Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Laadukas vesieristetyn lattian asennus
Määritämme tulevaisuuden sukupuolen tason.
Tätä varten lisäämme seuraavat parametrit laskelmiimme:
 • lattian paksuus. Paras vaihtoehto on laatta. Sen paksuus on -1,1 - 1,5 cm.
 • liimakerros, johon laatta istuu, on 1 - 1,5 cm.
 • kerros betonilaastia pääkerroksen alla - 6 - 7 cm. Jos sen paksuus on pienempi, on olemassa vaara, että betoni halkeilee.
 • ylimääräinen vaahtokerros heijastimella - 2,5 cm.
 • vaahtokerrosten paksuus on 5 + 5 cm.
 • betonin paksuus karkealle tasolle - 7-8 cm.

Joten päätimme laskelmista. Plus niitä ja saat kuvan - 29,5 cm. Se on niin syvä, että sinun pitäisi kaivaa.

Tasoita pinta. Vedä tätä varten majakat majakkeen ympärille. Maan tasaisuus on parasta tarkistaa kahden metrin korkeudella. Poistamme kaikki pilvet ja tuberkellit. Tamppaa maata.

Peitämme katon kattomateriaalilla, jonka seinien päällekkäisyys on noin 15 cm. Kiinnitämme erityistä huomiota talon kulmiin. Materiaalin on oltava tiukasti nurkkaa vasten, muuten siellä oleva betonikerros on ohuempi valettaessa.

Muurausverkko 3 mm paksu. pinottu koko lattian kehälle. Asetamme majakat 7 cm korkeudelle ja täytä ensimmäinen kerros betonia. Kaataessasi, muista nostaa muurausverkko maasta noin 3 cm.
Laadukas vesieristetyn lattian asennus

Viikon tai kahden kuluttua voit alkaa levittää vaahtoa betonille. Kuten jo totesimme, sen paksuus on 5 cm ja tiheys 35. Kiinnitämme erityistä huomiota kulmiin varmistaen, että polystyreeni sopii tiukasti niihin. Toinen vaahtokerros asetetaan offsetilla vaahtolevyjen välisten halkeamien limittämiseksi. Materiaalin tulisi sopia tiukasti talon seiniin. Jos rakoja on edelleen, ne on vaahdotettava asennusvaahdolla. Viimeinen kerros vaahtoa, jonka levitämme, on lämpöheijastimilla. Sillä on erinomainen lämmöneristyskyky.
Polyfoam, paksuus 2 cm. Leikkaa 8-10 cm: n nauhoiksi ja ympäröi ne talon kehällä. Läpäise liitokset lämpöheijastimen ja vaahtonauhojen välillä. Emme salli aukkojen pysymistä siellä.
Laadukas vesieristetyn lattian asennus

Jaa koko lattia neliöiksi (lämmityspiirit). Neliöiden koko on 6-8 m². Laitoimme majakat betonitasoon. Ruutujen välinen tila on peitettävä polystyreenivaahdolla.
Laadukas vesieristetyn lattian asennus

Asetamme putket lämmitykseen siten, että niiden välinen etäisyys on vähintään 12 cm. Tähän päivään mennessä paras vaihtoehto on PE-RT-polyeteenimerkit. Syöttö- ja paluuputket ovat yhdensuuntaiset toistensa kanssa. Kiinnitämme ne erityisillä nastoilla.
Laadukas vesieristetyn lattian asennus

Vaihe 8. Valmistettuihin putkiin tehdään betonitasoitus. Sen paksuuden tulisi olla vähintään 7 cm. Lisää kuitua betoniseokseen betonin paremman lujittamiseksi. Murskattu kivi betonistamiseksi on parempi ottaa fraktiot 3–5, ja lisää hiekan sijasta granotsevia seokseen. Kaada betoni varovasti ramming-menetelmällä (pitkä ramming ram, jonka reunat sijaitsevat majakoissa).
Laadukas vesieristetyn lattian asennus

Kun tasoitus on valmis, peitämme lattian muovikäärellä ja kastelemme sitä joka päivä kuukauden tai kahden ajan. Tämän jälkeen jauhaamme betonilattian hiomalaikalla timanttipyörällä.
Laadukas vesieristetyn lattian asennus

Voit aloittaa laatat. Tätä varten saamme erityisen liiman lämpimään lattiaan. Laatat on asennettava keskustasta reunoihin. Tämä tulisi tehdä huolellisesti, hitaasti, varmistaen, että laatat tarttuvat betonin laatuun. Tämä varmistaa lattian hyvän lämmönjohtavuuden. Merkittyjen neliöiden väliset liitokset tulee päällystää silikonilla.Laattoja asennettaessa älä unohda jättää rakoa seinien lähelle 0,5-1 cm.
Laadukas vesieristetyn lattian asennus
Kommentit (3)
 1. Vieras Juri
  #1 Vieras Juri vieraita 19. tammikuuta 2018 18:01
  0
  Mistä löysit tällaisen tekniikan?
 2. vieras Michael
  #2 vieras Michael vieraita 7. helmikuuta 2018 19:42
  0
  Pidin siitä erityisen - Lattian hiominen hiomakoneella = Voivatko miehet leikata valkosipulin sinisestä? - Hyvin tehty.
 3. Vieras Vlad
  #3 Vieras Vlad vieraita 21. maaliskuuta 2018 11:34
  0
  ja hiiret elävät siellä ja rinnastetaan iloisesti. miksi tämä polystyreeni ei ymmärrä ollenkaan. joka keksi yhden ja poissa menemme.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit