Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »DIY-kipsilevykatto
DIY kipsilevykatto

Kipsilevykaton asentaminen on yksi nopeista ja helpoista tavoista tehdä se tasaiseksi tai antaa epätavallisen muodon. Tämä prosessi sisältää useita vivahteita. Tutkittuaan nämä voit tehdä työn itse. Tätä varten sinun on perehdyttävä teoreettisiin näkökohtiin.

Kipsilevyn asennus kattoon


Suunnittelu asennetaan useissa vaiheissa:
1. Tarvittavien työkalujen ja materiaalien valmistelu.
Tärkein materiaali on kipsilevy, jotta voidaan määrittää, kuinka paljon sitä tarvitaan vaippaan, on syytä laskea peittoalue ja ottaa huomioon pieni marginaali.
2. Lisäelementteinä metalliprofiili toimii, ohjaimet, jousitus, ristinippa yhdistämistä varten, itsekelausruuvit ja tapit. Valmiin pinnoitteen viimeistelyä varten tarvitaan kitti (aloitus ja viimeistely), vahvistettu teippi liimakerroksella ja pohjamaaliseos. Tarvitset rakennustyökaluista: tason, maalijohdon, ruuvimeisselin ja rei'ittimen, sakset metallin työstämistä varten, lastat ja hiekkapaperi sekä maalirulla.

Pintamerkinnät


Se määrittelee tulevan kattavuuden tasaisuuden. Se suoritetaan tason ja maalijohdon avulla. Lisäksi, jos päätehtävänä ei ole vähentää katon korkeutta, merkinnän tulisi alkaa lähempänä alustaa, profiilin ja jousituksen koon huomioon ottaen. Tämä vaihe on tehtävä vastuullisesti, jotta sinun ei tarvitse purkaa pinnoitetta.

Rakennuskokoelma


Se alkaa ohjaimien asentamisesta kohtisuoraan kipsilevylevyihin. Sen jälkeen jousitus kiinnitetään itsekelausruuveilla. Vasta sitten profiilit asennetaan. Niiden joustavuus tulisi ottaa huomioon, koska jos katkaisu on väärin, katto voi tulla kuperaksi. Voit tarkistaa, onko kehys edes pitkä sääntö. Samassa vaiheessa asennetaan ristit, joiden askel on 50 cm, profiiliosat kiinnitetään niiden väliin.
DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

Kipsilevyn asennus


Asennus vie aikaa, joten se on parasta tehdä auttajien kanssa. Voit kuitenkin päästä läpi erityisellä mopilla ja tehdä työn yksin. Yksi kipsilevykerros riittää vahvan kauniin katon luomiseen. Se kiinnitetään peräkkäin profiiliin itsekierreruuveilla.
DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

Karkea pinta


Ensin koko pinta pohjataan. Arkkien liitokset liimataan vahviketeipillä ja päällystetään sitten aloituspakkauksella. Hän käsittelee myös ruuveja, jotka on ruuvattu sisään, ja loput pinnoite. Ratkaisun korkealaatuinen käyttö saavutetaan jauhamalla erityisellä raastimella. Sitten levitetään toinen kerros pohjamaaliseosta ja päällystetään viimeistelylaitteella. Tämän vaiheen päätavoite on korkealaatuinen ja tasainen pinnoite, joka näyttää kauniilta keinovalaistuksessa.
DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

DIY kipsilevykatto

Kaikki perustiedot katon peittämisestä kipsilevyllä päättyvät tähän. Periaatteessa tässä ei ole mitään monimutkaista, ja aloitteleva mestari pystyy helposti selviytymään yksin. Tasaisen ja kovan pinnan varmistamiseksi tekniikkaa on kuitenkin noudatettava tiukasti.
Kommentit (4)
 1. Misha
  #1 Misha vieraita 15. tammikuuta 2018 12:30
  0
  Kaikki tämä on tietysti hyvää, vain kipsi on ommeltu ruudukkokuvioksi.
 2. Tula
  #2 Tula vieraita 15. tammikuuta 2018 18:54
  0
  Ja sähköasentaja on kaikki hattuissa, kananjaloissa raivo
 3. kipsilevyä
  #3 kipsilevyä vieraita 21. tammikuuta 2018 12:02
  0
  Kirjoittaja, jonka poltat, tämä on esimerkki siitä, kuinka ei tehdä
 4. vieras Michael
  #4 vieras Michael vieraita 7. helmikuuta 2018 20:02
  0
  Ja mitä rapuja ja solujen tyyppisiä profiileja ei tiedä.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit