Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Veitsen teroitin sytyttimestä
Yksinkertainen keittiöveitsien teroitin, jonka voit tehdä, jos haluat tehdä sen itse 5 minuutissa. Tätä varten et tarvitse niukkoja osia ja työkaluja. Tämä on erittäin hyödyllinen asia keittiöösi.
Kevyempi veitsen teroitin

Mitä tarvitset teroittimeen?


 • - Kaksi käytettyä sytytinkiveä.
 • - Pieni puutalo.
 • - Pari ruuvia.

Aloita veitsen teroittimien valmistaminen


Kevyempi veitsen teroitin

Kevyempi veitsen teroitin

Ensimmäinen askel on poistaa kaksi teräspyörää, jotka lyövät piitä molemmista sytyttimistä. Tämä kaikki tehdään vain litteällä ruuvitaltalla. Irrota sitten samalla ruuvitaltalla näiden pyörien keskikohta alumiinipinnoista, niin että lopulta sinulla on vain teräspyörät ilman päitä.
Kevyempi veitsen teroitin

Sitten pieni puinen lohko sinun täytyy laittaa teräspyörät.
Kevyempi veitsen teroitin

Yhdistä ne yhteen ja kiinnitä tankoon ruuveilla. Pyörävaa'at tulee suunnata yhteen suuntaan.
Kevyempi veitsen teroitin

Kevyempi veitsen teroitin

Veitsen teroitin on valmis. Hän ei vie paljon tilaa tilalla, ja tarvittaessa hänet voidaan viedä mukanaan jopa vaellukselle.
Teroittimen käyttö on hyvin yksinkertaista. Otat veitsen, asetat sen kärjen pyörien väliin ja venytät pienellä vaivalla itseäsi kohti.
Seurauksena on metallilastujen esiintyminen ja veitsen tylppä reuna teroittuu.
Kevyempi veitsen teroitin

Kevyempi veitsen teroitin

Kevyempi veitsen teroitin

Teroittimen tarkistus


Otin tylpän veitsen, joka alun perin melkein ei leikannut paperia. Hän teki tusinaa liikettä juuri tehdyssä teroittimessa.
Kaikki, veitsi oli hiottu täydellisesti. Paperiarkki leikataan kerran tai kahdesti.

Katso video


Kommentit (3)
 1. Vasily Strelnikov
  #1 Vasily Strelnikov vieraita 17. tammikuuta 2018 01:53
  4
  ... teroitin on yksinkertainen, looginen, toimiva! Ainoa tehtävä on laittaa piitä 25 ° kulmaan toisiinsa nähden. Sitten ylellisyyttä ... !!!
 2. Tula
  #2 Tula vieraita 18. tammikuuta 2018 19:42
  0
  Oikeastaan ​​tämä ei ole teroitin. Terä on todella teroitettu, mutta ... kuten saha. Veitsisaha, ei leikattu. Se auttaa hetkeksi, mutta nopeasti. punastua
 3. Alexander
  #3 Alexander vieraita 26. huhtikuuta 2018 16:40
  2
  Hyvin "koru" on, että "mukautua" todella toimii. Ja merkkiterävään teroittimeen ei tarvita pistorasioita. Ja aasilla ei ole häiriötä. KÄYTTÖSUOSITUKSET (kokemuksen varmentama):
  Älä “murskaa” teroitettaessa. Venymme ilman painetta ("villaa" vasten), terä löytää paikan itse. Viisi-kuusi siirtoa (10 sekuntia). Ja sitten "villaa" - myös ilman painetta (kaksi - kolme siirtoa). Samaan aikaan veitsi alkaa leikata kaiken peräkkäin - wc-paperista paksuun Whatman-paperiin (en puhu tomaateista). Yritin viimeistellä sen aasilla (kokeilu sen vuoksi) - ero ei ole suuri ... vietin aikaa ...
  MITEN KORJAAVAA !? Ja OIKEASTI EI "poikki", vaan "pitkään". Veitsenterä Pakollisesti putoaa "poistumisen" kohdalta ja naarmuuntuu (jättää aktiviteettien jälkiä) keittiön pöydälle tai muuttuu heti tylsäksi, jos kivitaso (muodikas) tai ruostumaton teräs (harvinaisuus jokapäiväisessä elämässä). Puinen lankku - vähintään 20 cm pitkä. Pyörät on kiinnitetty 1,5 cm: n etäisyydellä keskeltä (visuaalisen tietämiseksi, mikä suunta ”villaa vasten”).Jopa pitkän keittiön (!) Veitsen terä putoaa AINA Tangolla eikä sormella (se sattuu!) Tai kiillotetun lehden (kirjoitettuna, tietokoneelle) pöydän päällä.
  Ensimmäinen kerta, kun näin Zen-teroittimen, oli puoli vuotta sitten. En tapa veitsiä (vaimo ei pyydä naapuria "terävöittämään" - "poistamaan roskat"). Ja pyörät kääntyivät vain vähän kerran (pariksi neilikkaksi). Käytetty veitsi - "kausi".
  Ja löytääkseni sellaisia ​​itsekierteittäviä ruuveja (jotka olisivat kamelin neulan silmässä) - rypistin koko kotaa (techie) ja löysin parin!

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit