin vanha hammasharja, laitettiin siihen pieni hammastahna ja puhdistettiin levy. Ajankohta ja plakki kipinä.

Ja missä on sovellus jokapäiväisessä elämässä ?! Ja tässä tässä: raudan pohjalle muodostuneet palaneet hiukkaset - ne voidaan poistaa hammastahnalla hiomalla samalla raudan pohjan pintaa.

Hammastahna kiillottaa kromipinnat täydellisesti. Jos moottoripyörälläsi on kromattuja pintoja, esimerkiksi putkia ja äänenvaimentimia, ota pieni hammastahna, levitä pehmeällä kankaalla ja kiillota kromipinta manuaalisesti.

Kellot rannekorulla, renkaat ja korut, ketjut ja muut esineet - kaikki voi kimaltua uudelleen hammastahnalla! Käytä hammasharjaa vaikeasti tavoitettavissa paikoissa, helposti päästävissä paikoissa - pehmeää kangasta.

Hammastahna on puhdistusaine.


Hammastahna on erinomainen puhdistusaine nieluille, hanille, kylpyammeille, uima-altaille. Pieni pasta ja kylpyhuoneesi kimaltelee kuin uusi!

Hammastahna elvyttää vanhoja CD-levyjä.


CD-levyjen pitkäaikaisessa käytössä ne väistämättä alkavat, pieniä naarmuja ilmestyy. Ja nyt tulee aika, jolloin CD: stä tulee "lukukelvoton". Ongelmia? no! Kaikki on korjattavissa. Levitä pieni hammastahna levyn pinnalle. Levitä pasta pehmeällä pyyhkeellä koko naarmuuntuneelle pinnalle ja “tasoita” pinta pyöreällä liikkeellä. Huuhtele tahna ja tarkista levy. Tärkeintä tässä menettelyssä ei ole liikaa, koska jotkut hammastahnat sisältävät erittäin tehokkaita hioma-aineita ja rakeita, jotka väärin käytettynä voivat vahingoittaa CD-levyäsi.

Aknehammastahna.


Voi ei! Sinulla on tärkeä kokous huomenna, tai ehkä päivämäärä, ja täällä, kuten onnea olisi, näppylä pääsi ulos. Täällä tippa hammastahnaa auttaa meitä jälleen.Levitä tämä tippa näppylään ennen nukkumaanmenoa. Aamulla näppylän koko pienenee, punoitus vähenee.

Tässä se on - hammastahna!

Kommentit (6)
 1. MixanByMedved
  #1 MixanByMedved vieraita 15. huhtikuuta 2011 10:52
  1
  jopa hammastahna auttaa vilustumisessa (herpes) - voidelemme kipeä emmekä pese sitä, mitä pidempi, sitä nopeampi vaikutus
 2. [) eNiS
  #2 [) eNiS vieraita 15. huhtikuuta 2011 11:00
  0
  Ja pidin levyistä, kokeile sitä)))
 3. DirectHands
  #3 DirectHands vieraita 16. huhtikuuta 2011 05:01
  1
  Ja myös levittäessäsi otsaasi tai jotain muuta tavallisella valkoisella pasta-aineella, niin mustelmia on vähemmän.
 4. Ulyana
  #4 Ulyana vieraita 23. toukokuuta 2013 16:02
  1
  Poista silti vaalean maton tahrat hammastahnalla ja pyyhi hopea. Hyvää tahnaa voidaan käyttää hampaiden harjaamiseen. Pidän todella Mexidol-dentistä, se valkaisee hampaita ja emali ei vahingoita.
 5. Ilja poika
  #5 Ilja poika vieraita 7. heinäkuuta 2013 11:59
  1
  Kiitos, minulla oli ongelma air max lenkkarien kanssa, haluan kokeilla nyt :)
 6. tavallinen mies
  #6 tavallinen mies vieraita 24. heinäkuuta 2018 20:54
  0
  auttaa silti hankautumista jalkojen välillä. kun hän vielä palveli armeijassa, he neuvoivat minua melkein hieromaan sen vereen. voiteltu hammastahnaa yöllä, ja aamuna siitä tuli paljon helpompaa.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit