Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » »Lämmin lattia kylpyhuoneessa
Viihtyisä kylpyhuone on unelma jokaisesta henkilöstä, joka vietti koko päivän töissä. Lämpimät lattiat auttavat sinua tekemään kylpyhuoneesta sinänsä. Nykyään markkinoilta voit ostaa sähkö- tai vesilattialämmityksen.

Lämmitetty lattia sähkö


Yksi syy sähkölattian suosiolle on sen helppo asennus ja jatkokäyttö. Hänen työssään on, että lämmityselementin avulla sähkö muunnetaan lämpöenergiaksi. Toisin sanoen tätä prosessia voidaan kuvata seuraavasti: virta virtaa eristetyn sähkökaapelin läpi ja syntyy lämpöenergiaa, joka edistää lämmitystä. Lisäksi lämmitetystä sähkökaapelista tuleva lämpö siirtyy betonitasoon, joka suorittaa etukerroksen lämpölämmittimen toiminnon.
Lämmin lattia kylpyhuoneessa

Lämmin lattia kylpyhuoneessa

Sähkölattioiden valmistuksessa käytetään erityistä lämmityskaapelia. Tällaisen kaapelin ydin on valmistettu seuraavista materiaaleista: nikromi, messinki, sinkitty teräs. Sähkölattiassa käytettävän kaapelin eristys voi olla valmistettu monen tyyppisistä materiaaleista: PVC: stä, silikonikumista, silloitetusta polyeteenistä sekä fluoroplastisesta. Tällaisessa kaapelissa eristävä kerros voi olla nelikerroksinen, kolmikerroksinen sekä kaksikerroksinen. Tällaisen eristyksen etuna on kyky kestää yli sata astetta.

Eristyksen ja ytimen suojaamiseksi asennuksen aikana sisäeristeeseen on asennettu suoja. Se on valmistettu lyijystä, alumiinifoliosta, samoin kuin teräs- ja kuparilangasta. Näyttö vaikuttaa sähkömagneettisen säteilyn vähentämiseen, koska se suorittaa maadoitusjohtimen toiminnon. Lisäksi lämpimän lattian asennus mahdollistaa kaksinapaisen kaapelin käytön, joka on helppo asentaa. Sähkölattiaan kiinnitetään myös termostaatti, jonka ansiosta valittu lämpötila pidetään yllä. Lisäksi sähköiseen lattiasarjaan sisältyy anturi, joka kaapelilla asennettuna kaadetaan betonilla, joka on aiemmin piilottanut ne aaltoputkeen.

Lämmin lattiavesi


Vesikerroksen tärkein ja erottuvin ominaisuus on kuuma vesi, joka toimii jäähdytysnesteenä. Se kulkee polymeeriputkissa lattian alla. Tämän tyyppisen lattian työ on, että kuuma vesi kiertää putkien kautta, jotka sijaitsevat tasoitteen alla.
Lämmin lattia kylpyhuoneessa

Lämmin lattia kylpyhuoneessa

Lattialämmitysveden asennus sisältää lämmöneristysmateriaalin asettamisen lämpöhäviön minimoimiseksi. Ennen lattian asennuksen viimeistä vaihetta on tarkistettava mahdolliset vuodot. Pumppaa vettä järjestelmään ja pidä sitä useita tunteja keskimääräistä suuremmassa paineessa. Sen jälkeen kun järjestelmä on tarkistettu vuotojen varalta, se kaadetaan betonitasolla.

Minkä tahansa lattialämmityksen asentaminen kylpyhuoneeseesi antaa paljon enemmän mukavuutta. Sen avulla huone on aina lämmin, viihtyisä ja mukava. Loppujen lopuksi kylvystä poistuminen on paljon miellyttävämpää astua lämpimään lattiaan kuin kylmään laattaan. Lämpöeristetty lattia on turvallinen, luotettava, mukava ja palvelee sinua monien vuosien ajan.
Lämmin lattia kylpyhuoneessa
Kommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit