Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» » » »Puun pulttihana
Pulttihana puuhun


Monissa hankkeissa saatat joutua langoittamaan puumateriaaliin. Oikea hana voi olla kallista, ja sinun on myös etsittävä kauppaa, josta sitä myydään. Kotikäyttöön työkalu voidaan tehdä pultista. Sen valmistus vie 5 minuuttia, ja tulos hämmästyttää sinua.

Työkalut ja materiaalitPulttihana puuhun

Pulttihana puuhun


Instruments:
  • Kulmahiomakone.
  • Teroituskone.
  • Pora.


materiaalit:
  • Ruuvi tai ruuvi tarvittavalla kierteellä.


Muokkaus Hanat


Pulttihana puuhun

Jos käytät pulttia, sinun on leikattava kuusiopää. Seuraavaksi muodostetaan pieni johto hiomakoneella. Tätä varten sitä voidaan kiertää manuaalisesti tai kiinnittää poraan - hiominen tapahtuu symmetrisemmin. Tällaisen hanan käyttö on helpompaa.

Kiinnitä hana ja ura hakeurat


Pulttihana puuhun

Pulttihana puuhun


Kiinnitä hana puristimella tai ruuvilla. Hioma sitten 3 tai 4 siruuraa. Ne myötävaikuttavat hakkeen erotteluun kierteityksen aikana.

Kierteen puhdistus


Pulttihana puuhun

Pulttihana puuhun


Tämä voidaan tehdä mutterilla ruuvaamalla sitä koko hanan pituuteen. Tämä poistaa sen kaikista piikkeistä, jotka muodostuvat hakkuurien kääntämisen seurauksena.

Kiinnitä hana istukkaan ja kun pora toimii, varmista, että se pyörii tarkasti akselia pitkin. En huomannut istukan epätasaisuutta langasta. Mutta jos haluat välttää mahdolliset vauriot, jauhaa lanka puristimessa.

Reiän kierteitys


Pulttihana puuhun

Pulttihana puuhun

Pulttihana puuhun


Poraamme reikän lankaa varten. Sen halkaisijan tulisi olla yhtä suuri kuin hanan pienempi halkaisija. Kun napautat, käännä hanaa hitaasti. Jokaisen kierroksen jälkeen on tarpeen vierittää sitä vastakkaiseen suuntaan, jotta sirut murenevat. Tämä lanka ei ole yhtä vahva kuin hihan tai solmion lanka, mutta joissakin sovelluksissa se on varsin sopiva.

Hyödyllinen video aiheestaKommentit (0)

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit