Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Kuinka tehdä sähkökitara
Hei ihmiskunta. Tänään kerron teille kuinka tein ensimmäisen sähkökitarani. Jokainen voi tehdä sen varmasti ja mistä tahansa roskakorista. Tämä oli alkuperäinen tavoite, kun valitsin sen, noin 14-vuotias.
Kuinka tehdä sähkökitara

Tämä oli ensimmäinen käsintehty kitara. Siksi se ei näytä kovin hyvältä, eikä ääni ole paras, mutta antaa sille oman charminsa. Kitara toimii, eli voit soittaa sitä (tai oppia soittamaan sen kuin minä), ja tämä on tärkein asia. Lisäksi tämän sähkökitaran tekeminen on hieno kokemus ja seuraava instrumentti oli jo paljon parempi.
Suosittelen, että varastat kaikki tarvikkeet heti, jotta kitara saadaan heti toimintatilaan eikä kannatetta myöhemmin puolivalmisella instrumentilla.
Tarvitset:
 • Mikit.
 • Harmittelee.
 • Kolka.
 • Jouset.
 • On toivottavaa, että ovenlauta ja silta, mutta minulla on myös kotitekoisia.

Aloitin soundboardista. Tietenkin olisi hienoa tehdä musiikipuusta (vaahtera, kuusi, leppä jne.) Massiivista lautaa. Valmistin sen kolmesta 10 mm vanerilevystä. Ne ovat kaikki erikokoisia. Sain suurimman nuolen muotoisen vanerin. Internetissä on valtava määrä kaavoja sähkökitaroille, mutta voit näyttää mielikuvitustasi ja keksiä jotain omaasi.
Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Case, toistaiseksi, jätä yksin. Me käsittelemme korppikotka. Leikkasin sen vaahteranlevyltä. Merkintä on seuraava:
 • Pituus - 650 mm;
 • Leveys - 50 mm;
 • Mutterin leveys - 45 mm;

Puu on muuten erittäin sopiva. Seuraava vaihe on kiinnittää ankkuri tai ankkuripultti. Ankkuri on ruuvi, joka ruuvataan kaulan päähän (missä kaulan pää). Se suojaa kaulaa taipumiselta jousien kiristämisessä. Mutta ajattelin, että tässä nimenomaisessa kitarassa ankkuria ei tarvita. Lisäksi sähkökitarat, joita ei ole ankkuroitu, ovat todella olemassa. Kaula tekee myös ilman vuoria. Etupuolella (missä fretsit ovat) käsittelemme tankoa viilalla ja hiomavyöllä, jolloin se on pyöristetty.
Nyt tangon takapuolella on myös annettava kaareva muoto. Tehdä niin kuin minä, ts. leikata veitsellä, on parempi olla. On parempi käsitellä höylällä, kuten sitä on paljon helpompaa hallita kuin veistä, joka voi leikata liian syvälle ja pilata koko palkin. Sitten käsittelemme sitä hiomahihnalla, ts. hiekkapaperi, lisäämällä vähitellen hiekkaa. Joten sinun ei tarvitse käsitellä koko palkkia. Jätä 100 mm kaulan alkuun, missä se kiinnitetään kanteen.
Takaisin tapaukseen. Nyt sinun on merkitä, mihin palkki kiinnitetään. Sen jälkeen ylä- ja keskivanerista tein kaula-aukon poran ja sahan avulla. Kiinnitin sormataulun, koska se tulee olemaan jo valmiissa kitarassa, ja aloin miettiä mittakaavaa. Mensura on etäisyys sillasta (alamutteri) ylämutteriin. Merkitsemme, missä on molemmat.
Seuraavaksi merkitse anturin sijainti. Nyt on poraus- ja jyrsintä. eli tee urat noutoon ja siltaan. Sain ne läpi vanerin riittämättömän paksuuden vuoksi. Seuraavaksi kiinnitin kaikki 3 vaneria luotettavimmista tunnetuista kiinnittimistä - mustilla itsekelausruuveilla. Jos itsekelausruuvi on musta, metalli pelaa paremmin. Resonanssista ja kaikesta tästä, en silloin ajatellut ollenkaan. Pienin pitää palkkia, varmasti, eikö? Porakin siihen heti 4 reikää ja merkitsin nämä reikät kaulaan.
Kuinka tehdä sähkökitara

Seuraavaksi kansi asennetaan silta. Olisi hienoa, jos se olisi, mutta jos ei, se rullaa pleksilasia tai muuta materiaalia, joka on pehmeämpää kuin jouset. Koska sen reikä on läpi, jouduin ruuvaamaan takalevystä rautalevy, jotta silta ei lentäisi ulos. Aseta seuraavaksi poiminta. Hänen kannen takaosaan on myös ruuvattu levy alumiinitölkkejä. Kaksi äärimmäistä ruuvia kiinnitetään runkoon valkoinen levy, joka sulkee myös ylimitoitetun reiän. Nämä kaksi poimintalaitetta kiinnittävät itse pikakkeen tähän levyyn. Voit jopa säätää anturin korkeutta.Käyttämällä sitä tiedoston kanssa, teemme pieniä katkoksia sillan kielisille. Jokaisen merkkijonon tulisi olla magneettinsä yläpuolella. Kaksi potentiometriä varten minulla ei ollut oikeaa poraa. Vain itse käänteisiin. Asetamme ne kansiin ja kierrämme niitä kolikoiden avulla. Se on vielä parempi. Kiinnitin potentiometrit kuumalla liimalla, jota kutsutaan nimellä hot tnot.
Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Kiinnitämme jouset aikuisella tavalla - vartalon läpi. Kansiin porain kuusi reikää kielille.
Nyt takaisin korppikotkaan. On välttämätöntä merkitä, missä freet ovat. Voit tehdä tämän monin tavoin, esimerkiksi löytää oikean mallin Internetistä, jota suosittelen. Teemme leikkeet freteille käsisahalla. Jos leikkaus ei sovi sisään, sinun on laajennettava sitä, jos et pidä sitä kiinni, sinun on liitettävä se, minkä tein. Ylämutteri, on myös toivottavaa, että se oli, mutta tein kylmähitsauksesta. Mutta tämä ei ole kaukana parhaasta vaihtoehdosta. Poraa seuraavaksi tappien reiät ja asenna ne. Ruuvit, jotka oli kiinnitetty näihin tappeihin, en pitänyt, liian pieninä. Ruuvin vähän enemmän. Nämä piikit muuten, klassiselle kitaralle, ostin ne, koska ne olivat halvimpia (noin 90 ruplaa).
Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Kuinka tehdä sähkökitara

Kitara voidaan nyt maalata. Koska se on vaneria ja tavallista levyä, maalasin yksinkertaisella akryylimaalilla. Voit maalata tahralla, myös huono tulos ei tule. Lisäksi ihanteellisesti lakka.
Nyt voit koota kitaran. Kiinnitämme kaulan neljällä ruuvilla ainutlaatuisen alustan läpi. Se on valmistettu useista alumiinitölkeistä ja kumityynystä. Jää vain asentaa merkkijonot. Voi kyllä, unohdin melkein yksinoikeuden vyöstä. Tarkemmin sanottuna kahdesta farkkuvyöstä. Asennetaan kahteen ruuviin. Ne voivat jopa säätää korkeutta.
Kuinka tehdä sähkökitara

Tämä työkalu, joka on liotettu vihasta ja kipusta, toimii jopa. Vaikka se tehtiin kauneuden vuoksi. Voit soittaa jotain mistä tahansa roskasta, mutta pirullisesti kalliit kitarat eivät ole meille.
Tämän kitaran etuna on, että se on kotitekoinen. Ymmärrät paremmin, kuinka tämä soitin toimii. Tämä on hyvä kokemus. Ensimmäinen sähkökitara ei todennäköisesti toimi kovin viileästi, mutta muistat kaikki tukisi ja et seuraavalla kerralla et täytä näitä samoja kuoppia.
Kuinka tehdä sähkökitara

Loppusanat Kitara sopii hyvin grunge- tai punkrokin tai jopa heavy metalin soittamiseen.
P.S.S. Voit säästää uudenvuoden joulukuusella. Tämä kitara ilahduttaa sinua aina.
Kuinka tehdä sähkökitara
Kommentit (2)
 1. häh
  #1 häh vieraita 8. tammikuuta 2018 18:57
  0
  Kova tina! Mikä se oli?
  1. felixsterling
   #2 felixsterling vieraita 10. tammikuuta 2018 13:22
   0
   Joten se oli tarkoitettu

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit